манчестер јунајтед не е само еден човек ниту фудбалер ... и пред саф имало некој и по саф ќе има некој , она што го држи тимот е тимскиот дух и здравото управување со тимот. Саф си отишол а сите го потценуваат Мојс ... човекот кој со потрошени 20 милиони за 10 години држи 5то место со години. Заха, Клеверли Џонс Смолинг Велбек Де Геа браќата Да Силва Енрикез Јанузај Линдегард Кин тоа се фудбалери кој допрва ќе владеат во фудбалот ... независно дали ќе завршиме први втори или трети ... со таква иднина успехот сам по себе е загарантиран .А САФ?
A Јунајтед со Веб колку тимови има преебено,тоа не е ништо.пред да пишете уште некоја музичка желба не заборавајте дека предходнава сезона со овој ист тим манчестер јунајтед се прошета до титулата и благодарение на чакир испадна од лига на шампиони.
она што јунајтед го поседува не е само 11 играчи на терен и лесно отпишување како што гледам погоре може само да ви донесе поголемо разочарување.
GGMU 21![]()
Zatoa ubavo im vika da ne ne otpisuvaat. Sudii, novinari, Sky Sports, FA, Kralicata, Lord Sugar, David Cameron, David Gill, protivnicki golmani, Steve Bruce, Mark Hughes, Usain Bolt, Roy Hodgson ... da ne nabrojuvam, cela artilerija imame spremna za ako nesto zaskripi.A Јунајтед со Веб колку тимови има преебено,тоа не е ништо.
Али ај да не одиме офтопик,а и минато е тоа веќе..
Veb si najde podabar biznis vo Siti, vas ve sutna.и да го заборавивме на веб, се уште е наш , така да титула не гледате![]()
Повеќето од овие делуваат смешно у споредба со Кутињо, Сусо, Стерлинг, Ајби, МекЛохлин, Висдом, Хендерсон итн итн... човекот кој со потрошени 20 милиони за 10 години држи 5то место со години. Заха, Клеверли Џонс Смолинг Велбек Де Геа браќата Да Силва Енрикез Јанузај Линдегард Кин
Повеќето од овие делуваат смешно у споредба со Кутињо, Сусо, Стерлинг, Ајби, МекЛохлин, Висдом, Хендерсон итн итн![]()
Мене ми се свиѓаат вакви постови. Малце е глупо уште пред почеток на сезона навивачи на актуелен шампион да се задоволуваат со топ4 пласман.
wot ? овај wat ?Ova e glupo kolku sto sampion vo ligata na sampioni (Chelsea) da ne zavrsi prv ili vtor vo domasnata liga slednata sezona..
Pogotovo da se podbivas so tim koj najuspesno i najmnogu pati ja odbranil titulata ednopodrugo.