Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ве потсетам на идиотиштето џои бартон со нов англо-француски дијалект
"the one criticism of the french ligue, it's boring" = ова се вика Ин Јор Фејс Бич:pos::tapp::pos::tapp:
Али водителкава на крај(y):icon_lol:

:cuc:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 20:17 ---

Зошто мислиш дека сите го хејтаат Суарез?
Мене пак баш ми е мило што ја освои наградава (иако ќе беше подобро играч на Челзи да ја освоеше :D )
Не го хејтаат сите ама во глобала да, за жал......а никој не го спомна глумењењто на Бејл.....арно рече Роџерс, Бејл да беше Уругваец на сите насловни страници ќе го имаше вака.....само во бележникот на судијата.....

Зошто мислиш дека сите го хејтаат Суарез?
Мене пак баш ми е мило што ја освои наградава (иако ќе беше подобро играч на Челзи да ја освоеше :D )
Пфф демек 80% од англичаните не го мразат Суарез... од ФА едвај чекаат да го избркаат од Премиер Лига, а сеа ситигнаа до нивото да му даваат награда за 10 дадени гола на пат до златната копачка...

Пфф демек 80% од англичаните не го мразат Суарез... од ФА едвај чекаат да го избркаат од Премиер Лига, а сеа ситигнаа до нивото да му даваат награда за 10 дадени гола на пат до златната копачка...
Традиционална е таа награда, од увек ја има.

First to 10, first to 20, first to 30....

Традиционална е таа награда, од увек ја има.

First to 10, first to 20, first to 30....
Знам бе, не ми беше тоа муабетот, лошо си ме сфатила... :)

Сакав да кажам како е да сакаш да избркаш некој од земјата, а да бидеш присилен награда да му дадеш пошто е во предобра форма :rolleyes:

Да ве потсетам на идиотиштето џои бартон со нов англо-француски дијалект
"the one criticism of the french ligue, it's boring" = ова се вика Ин Јор Фејс Бич:pos::tapp::pos::tapp:
Али водителкава на крај(y):icon_lol:

Уффф водителкавАААААаааААаАА :eek: :icon_lol: :drk: :pipi:

Суарез е глуп. Суарез пример да би пошол во Реал Мадрид, и да игра ОНАКА; може да му донесе на тимот катаљон круни. Нек седи под водство на разно разни експерти и северно - Ирски Велемајстори... ко е тиквар.

Што побрзо си замине од ОНАКОВ Ливерпул, тоа подобро за него.

Вака размислувам бидејќи не го мразам играчот - му посакувам се најдобро. А тоа најдобро, го нема онаму кај што е. Од било која перспектива.

И уште нешто:

За доброто на Ливерпул, for fuck sake, нека тепа Саутемптон денес.

Go Lallana!

Вест хем - Челзи 2 & 2-3 гола, барем така мисира пред почеток на мечот

На СК од 4 ке ги пренесуваат Ливерпул-Саутемптон,а во меѓувреме играат Сити-Евертон :eek::eek:
Можеле барем на СК плус да најдат место за натпреваров,кога веќе навиваат за Ливерпул :icon_mrgr::icon_mrgr:

На СК од 4 ке ги пренесуваат Ливерпул-Саутемптон,а во меѓувреме играат Сити-Евертон :facepalm::facepalm:

Идат на картата дека Саутемптон играат отворен фудбал, примаат и даваат голови, па демек тука ќе паднеле повеќе од 4, а на Манчестер сити - Евертон едвај еден.
100% тоа им е логиката

Сити-Евертон ке биде 10Х поинтересен натпревар,од СК можат да си мислат што сакаат..
‎"Everton have won eight of the past 10 Premier League matches vs Manchester City"

Челси има победено на последните 22 натпревари на кои има судено Мартин Еткинсон - Коментаторот на SK.

Чех куртули за глупоста со жолт картон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom