Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.176
Поени од реакции
8.257
Ај да се вмешам и јас.
Не е работата што одма те напаѓаат, 8-мо место итн итн.
Работата е во тоа што ЦЕЛО ВРЕМЕ си измислувате некои ваши математики како тоа сте први.
Каде први? Во што први?
Во ЛШ ДА, имате најмногу титули од Англиските тимови и слободно може да се ку*чите како што тоа го прават навивачите на Милан, ЕДИНСТВЕНО во уста им е ЛШ, ама во Англија? Мислам сварно е просто и глупаво да ги собираш титулите од 2те места и да кажеш, еј, први сме.
Ко така ако ги собираме сите титули од сите купови на Јунајтед рамен ќе му нема. Ама стандард одговор на тоа е: е да бе КК ќе ми сметате или Комунити Шилд. ЛШ и ПЛ се смета, ЕБАГО :D
Само ме интересира доколку Јунајтед освоеше титула годинава тогаш кои математики ќе ги кроевте за пак некако “први“ да бидете?
Soberi gi I vidi Koj ima vkupno poveke tituli Dali junajted ili liverpul moze ?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Магнет сте за привлекување тапа фудбалери ... слушам ќе идел на позајмица за 2 милиона ... што и не е тала лошо ... уште 33 милки и ќе си ги вратите парите. После криви ви се другите што сте тапа , за 35 милиона ќе купевте многу повеќе од керол .. ама тоа е вие си знаете т.е. вашиот менаџмент !!!
И тоа е „кажаното“?

Ех...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
И тоа е „кажаното“?

Ех...
па не е само он фејл .. тука се и суарез расистот , фелјот реина кој му го облакаше дресот на фабрегас ( од барса ) , сељакот белами и така натака .. .цела екипа сте фејл !!!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
па не е само он фејл .. тука се и суарез расистот , фелјот реина кој му го облакаше дресот на фабрегас ( од барса ) , сељакот белами и така натака .. .цела екипа сте фејл !!!
Aха. Застанав да читам кај Суарез дека бил фејл, после не знам што имаш истрескано, ама знам дека не е ништо логично и паметно, така да, можам да речам само:

аха, доооброоо.

S

Stivie G

Гостин
Ај да се вмешам и јас.
Не е работата што одма те напаѓаат, 8-мо место итн итн.
Работата е во тоа што ЦЕЛО ВРЕМЕ си измислувате некои ваши математики како тоа сте први.
Каде први? Во што први?
Во ЛШ ДА, имате најмногу титули од Англиските тимови и слободно може да се ку*чите како што тоа го прават навивачите на Милан, ЕДИНСТВЕНО во уста им е ЛШ, ама во Англија? Мислам сварно е просто и глупаво да ги собираш титулите од 2те места и да кажеш, еј, први сме.
Ко така ако ги собираме сите титули од сите купови на Јунајтед рамен ќе му нема. Ама стандард одговор на тоа е: е да бе КК ќе ми сметате или Комунити Шилд. ЛШ и ПЛ се смета, ЕБАГО :D
Само ме интересира доколку Јунајтед освоеше титула годинава тогаш кои математики ќе ги кроевте за пак некако “први“ да бидете?
Не си измислуваме ништо. Тва шо сме први е факт. Значи титулите од Комјунити Шилд и титулите од Супер куп на Европа никој не ги смета како битни трофеи. За да го освоеш тај трофеј играш само еден натпревар за разлика од сите други(ПЛ, ЛШ. ЛЕ, КК, ФК).
Според таа пресметка Ливерпул има 41 трофеј(18ПЛ, 5ЛШ, 8КК, 7ФК, 3Уефа Куп).
Манчестер има 38- 19ПЛ, 3ЛШ, 11ФК, 4КК, 1Куп на победници. Ама ајде еве во пресметката може да влезат и 2 титули од Светскиот Супер Куп иако и тама се играт 2 натпревари максимум.
Плус тва Ливерпул има 2 непрезнаени титули од минатото(пред првата и втората светска војна по една титула.) Овие не влеват у мојта пресметка.
Целта никојпат не ми е да се карам, ама голем цел од вас не сакаат да и погледнат на реалноста у очи па почнувате веднаш да напаѓате.
Тоа што моментално сме мизерен клуб е друга работа, ама гледано у целост уште сме на врвот на Англија ;). Од фактите не се бега.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Не си измислуваме ништо. Тва шо сме први е факт. Значи титулите од Комјунити Шилд и титулите од Супер куп на Европа никој не ги смета како битни трофеи. За да го освоеш тај трофеј играш само еден натпревар за разлика од сите други(ПЛ, ЛШ. ЛЕ, КК, ФК).
Според таа пресметка Ливерпул има 41 трофеј(18ПЛ, 5ЛШ, 8КК, 7ФК, 3Уефа Куп).
Манчестер има 38- 19ПЛ, 3ЛШ, 11ФК, 4КК, 1Куп на победници. Ама ајде еве во пресметката може да влезат и 2 титули од Светскиот Супер Куп иако и тама се играт 2 натпревари максимум.
Плус тва Ливерпул има 2 непрезнаени титули од минатото(пред првата и втората светска војна по една титула.) Овие не влеват у мојта пресметка.
Целта никојпат не ми е да се карам, ама голем цел од вас не сакаат да и погледнат на реалноста у очи па почнувате веднаш да напаѓате.
Тоа што моментално сме мизерен клуб е друга работа, ама гледано у целост уште сме на врвот на Англија ;). Од фактите не се бега.
Извини вака али зошто да не се рачунаат тие титули?
Што ако се игра еден натпревар?
Еве лани Јунајтед да добиеше само 1 натпревар повеќе 20ка ќе имаше.

S

Stivie G

Гостин
Извини вака али зошто да не се рачунаат тие титули?
Што ако се игра еден натпревар?
Еве лани Јунајтед да добиеше само 1 натпревар повеќе 20ка ќе имаше.
Не е до мене, така ги рачунат секаде што според мене е правилно. Лани Јунајтед(или било кој друг тим) имал 38 натпревари за да стигне до титулата.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

- Вака за информираност на тие како тебе што се изгубени во просторот и гледаат само да се изналапаат лајна, Даунинг претходната сезона имаше два гола и две асистенции.

Еве го третиот гол, да си се изнагледате и да не го замарате човекот више. More to follow :P

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Премиер лига = 0 асистенции 0 голови или грешам ?:cuc:
Тачно, али дечкото збори за денешниот гол и мисли дека Даунинг првпат гол дава. А тој гол не беше во Премиер Лига... или грешам? Чисто целта ми беше да ги информирам неинформираните, ништо друго :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Не е до мене, така ги рачунат секаде што според мене е правилно. Лани Јунајтед(или било кој друг тим) имал 38 натпревари за да стигне до титулата.
Јас колку што знам сите ги рачунаат и Супер Куповите за титули како официјални.
Да не ги сфаќаат екипите толку сериозно натпреварите али истото важи и за Карлинг Купот што лани го освоивте.
Изигравте 4 натпревари и тоа во финале и тоа противник во финале ви беше екипа од пониска дивизија.И + на 90% од натпреварите играше резервниот тим така да би требало тоа да се рачуна како титула од рангот на младинскиот ФА Куп на пр. и да не се смета сериозно.

Ако гледаме по таква логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom