Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Држи итекако. Роман да беше паметен газда, Челзи ќе беше the one and only клуб во Европа со Мурињо на чело, ама глуп е ко кур за фудбал Роман, и може има пари, ама нема мозок. Може ќе го стрефи срчан удар па да дојде син му кој ваљда разбира нешто, или па нека продаде на некој шеик. Ова не бидува, го уништува Челзи, џабе што инвестира во него. Челзи постоел и пред, ќе постои и после него.
Никој не го оспорува постоењето на Челзи. Секако дека ќе постои и после Роман. Се работи за етаблиран тим. Но, не толку успешно. Се согласувам и дека нема поим од фудбал и иако е Евреин работи на рускиот начин. Пари и пиштоли (во случајов пиштолите се откази). Сепак, совршеното не постои и спортскиот успех на Челзи во периодот кога Роман е газда кажува дека тимот може да функционира успешно и по негово. Затоа не држи критикувањето.

Спортклуб....10тина минути пред крај на прво полувреме беше....како што ми текнува. Зошто да не "серам" за Бенитез? Мое право е....ај да не е менаџер на ПЛ па да не смеам да коментирам. Тој работи во ПЛ, како што можам да зборам за Биг Сем и Роџерс, така ќе зборам и за Бенитез.
Мизерните навивачи се поим за навивач од светски размери...за разлика од твоите, кои очигледно не се....(не се ова мои зборови). Пластика е збор кој прв доаѓаа на ум, кога ќе се спомне навивач на Челзи. Дали е така или не, не знам..не е моја работа....не ме занима. Тоа ти треба да си знаеш.

Како и да е, ќе продолжам да коментирам за Бенитез, мое право.
Не ме ни чуди зошто 20 години немате освоено ПЛ.
Океј, коментирај си за Бенитез, ама немој да сереш за навивачите на Челзи, зборам за оние од Лондон, затоа што се поим за вашите навивачи. Доволно е само едно име...HeadHunters biatch!
Пластични навивачи, my ass. Многу знаеш и ти и другиве гомна ко Бенитез што серат за такво нешто. Затоа сега ќе има пеколко крштевање секоја недела што би рекле нашиве новинари.

На Челзи му се случува истото што му се деси на Карло втората сезона. Му ги продадоа Балак, Џо Кол, Карваљо,Белети и остали, го донесоа само Рамиреш, почнаа фуриозно во ПЛ и ЛШ и после мечот со Сити каде Тевез ги реши, наеднаш крах. И од Сандерленд изгубија дури на нивен терен.
И еве пак иста грешка, со едни исти 14 не се игра цела сезона. Гледам сеа па дебелиов го криви Ди Матео дека му ги истрошил играчите. ЛОЛ абе лесно му е да збори ама РДМ доби клоца пошо го седна Торес. Па и пред тоа, дури и во Карлинг Куп играше со Хазард, Оскар, Рамиреш, Луиз од пусти страв да не го избркаат и за да има алиби пред Роман. Прво јас мислев Карло дека блада што игра цело време сегде со едни исти ама не било тоа тоа, под притисок биле менаџериве на Челзи дека ако пуштат некој пилиштар ќе им заебе све.

На Челзи му се случува истото што му се деси на Карло втората сезона. Му ги продадоа Балак, Џо Кол, Карваљо,Белети и остали, го донесоа само Рамиреш, почнаа фуриозно во ПЛ и ЛШ и после мечот со Сити каде Тевез ги реши, наеднаш крах. И од Сандерленд изгубија дури на нивен терен.
И еве пак иста грешка, со едни исти 14 не се игра цела сезона. Гледам сеа па дебелиов го криви Ди Матео дека му ги истрошил играчите. ЛОЛ абе лесно му е да збори ама РДМ доби клоца пошо го седна Торес. Па и пред тоа, дури и во Карлинг Куп играше со Хазард, Оскар, Рамиреш, Луиз од пусти страв да не го избркаат и за да има алиби пред Роман. Прво јас мислев Карло дека блада што игра цело време сегде со едни исти ама не било тоа тоа, под притисок биле менаџериве на Челзи дека ако пуштат некој пилиштар ќе им заебе све.
Потпис.

Се ОК тоа, ама и клетви кон Абрамович не се оправдани. Да не беше тој ни Балак, ни Шева, ни Дрогба, ни Карваљо ќе видеа.

Се ОК тоа, ама и клетви кон Абрамович не се оправдани. Да не беше тој ни Балак, ни Шева, ни Дрогба, ни Карваљо ќе видеа.
И што сега? Зарем треба да го величам и да му аплаудирам кога го потонува клубот со глупи и нефудбалски одлуки. Те молам, можат да го величат колку сакаат, но после отказот на Ди Матео, кај мене изгуби секаков почит и восхит Роман и цела Управа заедно со него. Нормално дека јас не сум никаков курац и никој не ме прашува, но што се однесува до еден фан, тоа е мое мислење, Роман, Гурлај, Бак, Бенитез, Торес сите аут од тимов. А верувам дека не сум единствен фан на Челзи во светов што го имам ова мислење, веруј дека многу го хејтаат Абрамовил. Исто како што беше со Јунајтед и Глејзери.

afro.gif

Што не кажувате дека Горан Попов игра конечно прва постава? Челзи ми го управувате цело време !

Го пуштиле баш со Стоук да им покажат што испуштиле :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom