Џо кол потпишал 18месечен договор со вест хем,
њукасл го потпишал дебуши
КПР снајдер...
^^Лажам
КПР снајдер...

^^Лажам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џо кол потпишал 18месечен договор со вест хем,
КПР снајдер...![]()
На што спадна Снајдер пред 2 сезони беше на чекор да потпише за Манчестер Јунајтед, а сега ќе игра за тим што ќе се бори за опстанок.Џо кол потпишал 18месечен договор со вест хем,
КПР снајдер...![]()
Знам бе се шалам,за кол и французинот точно еОва со снајдер не ти е точно кај и да си го прочитал ...
Желби на Хари се Диаме и Роби кин сеа за сеа
Знам бе се шалам,за кол и французинот точно е
На што спадна Снајдер пред 2 сезони беше на чекор да потпише за Манчестер Јунајтед, а сега ќе игра за тим што ќе се бори за опстанок.![]()
Снајдер може да направи разлика во било која екипа во светов. Фудбалскиот талент не се губи така лесно. Особено не кај играчи кои својата игра не ја базираат на трчање, туку на техника. Ништо страшно не се повредите, кој и да го земе Снајдер ќе биде кражба. Нешто како Баерн што направи со Робен. Пола од времето е повреден, ама сигурен сум дека ако денес на Хенес му ја дадат шанса да бира по втор пат дали би го сакал Робен пак би одлучил исто.Се на се, СНајдер е ризично засилување, ама може да направи разлика/пресвртница во сезоната за екипа како Ливерпул
На пример ако дојди кај вас, нема која разлика да ја прави, први стеСнајдер може да направи разлика во било која екипа во светов. Фудбалскиот талент не се губи така лесно. Особено не кај играчи кои својата игра не ја базираат на трчање, туку на техника. Ништо страшно не се повредите, кој и да го земе Снајдер ќе биде кражба. Нешто како Баерн што направи со Робен. Пола од времето е повреден, ама сигурен сум дека ако денес на Хенес му ја дадат шанса да бира по втор пат дали би го сакал Робен пак би одлучил исто.
Не би го одбил јас. Ќе бидеме уште попрви со него.На пример ако дојди кај вас, нема која разлика да ја прави, први сте![]()
Џабе се расправате за Снајдер кога жена му сака да остане во Милано![]()
Епа едно е ти од никад да не си го бендисувал, си го гледал пред 4-5 години и си створил такво мислење и не можеш да го промениш, ама да кажуваш некои Нзонзи и Нолан пред Керик брат, во најмала рака смешно е.Ilumious , vidooq , искрено од никогаш не сум го бендисувал Керик, и по мое никогаш не ги оправда парите потрошени за него (новиот Кин итн итн), освен сезонава каде е одличен ама по мое не е за во топ 11, да, Џерард во првите 5-6 кола и беше за на клупа никој не го негира ова, ама од тогаш е се подобар и подобар (и бројките го потврдуваат тоа), по мое, ни двајцата не треба да бидат таму, туку би рекол Нзонзи или Нолан
Тери.Кој ја ебе женаму?