Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа едно е ти од никад да не си го бендисувал, си го гледал пред 4-5 години и си створил такво мислење и не можеш да го промениш, ама да кажуваш некои Нзонзи и Нолан пред Керик брат, во најмала рака смешно е.
Двајцата се подобри оваа полусезона од Керик а веројатно и од Џерард

lol koj ja izbrisa "temata" za derbito? :D
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 15:55 ---
Nego ovie od Liverpul imaat nekoj cuden kriterium. Guzan, Nzonzi, Nolan, koj e sleden? Mark Huges da ne e menadzer na polusezonata?

64091_460493837345711_246652217_n.jpg

:pos:

Тоа ти се просечни играчи не заслужува ниту еден од нив да биде во составот на полусезоната.

Се збори за кој покажал повеќе досега, што има врска дали се просечни или врвни играчи. :confused:

04.01 gossip column - transfers and rumours

Aston Villa are considering a move for Manchester City's out-of-favour 30-year-old defender Joleon Lescott, who supported Villa as a boy.
Full story: Daily Mirror
QPR has been offered Inter Milan forward Wesley Sneijder, 28, to boost his side's relegation scrap.
Full story: the Sun
Crystal Palace chairman Steve Parish expects forward Wilfried Zaha, 20, to stay at Selhurst Park until the summer - but admits a big bid could tempt the Championship club to sell in January.
Full story: talkSPORT
Meanwhile, Manchester United are in pole position to sign Zaha and the Old Trafford club are confident of recruiting the England international in the summer.
Full story: ESPN
Atletico Madrid president Enrique Cerezo has been quoted by Spanish newspaper AS as describing reports linking striker Radamel Falcao, 26, with Real Madrid as "totally false".
Full story: Sky Sports
Tottenham are leading the race to sign France midfielder Moussa Sissoko, on a pre-contract agreement from Toulouse.
Full story: the Times
Tottenham will listen to offers for England international midfielder Jake Livermore, this month, with London rivals QPR and Fulham monitoring the situation.
Full story: Daily Mail
Newcastle have compiled a shortlist of strikers to replace Chelsea-bound Demba Ba, with Marseille's Loic Remy, 26, one of the three international forwards being considered by the Magpies.
Full story: the Journal
Swansea striker Danny Graham is Brian McDermott's next target after the Reading manager's capture of defender Daniel Caricco, 24, from Sporting Lisbon.
Full story: the Times
Standard Liege defender Rami Gershon, 24, underwent a medical on Thursday night ahead of his proposed loan move to Celtic.
Full story: Daily Record
French club Evian Thonon Gaillard are interested in signing Florent Malouda, 32, from Chelsea.
Full story: Sport24.com (in French)
Brazil striker Alexandre Pato, a previous target of Manchester City and Chelsea - has left AC Milan for Corinthians for around £12m.
Full story: Tuttosport (in Italian)

lol koj ja izbrisa "temata" za derbito? :D
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 15:55 ---
Nego ovie od Liverpul imaat nekoj cuden kriterium. Guzan, Nzonzi, Nolan, koj e sleden? Mark Huges da ne e menadzer na polusezonata?

Јас. По грешка стиснал отвори тема наместо „повеќе“ за да ти даде повеќе простор. А и рано е, па и пола саат има време за едитирање на пост. Нека отвори после викендот.

За овој Заха рекле кој и да го купи ќе треба да го остави до на лето. Е така се прави бизнис две муви со еден удар :D

Нападот на Вест Хем - Чамак и Керол, лол :D

Divider знам една јака фаца од форумов од тие како што ги нарече што навива за Ливерпул. :D Ама ќе си ќутам, не сум лоша сега да издавам, може срам му е на дечкото :icon_lol:

Јас. По грешка стиснал отвори тема наместо „повеќе“ за да ти даде повеќе простор. А и рано е, па и пола саат има време за едитирање на пост. Нека отвори после викендот.

За овој Заха рекле кој и да го купи ќе треба да го остави до на лето. Е така се прави бизнис две муви со еден удар :D

Нападот на Вест Хем - Чамак и Керол, лол :D

Divider знам една јака фаца од форумов од тие како што ги нарече што навива за Ливерпул. :D Ама ќе си ќутам, не сум лоша сега да издавам, може срам му е на дечкото :icon_lol:
Нема такви кај нас. Или е лажњак или се преправа.

Не знам дали има модератори што ја пратат темава, ама веќе овде не ми се влегува. Темава пререасна во чаршиски муабети, и тролање до бескрај, дајте да се воведе некој ред и да се коментира за ПЛ, и се што е во врска со ПЛ, ме боли мене она за Денис, за Моџо, Додо и остала компанија.
Нејќам да бидам сфатам погрешно, ама порано темава ја гледав како место каде што ќе разменам мислење за некој тим/играч/, или било каква дискусија ќе се развие за нешто, сега освен едно тролање на фанови на Ливерпул, и потсмевање едни на други, никаква квалитетна дискусија нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom