Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што им е филмот на Тотенхем со Бенталеб во средина а Паулињо на клупа? :D

Што им е филмот на Тотенхем со Бенталеб во средина а Паулињо на клупа? :D
Го гледав дечково на две утакмици (Бенталеб) и комотен делува, желен за докажување, не паничи. Веројатно е подобра опција.

Го гледав дечково на две утакмици (Бенталеб) и комотен делува, желен за докажување, не паничи. Веројатно е подобра опција.
Не паничам, многу ми е гајле :D Поише одговара Челзи да тепа него Тотенхем...
Туку чудна ми беше одлукава, Паулињо е доста стабилен играч а Бенталеб некако мнгу ми е млад да се врла во оган во ваква утакмица.

Не паничам, многу ми е гајле :D Поише одговара Челзи да тепа него Тотенхем...
Туку чудна ми беше одлукава, Паулињо е доста стабилен играч а Бенталеб некако мнгу ми е млад да се врла во оган во ваква утакмица.
Не бе ти да не паничиш, туку Арапов не паничи кога игра, комотен е на топка :D :D :D :D[DOUBLEPOST=1394298083][/DOUBLEPOST]
Се спремаат за http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-сценарист-Натпревар.72777/#post-6478232 бомбашот награда ќе доделувал па да ја чапнат
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Мојс тепа, сите ќутите... коа губи 15 страни има испишано. Happy?

Интересно ќе биде следниот викенд. Мноооогу интересно :P

*stands up* Патем јас вака од публика би предложил да не се отвара тема пошто некако се губи жарот и се поделуваат членовите, едни пишуваат у темава, други у другата тема. Али нека одлучат надлежните. *sits down*

Мојс тепа, сите ќутите... коа губи 15 страни има испишано. Happy?

Интересно ќе биде следниот викенд. Мноооогу интересно :P

*stands up* Патем јас вака од публика би предложил да не се отвара тема пошто некако се губи жарот и се поделуваат членовите, едни пишуваат у темава, други у другата тема. Али нека одлучат надлежните. *sits down*
Јас одамна го викам тоа, и така еден исти муабет на две теми се врти ама одма ќе се крене револуција, заеби :)

Што им дава Мурињо да шмркнат бе? Или овој на своја рака донел нешто од Русија?
https://vine.co/v/MqiD6mQWlYv

Хаха фаца, го удри јако ова.
tumblr_mtfa9q9c1h1sh0tp8o1_500.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom