Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нит Месут нит Ангел си ја оправдуваат цената. Оправдување висока цена можете да видите во Алексис, Цеск...

Смешен е „кој е послаб“ муабетот, зошто и двете страни не се задоволни од играчите :)
Во врска со анкетава, скоро сите се едногласни дека Арсенал ќе си обезбедат ЛШ.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Па и не е голема сумата на Цекс и Алексис,ако се зема во обзир денешниов трансфер маркет и нормално како се покажаа до сега.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Нит Месут нит Ангел си ја оправдуваат цената. Оправдување висока цена можете да видите во Алексис, Цеск...

Смешен е „кој е послаб“ муабетот, зошто и двете страни не се задоволни од играчите :)
Цената на Цеск е гола вода реално.. :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842

Ди Мариа е 50% поскап од Озил, по таа логика он треба барем за 50% да покажува подобри игри од Озил нели?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Мариа е 50% поскап од Озил, по таа логика он треба барем за 50% да покажува подобри игри од Озил нели?
Не. Тогаш можеме и споредби на Мангала и Алексис да им правиме, зошто за иста сума беа купени :)[DOUBLEPOST=1425310540][/DOUBLEPOST]Иначе, супер се и Алексис и Цеск, за разлика од Ангел и Месут. Тоа ми беше муабетот :)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Види Озил овие две сезони имаше 2 повреди од три месеци.Пред првата повреда одличен беше,после очаен.Очајната игра продолжи и во втората сезона до повредата.После повредата се врати одличен.Вчера никаде го немаше 2 асистенции. Не е во вистинската форма,ама не е толку очаен колку што некој овде го прават.
Многу се и 50,ама 75 се многу повеќе,британски рекорд... За таква сума како на Ди Марија играчи како Зидан и К.Роналдо одеа и виј што правеа.Па и Бејл...Хамес и Суарез се друга приказна,од проста причина што не отидоа да бидат прва виоллина во клубот. Единствено Кака е потрфрлил од ваквите мега-мега. Тешко е уште сега да се каже дека Ди Марија е флоп од проста причина што има уште утакмици,ама дефинитивно оди накај тоа.Фалкао е флоп,тука нема бегање.Дури смешно ми е кога некој го бранат.Озил може да се каже флоп,мада уште далеку е од тоа.
Омилениот на видок не е флоп трансфер,бидејќи он е флоп уште од раѓање.
Мангала исто е флоп,мада не знам зошто,од внатре ми вели дека ќе го биде овој играч.Оваа сезона сигурно не,ако од наредна не,преку наредна секако.:pos:

Според мене до сега најдобри трансфери се Коста и Санчез.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Експериментираа овие од ПЛ ги пуштија Ливерпул да играат ЛШ сезонава, а овие се обрукаа така да очекувам Јунајтед да им го завземе нивното место. Сеа чекаат Арсенал дали ќе го пројде Монако, ако не го пројдат шанса ќе има дадат на кокошките. Немојте после не сум ви кажал.:cool:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
А Фабрегас?
Да не реков Фабрегас флоп?
Најдобри 2 дефинитивно Коста и Алексис. На Челзи токму тоа им фалеше,убиец у напад.Коста ви е дефинитивно најдобар трансфер ова лето.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не. Тогаш можеме и споредби на Мангала и Алексис да им правиме, зошто за иста сума беа купени :)[DOUBLEPOST=1425310540][/DOUBLEPOST]Иначе, супер се и Алексис и Цеск, за разлика од Ангел и Месут. Тоа ми беше муабетот :)
Mislis ke objasnis nesto? :D

i dvajcata se slabi realno ama deka Ozil bil bolje od Di Maria (nezavrsena sezona ali ipak slab e Angele) yeah right...

na poluvreme go izvadile be, Kantona e izvaden na poluvreme, Rooney, Vidic, i tie ki ne se dobri? :d Sekako deka ke go izvadi, ne ko Wenger sto ne gi vadi osredebi puleni za da ne gi iznervira.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Види Озил овие две сезони имаше 2 повреди од три месеци.Пред првата повреда одличен беше,после очаен.Очајната игра продолжи и во втората сезона до повредата.После повредата се врати одличен.Вчера никаде го немаше 2 асистенции. Не е во вистинската форма,ама не е толку очаен колку што некој овде го прават.
Многу се и 50,ама 75 се многу повеќе,британски рекорд... За таква сума како на Ди Марија играчи како Зидан и К.Роналдо одеа и виј што правеа.Па и Бејл...Хамес и Суарез се друга приказна,од проста причина што не отидоа да бидат прва виоллина во клубот. Единствено Кака е потрфрлил од ваквите мега-мега. Тешко е уште сега да се каже дека Ди Марија е флоп од проста причина што има уште утакмици,ама дефинитивно оди накај тоа.Фалкао е флоп,тука нема бегање.Дури смешно ми е кога некој го бранат.Озил може да се каже флоп,мада уште далеку е од тоа.
Омилениот на видок не е флоп трансфер,бидејќи он е флоп уште од раѓање.
Мангала исто е флоп,мада не знам зошто,од внатре ми вели дека ќе го биде овој играч.Оваа сезона сигурно не,ако од наредна не,преку наредна секако.:pos:

Според мене до сега најдобри трансфери се Коста и Санчез.
Види, кога може Ламберт од некои да биде окарактеризиран како флоп, може и Фалкао :)

Во врска со Озил, повреди или не, ако гледаш така Ален имаше масив рејп од медиуми и навивачи а пустиот не може од повреди да се опорави. На кратко, навивачите (поготово оние на други тимови) не ги интересира ништо освен бројки. Ако им даваме по 2-3 сезони за да ги оправдаат вложените пари, нек си ебат матер. Така никогаш нема да имаме конкретен флоп зошто секогаш ќе има макар една добра полусезона и ќе биде „а тогаш кога се врати од повреда газеше“...
Во врска со споредбите за Зидан/Бејл/Суарез/Хамес...одат во тимови кои играат во ЛШ и се борат за титула на секое поле. Ангел отиде во тим кој заврши 7мо место. Сите знаеме дека Манчестер немаше да плати ни пола од тоа да беше прво/второ место ланската сезона :)

Исто така, направи муабет со навивачи на РМ и ќе видиш дека Озил у принцип секогаш се губел во втора полусезона. Барем јас тоа го има заприметено и што имам правено муабет со нивни навивачи....

E

Epsilon

Гостин
Ако бате Ване не успее да го подобри нападот џабе „продава“ филозофија, бетар од оние пакетчиња чипс полни со воздух. И секако ако не се пласира во ЛШ, р-е-з-и-л.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Многу глупа осмислена анкета. Значи Сити по дифолт се втори ? Како ? Или па Спарс не се во комбинација ?

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу глупа осмислена анкета. Значи Сити по дифолт се втори ? Како ? Или па Спарс не се во комбинација ?
Не сме сите паметни па се задоволуваме со медиокритет и „многу глупо осмислени анкети“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom