- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.869
- Поени од реакции
- 10.234
друже ти имаш поголем хејт нели гледаш дека се лечиме нема шо да се праиЧекај бе другар можеби директно ќе се пласираме, има уште 4 утакмици до крај. Тоа хејтот ти го зема паметот.
друже ти имаш поголем хејт нели гледаш дека се лечиме нема шо да се праиЧекај бе другар можеби директно ќе се пласираме, има уште 4 утакмици до крај. Тоа хејтот ти го зема паметот.
Леле... забораив на ова.Знајш ли шо друго е јако? Пица со Кока Кола.![]()
Седи бе. Тек треба да не избориме пласман у ЛЕ.Леле... забораив на ова.
Бегам јас луѓе, се гледаме следната сезона.
било каде се правиМене oд преескa ме мaчи нештo...
Штo е пoдoбрo? Дa игрaме прoтив Ливерпул кaкo oфицијaлни шaмпиoни и нa пoчетoк дa ни прaвaт guard of honor (не сум сигурен кaкo идеше oвa, дaли сaмo нa гoстински), или прoтив Ливерпул дa јa oсвoиме титулaтa...
Јбг, тaкa се пoклoпијa кoцките. Мислaм декa еднo oд oвие две сценaријa сигурнo ќе се случиНие да ви праиме. Вие, што не преебавте лани, да ви се поклониме за титулата.
Зависи дали сака екипата да направи или не. Пример 2013, само Челзи педерчињата не им правеа на Јунајтед.Мене oд преескa ме мaчи нештo...
Штo е пoдoбрo? Дa игрaме прoтив Ливерпул кaкo oфицијaлни шaмпиoни и нa пoчетoк дa ни прaвaт guard of honor (не сум сигурен кaкo идеше oвa, дaли сaмo нa гoстински), или прoтив Ливерпул дa јa oсвoиме титулaтa...
Пластика не се витка дечко. После треба уште толку пари да фрлат да ја опраат работатаЗависи дали сака екипата да направи или не. Пример 2013, само Челзи педерчињата не им правеа на Јунајтед.![]()
не лажи бе, еве тука се свиткани пример. ;DПластика не се витка дечко. После треба уште толку пари да фрлат да ја опраат работата![]()
Точно, и Свонси и ВБА правеа за Ферги, ама ќути ти сеа.@ManUtdChampions мислам дека си грешка нештоАрсенал ни направија зошто тоа беше првиот натпревар откако и математики ја заверивме. Понатака само Свонси на последната утакмица на домашен терен направија ама тоа беше за Фергусон...
![]()
Арсенал и Дрогба имаат посебна конекција, немој сеаОд „свитканиве“ еден немате во тимот. Освен Дрогба океј. Пошто толку е стар што ни „старо купуем“ ни би го зел![]()