Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф Делф каков напредок сезонава...

п.с. честито 1000 страни

Па оноа циганон португалски влага у терен мисли Португалија му е ова 3та лига , белененсе ау па така ке влага ... циган бе циган прав циган. Марш напоље, па уште се чуди .
ДЕЛФ:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Исто, колку и да е корисен играч со неговите ситни фаули, некогаш знае да се исклучи и да гази и клоца без осет, се знаеше дека некад ќе го стигне.
Да, само што сега апла се гледаше дека нема намера за ова, ама ајде. Овој му стартува со две нозе, Рамирес рипна, ама при доскокот го нагази.

Па доста комплекси набил Мурињо. :D

Да, само што сега апла се гледаше дека нема намера за ова, ама ајде. Овој му стартува со две нозе, Рамирес рипна, ама при доскокот го нагази.
Баш затоа реков некад ќе го стигне, полно пати досега се извадил со мољакање кај судијата и кревање раце демек не сакал :)

Баш затоа реков некад ќе го стигне, полно пати досега се извадил со мољакање кај судијата и кревање раце демек не сакал :)
Епа сега стварно не сакал, објаснив зошто. Можеше само жолт да му покаже, втор ќе му беше али ќе пропуштеше само една утакмица...и тоа со Арсенал ми се чини...

Демикелис денеска докажа дека се работи за врвен дефанзивец, можи е малку во години и знае да направи некој катастрофален кикс, ама како денеска ја командуваше одбраната после црвениот на Компани е стварно за пофалба, да се браниш онака со играч помалку, да ги фатиш противниците во 7 офсајд замки не е мала работа. Прав commanding center-back, ме потсети на најдобрите партии на Кара, Кембел, Фердинанд, Адамс (од порано).
alal da mu e navistina perfekno

Jose.jpg

Hejteri uste e Chelsea prv neznam sto serete na prazno,gledajte vie da ne gubite od stoke i ostali.Edinstven konkurent Citi moze da bide nikoj dr.

Овој му стартува со две нозе, Рамирес рипна, ама при доскокот го нагази.
Ова за стартот на Рамирез збориш? Ако да, тогаш ние сме гледале различни натпревари. Овој од Вила се виде дека прв стига до топка и расчисти со клизачи, Рамирез директно со отворен ѓон му отиде на нога.

Заслужен црвен и за него и за паљачото. На Вилиан вториот жолт беше мек, но можеби го сметаше за старт од зад грб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom