Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мојс :facepalm:
Па Евертон 25 ќе бара само Фелаини, не па 28 да прифати за двајцата.

За 40 можеби би размислиле Евертон.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Па Евертон 25 ќе бара само Фелаини, не па 28 да прифати за двајцата.
Овие ко Венгер почнале да се циганчат.

Ако играч вреди 30 милиони, Венгер пушта 28 и после се жали дека нема играчи и пазарот е нереален. Нерви ме јадат само кога пишувам....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
па секако дека ќе ја накачат понудата. Секогаш се почнува со помалце, кој друг освен Сити дава 30 од старт? И за РвП почетната понуда беше 17 милиони.
Ќе ги дадат изгледа за 35 двајцата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
па секако дека ќе ја накачат понудата. Секогаш се почнува со помалце, кој друг освен Сити дава 30 од старт? И за РвП почетната понуда беше 17 милиони.
Ќе ги дадат изгледа за 35 двајцата.

Ливерпул директно 20м за Хендерсон :)

Стив Брус (ако не се лажам тогаш беше тренер) им кажал на газдиве дека ако извадат 7-8 среќни да бидат. Комоли лупање 20ка на маса и чао пријатно :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ливерпул директно 20м за Хендерсон :)

Стив Брус (ако не се лажам тогаш беше тренер) им кажал на газдиве дека ако извадат 7-8 среќни да бидат. Комоли лупање 20ка на маса и чао пријатно :)
затоа и летна после шест месеца :D

Исто и Севиља ли беа за Навас што рекоа дека не очекувале за толку да го дадат..?

увек се пробува со помалце, колку и да е смешно и знаеш дека ќе те одбијат. Не сега како серие А екипине да одиш со 5 милиона и десет играчи на пола пола и петнаесет рати, ама не и веднаш да им ја дадеш егзактната сума што ја бараат.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.448
Поени од реакции
58.817
^ Sky sources :icon_mrgr:

Arsenal have offered Bayern Munich £17.2m for Luiz Gustavo, according to Sky sources.
Arsenal close on Gonzalo Higuain
Arsene Wenger has confirmed that Arsenal still want to sign Luis Suarez from Liverpool.

А читам и Мичу и Вилијамс ќе ги доведел на Емирати... многу е вицакст овој Венгер

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Добар пример на трошење пари колку да се каже дека се троши пари. :tapp:
Не е лош Кабај, ама сигурно не е фудбалер кој може да води екипа кон поголеми успеси.

Читав демек и по Мичу сте тргнале. :D

G

Geezer

Гостин
Само јас мислам дека Фелаини е преценет? Не зборувам намерно, дека го бара Јунајтед.
Не е ништо посебно, има многу подобри играчи и во Премиер Лига од него, на таа позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom