Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го Нгог за Свонси.

Ме потсети на времето кога Ливерпул ги имаа „страшните напаѓачки“ опции како Нгог, Ел Жар и Рајан Бабел. Тоа беа играчишта, а не како овие сега ССС комбинации без стил.

Еве го Нгог за Свонси.

Ме потсети на времето кога Ливерпул ги имаа „страшните напаѓачки“ опции како Нгог, Ел Жар и Рајан Бабел. Тоа беа играчишта, а не како овие сега ССС комбинации без стил.
Најјакото е што сите му шибнаа гол на Јунајтед. :D

Jaс колку што видов, нека е среќен што не му дадоа жолт. :)

Брат, ти можеш да мислиш дека за симулација треба на месечината да го пратат, но тоа не го менува фактот дека имаше контакт со десното колено :)

И според мене беше пенал,али и за Мињоле беше црвен играше ван 16 метри така да,на исто са.Него некад се прашувам до каде може да иде глупавоста на Шкртел:facepalm:,една работа ќе напрае добра,и после 3,4 уткмице ќе усере.

И според мене беше пенал,али и за Мињоле беше црвен играше ван 16 метри така да,на исто са.Него некад се прашувам до каде може да иде глупавоста на Шкртел:facepalm:,една работа ќе напрае добра,и после 3,4 уткмице ќе усере.

Црвен? :)

Зошто црвен? :D

o_O

Жолт беше за Мињоле и слободен удар (индиректен) за Свонси. Али не беше пенал она над Суарез. Минимален контакт, и ретко кој би го видел (судел).

Па ваљда дека играше со рака надвор од 16 метри:D,бар така мислам затоа што гледав онака блиц,не викам не,може и грешка да сум.

Играше со рака али жолт во најголема рака...црвен е затворска казна зошто он вќе ја имаше топката и надвор ја пушти од раце...и да, свесно ја загради со тело, при што му удри во раце. Така да, црвен картон.....некако :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom