Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреј која каша попара се дешава во Премиер Лигата....

Тргна возот надолу за феноменалните ВБА, Ливерпул никако да даде 2 гола, Арсенал тоне, Челси сапунска серија, Свонси дадоа 5 гола во 2 натпревари, Вест Хем не успеа да биде поразен дома ниту од Сити, ниту од Челси, тврдо оревче ...
Фулам катастрофално дома... Тотенхем цврсто игра ... Евертон покажува дека се сериозна екипа.

Каква само сезона не очекува до Крај.

Абе види, не знам зошто си толку песимиста. Ама Ливерпул не е толку лош сезонава во мечевите што ги имам гледано, во одредени мечеви бевте оштетени од судии, во други немавте среќа, ама сума сумарум, далеку сте подобри од сезоната под водство на Кени. Со добри засилувања во напад и одбрана, Ливерпул има добри шанси за пласман во ЛШ сезонава.

Пласман во ЛШ? :icon_lol:

Него... не мора ти, кој сака, нека ми потенцира во колку мечеви под водство на КИНГ КЕНИ Ливерпул беше слаб, надигран, неоштетен и во секоја смисла надигран.

А сега, декември е, и вкупно победи се 4. Против тимови „кој од кој“.

ЛШ...:pos:

Според тебе чија е одговорноста за денешниот резултат ??
И тоа за фановите не ти требаше..

За фановите се извинувам, во афект. Имам 20тина страни поназад, напишано за истите на Челзи. Ако си видел, знаеш на што мислам.

Одговорноста е олабавувањето на играчите, во прво полувреме играта беше одлично изведена....како под конец работеа. Во второ се изгубија, психички...нигде ги немаше, реално.

Најголем кривец за поразот е кај Торес, кој не постигна од 2 100% шанси гол. Исто...и кај Чех би додал малку вина, за првиот гол....мислам дека да тргнеше на топката ќе ја фатеше. Останатите два веќе беа дадени кога играчите на Челзи беа во транс. Грешката на Кол не е нешто што секој ден може да се види...напротив.

Не ме ни чуди зошто 20 години немате освоено ПЛ.
Океј, коментирај си за Бенитез, ама немој да сереш за навивачите на Челзи, зборам за оние од Лондон, затоа што се поим за вашите навивачи. Доволно е само едно име...HeadHunters biatch!
Пластични навивачи, my ass. Многу знаеш и ти и другиве гомна ко Бенитез што серат за такво нешто. Затоа сега ќе има пеколко крштевање секоја недела што би рекле нашиве новинари.

Доста се палиш бе....тее...ко тинејџеркка некоја си. Не ми го "плескај" за Хедхантерски, еве ти го dragonsky може да посведочи, зошто со него коментирав за истите пред недела дена и да ти го каже мислењето. Демек, ме научи сега...лекција ми одржа.

биЈач
мај ес....

Секој што иде на Мостот, не е Хеднхантерс...исто како што секој што иде на Филип II не е Комита.

Да го типував RickyLFC9 -o скроз обратно сега ќе си чекав уште една. Ама пак Стоук. И Рики, дај кажи нешто за утре. :D
Па за утре Њукасл - Виган ми беше ГГ, а сакав да ја играм Норич - Сандерленд точен резултат 1-1 :unsure:

Ќе обрнат бре ... не им е првпат да си почнат со негатива од гол ...

И 2-0 да е ќе ја свртат....

Денов баш за кладилници а? :D Челси пораз, Арсенал пораз, Ливерпул тепаа ( :P ) ВБА пораз, Сити реми (мада Евертон не се никако за потсенување). Не ги гледав другите, али ние јако го изедовме...бившиот играч не' потопи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom