Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
@tenaciousj шо прајме со Шаќири и корнеро братчеееее?? David Seaman, swim swim. Му одговара презимето, хаха. 2-2 Southampton. 0-0 после тоа. Слаби сте бе, џабе тука ви праам анализи само.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.834
кој и да е Tetka Sneze, доста е .... да не претеруваме :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
@tenaciousj "poor mans Basketball "???
Our local derby
That you can't find on a cold rainy night in stoke:D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Малку ќе ви отидам офтопик али ако не постирам, ќе заборавам хаххаха урлам цел ден денес :D
Ај што е смешно само по себе што има видео од 6 агли за прослава на гол, прославата на Лукас ми е врв. Како влага, ко у мош пит, наапан хахахаха
Прво, околу 15та секунда до 18та го има како рипа, паѓа, па се залетува и у публика, за после околу 50та секунда, пак да го дадат, па фацата каква му е :D
хахахаха

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Inglorious bastards! :pos:
И не бидете гееви бе, кажете шо се дешава, за нас мртвите!?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Малку ќе ви отидам офтопик али ако не постирам, ќе заборавам хаххаха урлам цел ден денес :D
Ај што е смешно само по себе што има видео од 6 агли за прослава на гол, прославата на Лукас ми е врв. Како влага, ко у мош пит, наапан хахахаха
Прво, околу 15та секунда до 18та го има како рипа, паѓа, па се залетува и у публика, за после околу 50та секунда, пак да го дадат, па фацата каква му е :D
хахахаха
На МОТД баш го дадоа и цел ден ми излага негде на гифови и видеа. Го избуткаа, па пак се врати и се фрли :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На МОТД баш го дадоа и цел ден ми излага негде на гифови и видеа. Го избуткаа, па пак се врати и се фрли :pos:
Абе не го избуткаа, се лизна :D
Ама после тоа, како зима залет, ко копиљ коа се враќа за да прескокне вир од тротоар а да не се зашлапа :D
хахаххаха

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
хахахаха
Брат оф топик си :D

tenaciousj you are reading foreign forum, dude get a life, get a life

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom