Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
(некомплетна)Табела:
zn4v9wU.png

Табела на стрелци (исто така не 100% комплетирана):

1. Суарез (Ливерпул) 23
2. Стариџ (Ливерпул) 18
3. Агуеро (Ман.Сити) 15

Reality check: Јунајтед сеуште 200% завршува во топ4 така ?

имаш храброст да прашаш уште? :eek::cautious:

Океј е, ама да ве предупредам, "ќе игра во ЛШ наредната сезона" не значи оти ќе заврши во топ 4. ;)
Ќе освоиме ЛШ, Леверпул ќе завршат 4ти и next season is theirs season
proxy.php

Токму ова го зборев со фанови на Ливерпул пред малку, колку и да е неспособен и медиокритетен Мојс, дур не испаднете од ЛШ си ќутам и траам :)

Не, ама кој кажа оти ќе заврше во топ 4? :D
Во топ 4 завршува Јунајтед, го отпишуваат само навивачи на противнички екипи кои имаат набиено комплекс од Јунајтед.
Јас сум 100% сигурен дека Манчестер ќе биде меѓу првите 4 екипи оваа година.
Јунајтед завршуваат во топ 3 100 посто сезонава.

Бонус: Некој паметен што слично како мене на почеток на сезона кажа дека Јунајтед не завршува во топ4 сезонава.(уствари овој и пред сезона го кажал ова :eek: )
0QJPi3h.png

(со ова Пеџа покажа видно познавање од ЕПЛ, и си го продолжи Модераторскиот мандат за уште 4 години)

Бонус: Некој паметен што слично како мене на почеток на сезона кажа дека Јунајтед не завршува во топ4 сезонава.(уствари овој и пред сезона го кажал ова :eek: )
0QJPi3h.png

(со ова Пеџа покажа видно познавање од ЕПЛ, и си го продолжи Модераторскиот мандат за уште 4 години)

Дури бараш, побарај и за тоа како Мурињо не го продава Мата во Англија, особено не во Јунајтед.

Дури бараш, побарај и за тоа како Мурињо не го продава Мата во Англија, особено не во Јунајтед.
Не ми се предизвик тие нема многу да барам. А да бев малце попаметен ќе си ги зачував тие постови одма до фолдерот "Тиаго" што се наоѓа одма до фолдерот "Стротман/Лукас", што се наоѓа одма до фолдерот "Сезонава е скаузерска"[DOUBLEPOST=1393185576][/DOUBLEPOST]
И за Фалкао и Руни како ќе прават трансфер во Челзи :icon_lol:
proxy.php
Еве сериозно ако не те мрзи земи побарај најди 3 поста што ја содржат фразава "Фалкао утре у 5 ќе го објават", "Јас веќе си измислив песна за Фалкао", "Сигурна е веста на твитер пишаа дека Фалкао доаѓа". За Руни си признавам да земеш да го пребаруваш форумов ќе најдеш едно 10 поста на фанови на Челзи што со 3 раце го добредојдоа Руни во Челзи, особено од мене.

Не ми се предизвик тие нема многу да барам. А да бев малце попаметен ќе си ги зачував тие постови одма до фолдерот "Тиаго" што се наоѓа одма до фолдерот "Стротман/Лукас", што се наоѓа одма до фолдерот "Сезонава е скаузерска"

Одеднаш не се предизвик а пред нос ти, ама ако, поинтерсно е низ други теми да копаш.

A за до ова да дојдиш влегуваш во папката Хулк & Фалкао

Зоки....а зошто не ме цитираше бе брат...може и лајк некој ќе добиев...:unsure:

Што и да се деси, нас за првпат нема да не цитираат, си имаме најниско-очекувачки постови :D

Што и да се деси, нас за првпат нема да не цитираат, си имаме најниско-очекувачки постови :D

Не се секирај, драгонскај ќе најди и од 2010 ако треба кај шо сте атакувале наредната на повисок пласман. :D

Се бараат постови во кои се очекува фанови на Јунајтед да кажат дека нема да завршат во топ 4.
:cuc:

Се бараат постови во кои се очекува фанови на Јунајтед да кажат дека нема да завршат во топ 4.
:cuc:
Абе види, ако ние може веќе да не викаме "следната е наша", ќе научите и вие дека преамбициозноста мава од глава :D

A бе преамбициозност е титула со Мојс... Чудно звучи еј, титула и Дејвид Мојс во иста реченица.
Ама четврто место беше реално очекување.

A бе преамбициозност е титула со Мојс... Чудно звучи еј, титула и Дејвид Мојс во иста реченица.
Ама четврто место беше реално очекување.
Искрено и ја не очекував волку рано самите фанови да се откажат од 4то место, камоли кога објективно ќе се разгледаат можностите на клубот у овој момент.

Meчот со Фулам беше капката што ја прелеа чашата. Плус Ливерпул ги доби своите мечеви, Ритер фино си направи пенал, вие го истресовте Арсенал, го тепавте Тотенхем, Евертон, и сега Свонси.

Не дека 11 поени се недостижна предност, ама формата на Ливерпул и тврдоглавоста на нашиот тренер не ми даваат за право да бидам оптимист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom