RickyLFC9
Модератор
Беше последната сезона, али под Хоџсон и онака сите беа дрва...Sega e drvo. U Liverpul nikogas ne bese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше последната сезона, али под Хоџсон и онака сите беа дрва...Sega e drvo. U Liverpul nikogas ne bese.
Ќе одат на заслужен одмор они пакРедно е сите фаворити да изгубат во едно коло. Не знам само Јунајтед со кој игра.![]()
Тоа е ко ја да се интересирам со кој играат Саутемптон или Њукасл... сосема небитно.Редно е сите фаворити да изгубат во едно коло. Не знам само Јунајтед со кој игра.![]()
THIS COULD BE...THE MOST DRAMATIC STORY OF THE SEASON. TORREEES. OOOOOOOOOHHHHHHH (Невил свршава во позадина)Али па ако глеаме од друг агол, Торес у четри сезони со Ливерпул беше лузер, освои ташак....
со Челзи у четри сезони освои ФА Куп, ЛШ, ЛЕ....
Беше последната сезона, али под Хоџсон и онака сите беа дрва...
Da daБеше последната сезона, али под Хоџсон и онака сите беа дрва...
Единствената добра таа сезона му беше против нив, па затоа дадоа 50 милиони за негоDa da
15 sekunda![]()
Ova isto ako Suarez zamine vo nekoj tim i tamu igra loso da kazeme deka i kaj nas bil drvo.Единствената добра таа сезона му беше против нив, па затоа дадоа 50 милиони за него![]()
Или како да те интересира дали неделава што следува има Лига на Шампиони..Тоа е ко ја да се интересирам со кој играат Саутемптон или Њукасл... сосема небитно.
Ao која бананаИли како да те интересира дали неделава што следува има Лига на Шампиони..![]()