Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.797
Да видип малце како им е на фановите на Арсенал кога не ги вадиш од уста, мочко еден. :uzi:
По педерски потег од ова неможи. Виде те уби со еден пост и одма трет мешаш. Јесда е дудлач, али е дудлач со стил :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.074
По педерски потег од ова неможи. Виде те уби со еден пост и одма трет мешаш. Јесда е дудлач, али е дудлач со стил :D
Шо ме уби, си дојдов дома му го гледам постов, викам кој кур сеа, не се ни сеќавав што сум го цитирал, мораше да се враќам назад да видам шо е финтата. :icon_mrgr: E до толку досадно ми било преку денот. :confused:

Арно испаднав вечерта, ќе требаше да ме блокира. :D[DOUBLEPOST=1434023684][/DOUBLEPOST]А шо е најјако, он прв ме цитирал бе, му ебам замарантот :kuracc:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.595
BREAKING NEWS: Swansea confirm the signing of Andre Ayew on free transfer from Marseille on four-year-deal

Доста паметен потег.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Гледам Тотенхем сериозно загреани за Трипие. Уште во првата полусезона му фрлив око, многу добар бек: Остар во дефанзива, енергичен, продорен, со одличен центаршут. Баш би сакал да потпиши за кокошкиве па да го видам и на голема сцена како ќе се претстави.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Гледам Тотенхем сериозно загреани за Трипие. Уште во првата полусезона му фрлив око, многу добар бек: Остар во дефанзива, енергичен, продорен, со одличен центаршут. Баш би сакал да потпиши за кокошкиве па да го видам и на голема сцена како ќе се претстави.
Не лажи, нејќеш да го земете вие, па нека иде кај нив :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А МекКарти па, сакал да го напушти Евертон за Тотенхем :pos: многу голем чекор напред. Сите што идат во Тотенхем го гледаат клубот како отскочна штица за во иднина, тешко да ќе играат ЛШ во брзо време.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како сакате речете, за Трипие е голем чекор од Барнли во Тотенхем. И нормално дека да играш за Тотенхем е голема сцена. Очекувањата од играчот се многу поголеми, на тоа алудирав.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И ја баш го заприметив Трипие, ама мислев дека е стар и викам ај батали кој кур да го спомнувам и баш пред некој ден глеам дека е бајаги млад.
Одличен избор за вака второразредни екипи како Тотенхем, Евертон и сл. Па и за во Ливерпул, и така немаат бек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom