Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos::pos:
3kNUE.jpg

И уште Мурињо да беше... и тој помошникот што го избркаја навремето дури беше Анчелоти (простете не ми текнува како се вика :) ).... се ќе биди тип-топ...

:cuc:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 20:17 ---
598361_389792794431223_1207865455_n.jpg

Којзнае со која огорченост и омраза му ја дале наградава :sneaky:
Зошто мислиш дека сите го хејтаат Суарез?
Мене пак баш ми е мило што ја освои наградава (иако ќе беше подобро играч на Челзи да ја освоеше :D )

Зошто мислиш дека сите го хејтаат Суарез?
Мене пак баш ми е мило што ја освои наградава (иако ќе беше подобро играч на Челзи да ја освоеше :D )

Кој? Луиз, Мата, Хазард, Оскар? :ROFLMAO:

Лампард во КПР? Глупости, ќе си го наруши статусот на легенда во Челзи, за што? За уште 2 сезони што ќе игра во ПЛ кај неговиот Вујко? Не знам, јас лично неверувам, мада се е можно денес. Очекувам да иде во Кина/Америка.

Ме потсеќа муабетов на старите добри времиња ко ојде тој дибекот Хари во Саутемптон тренер да биде, а таму мислам го доведе Џејми, син му.

И, овие од а1 коментаторите, не се сеќавам кој точно беше, мислам дек беше Д. Николовски, вика: Џејми Реднап игра во Саутемптон само заради тоа што татко му е тренер.

А овај, Џејми ФАКИНГ ЛЕЏЕНД Реднап.

Лампард во КПР? Глупости, ќе си го наруши статусот на легенда во Челзи, за што? За уште 2 сезони што ќе игра во ПЛ кај неговиот Вујко? Не знам, јас лично неверувам, мада се е можно денес. Очекувам да иде во Кина/Америка.
Абе заебанција е ова за лампард,на прес го прашаа хари дали е точно дека лампард иде у КПР и овој вика ДА и додава не му се игра у ЛШ и сите се смеат,иначе вистина е дека се заинтересирани за бент и џо кол

Чим веќе испаднав од Last Man Standing, да го типувам тука цело коло:D

Вест Хем-Челзи - Х
Арсенал-Свонси - Х
Фулам-Тотенхем - 2
Ливерпул-Саутемптон - 1
Сити-Евертон - 1
КПР-Астон Вила - Х
ВБА-Стоук - 2
Ридинг-Јунајтед - 2
Норвич-Сандерленд - 1
Њукасл-Виган - 1

Статус