Можеби затоа што Смолинг игра добро кога е централен дефанзивец а не бек, за другиот стварно неам образлозение и јас не го сакамЗошто Манчестер чува играчи како Велбек и Смолинг и зошто Манчестер не го купи Бејнс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби затоа што Смолинг игра добро кога е централен дефанзивец а не бек, за другиот стварно неам образлозение и јас не го сакамЗошто Манчестер чува играчи како Велбек и Смолинг и зошто Манчестер не го купи Бејнс?
Не го гледам натпреварот, но видов дека игра десен бек. Смолинг е крш на таа позиција спор и тромав е кога ќе го видам десен бек ми се лоши. Стопер е негова природна позиција и глупо е да се оспоруваат неговите квалитети бидејќи денес игра десен бек.Зошто Манчестер чува играчи како Велбек и Смолинг и зошто Манчестер не го купи Бејнс?
Ако ништо друго барем топката на Рамос стигна, и тоа е нешто![]()
Се надевам дека „Марсовците“ таму на Месечината ја препознале и ќе му вратат некој ден.
Инаку, мислев на цитирам: „немаат одговор“; наместо на цитирам: „не заслужуваат одговор“.
Ама тоа е...
Зошто Манчестер чува играчи како Велбек и Смолинг и зошто Манчестер не го купи Бејнс?
Остај се коа ќе дојде паузава смрт ми е,посебно затоа што знам што не чека,од нашата репрезентација,ако може така да се нарече.Да има некоја шанса да гледамо добар репрезентативен фудбал ок,ама вака ми е многу глупо,абе ПЛ си е ПЛ,викенд класика.Полудев без Премиер Лига.
Нов е Кара у овој бизнис, олабави малце. Глеј ги северо-западњачкиве комшии наши, првпат у живот нов менаџер имаат и уште веруваат во него, а 9то место сеЕбате професионалните аналитичари со kneejerk реакции.
http://www1.skysports.com/football/...-jamie-carragher-says-they-wont-make-top-four
Кога Тотенхем купуваше играчи и имаше добар старт конкуренти за титула беа.
Дома изгубија од Вест Хем и немаат шанси за топ 4 финиш.
Сега јунајтед 2-3 победи да сврзат и ќе бидат главен фаворит за титула.
Саутемптон една да изгубат ќе се борат за опстанок.
Gary Neville wannabeЕбате професионалните аналитичари со kneejerk реакции.
http://www1.skysports.com/football/...-jamie-carragher-says-they-wont-make-top-four
Кога Тотенхем купуваше играчи и имаше добар старт конкуренти за титула беа.
Дома изгубија од Вест Хем и немаат шанси за топ 4 финиш.
Сега јунајтед 2-3 победи да сврзат и ќе бидат главен фаворит за титула.
Саутемптон една да изгубат ќе се борат за опстанок.
Полудев без Премиер Лига.
Зошто Манчестер чува играчи како Велбек и Смолинг и зошто Манчестер не го купи Бејнс?
Не го доби на старт од второ одма, али тука некаде, 10та, 15та минута од второ ако не се лажам.Само работата е што приказнава и не е баш точна, али ајде.
Ако веќе ставате женски на темава, дајте нешто што не е грозно.