Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
манчестер јунајтед не е само еден човек ниту фудбалер ... и пред саф имало некој и по саф ќе има некој , она што го држи тимот е тимскиот дух и здравото управување со тимот. Саф си отишол а сите го потценуваат Мојс ... човекот кој со потрошени 20 милиони за 10 години држи 5то место со години. Заха, Клеверли Џонс Смолинг Велбек Де Геа браќата Да Силва Енрикез Јанузај Линдегард Кин тоа се фудбалери кој допрва ќе владеат во фудбалот ... независно дали ќе завршиме први втори или трети ... со таква иднина успехот сам по себе е загарантиран .

Поздрав ЦСКАЛондон !!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
и да го заборавивме на веб, се уште е наш , така да титула не гледате :)

саф не е менаџер но е се уште на ОТ така да чао пријатно ;)

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.238
Поени од реакции
13.708
Не сум знаел дека голот од РУНИ со ножички е прогласен за најдобар гол во 20те години на Премиер Лигата.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.400
Поени од реакции
5.073
пред да пишете уште некоја музичка желба не заборавајте дека предходнава сезона со овој ист тим манчестер јунајтед се прошета до титулата и благодарение на чакир испадна од лига на шампиони.
она што јунајтед го поседува не е само 11 играчи на терен и лесно отпишување како што гледам погоре може само да ви донесе поголемо разочарување.

GGMU 21 ;)
A Јунајтед со Веб колку тимови има преебено,тоа не е ништо.
Али ај да не одиме офтопик,а и минато е тоа веќе..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A Јунајтед со Веб колку тимови има преебено,тоа не е ништо.
Али ај да не одиме офтопик,а и минато е тоа веќе..
Zatoa ubavo im vika da ne ne otpisuvaat. Sudii, novinari, Sky Sports, FA, Kralicata, Lord Sugar, David Cameron, David Gill, protivnicki golmani, Steve Bruce, Mark Hughes, Usain Bolt, Roy Hodgson ... da ne nabrojuvam, cela artilerija imame spremna za ako nesto zaskripi.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене ми се свиѓаат вакви постови. Малце е глупо уште пред почеток на сезона навивачи на актуелен шампион да се задоволуваат со топ4 пласман.

S

Stivie G

Гостин
... човекот кој со потрошени 20 милиони за 10 години држи 5то место со години. Заха, Клеверли Џонс Смолинг Велбек Де Геа браќата Да Силва Енрикез Јанузај Линдегард Кин
Повеќето од овие делуваат смешно у споредба со Кутињо, Сусо, Стерлинг, Ајби, МекЛохлин, Висдом, Хендерсон итн итн :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Bravo TOPDZII :vozbud:
PS: Wenger ako me citas ne se lesnej, ne sme jaki morat da kupis bar 3ca IGRACI, ne PLIVACI

Член од
14 април 2012
Мислења
32.949
Поени од реакции
67.696
Повеќето од овие делуваат смешно у споредба со Кутињо, Сусо, Стерлинг, Ајби, МекЛохлин, Висдом, Хендерсон итн итн :D

Фактот дека играат за актуелниот шампион на Англија ги прави смешни ... :P

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.700
Поени од реакции
34.232
Мене ми се свиѓаат вакви постови. Малце е глупо уште пред почеток на сезона навивачи на актуелен шампион да се задоволуваат со топ4 пласман.

Ova e glupo kolku sto sampion vo ligata na sampioni (Chelsea) da ne zavrsi prv ili vtor vo domasnata liga slednata sezona..
Pogotovo da se podbivas so tim koj najuspesno i najmnogu pati ja odbranil titulata ednopodrugo.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ova e glupo kolku sto sampion vo ligata na sampioni (Chelsea) da ne zavrsi prv ili vtor vo domasnata liga slednata sezona..
Pogotovo da se podbivas so tim koj najuspesno i najmnogu pati ja odbranil titulata ednopodrugo.
wot ? овај wat ?
Тотално не си ми го сфатил постот.
Не ми беше саркастичен, сериозно го мислев тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom