RickyLFC9
Модератор
Извини, нема веќе да се сомневам, си ја знаеш ти работатаПрашав кога се доделени а не реков дека во иднина нема да направам исклучок.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини, нема веќе да се сомневам, си ја знаеш ти работатаПрашав кога се доделени а не реков дека во иднина нема да направам исклучок.
Првото е исполнето, е сега боже, дај ми уште сила за опомени да испраќамДобро е, добро е, ама со тој аватар ти фали внесување на Божјата сила во постовите чедо, тој аватар е на Гурџиеф (Gurdjieff) не е мојКој не го има читано Гурџи џабе е на форумов
Стави ја Лина Хиди и постирај опомени по цел форум![]()
Абе реков јас, најдобро беше кога скаузерите ја бојкотираа темава.
Тотално заборавив дека денеска има ЕПЛ мислев сите играат утре како нас.
Супер што ќе гледаме фудбал ама лошо што само еден ден одмор ќе има.
Не можеа цело коло да го преместат за во недела ? Ниеден менаџер не се бунеше ? До толку им е сеедно ?
Да беше Мурињо сигурно ќе се бунеше за ова, ама добро кога на други не им текнува и сакаат среде празници да си ги умрат играчите така им е.
не се сите плачковци како мурињобашка ова е боксинг деј, овде нема место за бунење,тоа е традиција... игра за мужи е ова
![]()
Не е ова боксинг деј, четвртокот беше боксинг деј, ова е редовно коло (што не би било лошо да се премести само во Недела)![]()