Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Донт бери гајле ти за авторски права.
Случајно портпарол да не му си?
proxy.php
Дон'т бери гајле што сум му на Ширеа :pipi:

Не реков дека беше опасен. Туку му стартуваше и овој сигурно дека ќе рипне, инаку ќе беше собран. НЕма да ризикува да се повреди нормално. Ако де, нека е црвен. Ама тоа што Фој си има двојни аршини, тоа е проблемот.
Дали стварно мислиш дека проба да го рипне? :icon_lol:

Бујрум увери се дека не беше така.

Од друга страна можеби жутиот на Вилиан беше престрог ама за ова второво нема муабет :)
Сигурно на Вила Парк постојат други физички закони, каде има многу појака гравитација и дури атлет кога ќе се обиде да скокне го привлекува земјата, а сите знаеме во нормални (Земски) услови можат да отскокнат плус-минус 2 метри.

Само нека, да беше Јунајтед и негов фан во случајов, ќе имаше генерализација дека сите сме биле такви.

Сигурно на Вила Парк постојат други физички закони, каде има многу појака гравитација и дури атлет кога ќе се обиде да скокне го привлекува земјата, а сите знаеме во нормални (Земски) услови можат да отскокнат плус-минус 2 метри.

Само нека, да беше Јунајтед и негов фан во случајов, ќе имаше генерализација дека сите сме биле такви.
Одлично, успеа да се направиш интересен/паметен...али не успеа.

Сеедно, лошо сум видел, ете моја грешка. Повеќе невнимание од Рамирес со мала доза на изнервираност. Заслужено беше исклучен.
Како и да е, не ми одговарате на прашањето. Зошто Бенет не доби црвен картон во прво полувреме, на 0-0, 11 на 11 на терен? И зошто на пример не беше свирен фаул на средина на терен, а во продолжение на акцијата дојде голот на Вила?

Само за кукање ве бива.
Стартот на Рамирес не беше со намера.Има елементи за црвен нормално,но сепак се гледа дека немаше намера,за стотинка тој од Вила стигна пред Рамирес.
Судијата не сјеба скрос.

Одлично, успеа да се направиш интересен/паметен...али не успеа.

Сеедно, лошо сум видел, ете моја грешка. Повеќе невнимание од Рамирес со мала доза на изнервираност. Заслужено беше исклучен.
Како и да е, не ми одговарате на прашањето. Зошто Бенет не доби црвен картон во прво полувреме, на 0-0, 11 на 11 на терен? И зошто на пример не беше свирен фаул на средина на терен, а во продолжение на акцијата дојде голот на Вила?
Значи успеав... ама не успеав

:facepalm:

Само за кукање ве бива.
Стартот на Рамирес не беше со намера.Има елементи за црвен нормално,но сепак се гледа дека немаше намера,за стотинка тој од Вила стигна пред Рамирес.
Судијата не сјеба скрос.

Немора старт да биде со намера за да заслужи црвен :)

Значи успеав... ама не успеав

:facepalm:
На брзање пишав јасна ми е поентата.
Не планирам да продолжам со дискусија за мечов. Сте се фатиле за црвениот на Рамиреш а имаше уште бар три важни одлуки во штета на Челси.

Значи вака:
Првиот гол-ЧИСТ!

Црвените-Дискутабилно. Мислам дека ако играч е Бразилец и направи фаул не треба да добие црвен ама не сум сигурен, @Донев нека прочепка по правилата, или @Io Sono Interista исто може да ни каже.

И уште една грешка:
ЧИСТ ПЕНАЛ ЗА ЧЕЛЗИ.

Поуката е дека сеуште има време до титула, а денешниот натпревар докажа дека ќе се губат бодови до крај на сезона. Ништо не се знае, и се надевам дека ќе следиме интересна и напната завршница.

Да тепаат утре Арсенал и Ливерпул, и ќе биде многу отворено и неизвесно до крај.

Значи вака:
Првиот гол-ЧИСТ!

Црвените-Дискутабилно. Мислам дека ако играч е Бразилец и направи фаул не треба да добие црвен ама не сум сигурен, @Донев нека прочепка по правилата, или @Io Sono Interista исто може да ни каже.

И уште една грешка:
ЧИСТ ПЕНАЛ ЗА ЧЕЛЗИ.
:vozbud:

Значи вака:
Првиот гол-ЧИСТ!

И уште една грешка:
ЧИСТ ПЕНАЛ ЗА ЧЕЛЗИ.

:cuc:

Значи вака:
Првиот гол-ЧИСТ!

И уште една грешка:
ЧИСТ ПЕНАЛ ЗА ЧЕЛЗИ.
:pos::vozbud:

Браво еј! :cuc:

Ама ако бе, така ви треба.. Претходните 2 години дркавте на Сити кога беа во борба со Јунајтед за титула и се посравте кога ја освоија титулата во последна минута. Шо сакам сеа они да ја освојат пак, да ви ги видам реакциите малце. :cenzura:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom