Не сме сите паметни па се задоволуваме со медиокритет и „многу глупо осмислени анкети“.
Не сериозно. Критика е. И мислам дека е на место. Можеа барем уште неколку тимови и двојки да вметневте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сме сите паметни па се задоволуваме со медиокритет и „многу глупо осмислени анкети“.
Види, кога може Ламберт од некои да биде окарактеризиран како флоп, може и Фалкао
Во врска со Озил, повреди или не, ако гледаш така Ален имаше масив рејп од медиуми и навивачи а пустиот не може од повреди да се опорави. На кратко, навивачите (поготово оние на други тимови) не ги интересира ништо освен бројки. Ако им даваме по 2-3 сезони за да ги оправдаат вложените пари, нек си ебат матер. Така никогаш нема да имаме конкретен флоп зошто секогаш ќе има макар една добра полусезона и ќе биде „а тогаш кога се врати од повреда газеше“...
Во врска со споредбите за Зидан/Бејл/Суарез/Хамес...одат во тимови кои играат во ЛШ и се борат за титула на секое поле. Ангел отиде во тим кој заврши 7мо место. Сите знаеме дека Манчестер немаше да плати ни пола од тоа да беше прво/второ место ланската сезона
Исто така, направи муабет со навивачи на РМ и ќе видиш дека Озил у принцип секогаш се губел во втора полусезона. Барем јас тоа го има заприметено и што имам правено муабет со нивни навивачи....
Не сериозно. Критика е. И мислам дека е на место. Можеа барем уште неколку тимови и двојки да вметневте.
Имаш опција „други“. Станува збор за најреалните опции. Сити ќе падне од топ4?
Можеме ако е така и Евертон да ги вметнеме.
Ален уопште не можам бар јас да го сметам за флоп.Затоа што ништо не се очекува од Ален.Ти реално мислеше дека Ливерпул е засилен со Ален?Или со Ламберт? А Јунајтед со Фалкао?
Си реков,Озил и Марија се уште далеку од флоп.
А никаде не реков дека треба да се чека 5 сезони па да го наречеш флоп.За Мангала реков дека е флоп и реков дека имам некое претчуство дека овој фудбалер ќе прерасне во стварно добар дефанзивец.Испревртуваш зборови.
Озил после 65 минута не може да дише.Уште се чудам како скоро на секоја утакмица според статистиката истрчува најмногу км.
А за Анхеле и тоа што викаш 7-8 место и тим со шампионски амбиции...Па токму он треба да дели покрај 7-8 медиокрети што ги има во прв тим како соиграчи.![]()
Ок. Твое право е тоа. Јас дадов критика. Не очекувам да биди прифатена.
Он:
„Мислам дека можат да ја освојат тројната круна оваа сезона. Тие поседуваат квалитет за освојување на тие натпреварувања, а времето ќе покаже сè. ПСЖ ќе биде важна задача за нив“, изјави Тиери Анри за „Скај Спорт“ и додаде:
„Со големо нетрпение чекам да го гледам реванш натпреварот помеѓу Челси и ПСЖ. Тоа ќе биде вистински фудбалски спектакл“.
2 недели се бара предлог за анкета. Ќе поседи оваа, ќе ја смениме. Пиши ми порака каква анкета сакаш и за две недели ќе ја ставам таа.
Аман луѓе, анкета е. Не ви се решава животно прашање[DOUBLEPOST=1425312921][/DOUBLEPOST]П.С. ако не очекуваш да биде прифатена, не знам зошто ја напиша
![]()
Абе и тоа што дебатираме не ги решава проблемите во клубовите кои ги зборуваме тука, но сепак дебатираме. Онака, кога ќе влезиш во темата, прво што излегува е тоа анкетата. Ете од мене анкета е: Што мислите кој ќе биде најдобар стрелец сезонава во Премер Лигата и наброј ги топ 6 стрелци и то е то. Сигурно Гомис нема да го стигни Коста или Евертон нема да стигни до ЛШ, како што ти алудираш.
@Peja989 За испревртување на зборови пред се алудирав за Мангала.Има факти кои можат да го опишат Озил како флоп,тука нема бегање.
Ти зборам за кога Ален дојде,пред да заигра утакмица за Ливерпул.Не е исто во мал тим и голем.Посебно не кога некој играч не е главна ѕверка во малиот тим и прави трансфер во голем ти.Еве јас ти викам,ако мислиш дека со Ален како прв пик може Ливерпул да направи нешто,многу си грешка.
Иначе знам дека премногу имаш знаење и гледаш многу работи кои другите не можат да ги видат.
За темата Ван Гал не ми се зборува.Кога гледам што се направи во Јунаајтед ми се иде да си го пукам коленото.Едино што поштувам од досега направеното е тоа што го извади Ди Марија некни на полувреме.
Може да се каже како флоп доколку продолжи со ваквите игри до крајот на сезоната.
Не разбирам.@Џонтра Волта знам и кој пост го читаш.![]()