Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

--- надополнето: 23 септември 2012 во 17:15 ---
Еве го црвениот на шелви.....треба да се срамат, чим им треба толкава помош од судии јасно им е дека манчестер иде доле, а кога ке се доле јас ке им покажам какви глорихантери се. Сусо, шелви и Стерлинг им одржаа лекција како се игра фудбал.
Сите гледаа сите имаат очи, жива брука. Ова не смее да се преќути, ова е скандал од најголеми размери, ова треба јавно да се каже а Хелзи треба доживотно да е зсимнат од листа на судии.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
може да се инатите до кога сакате но се додека е маторот на клупа ќе уживате во удобноста на ФА а другите ќе патат поради вас

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ццццц...кажете ми дали има по умрена екипа од Тотенхем на чело со Вилас-Боас малерот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.593

--- надополнето: 23 септември 2012 во 17:15 ---
Еве го црвениот на шелви.....треба да се срамат, чим им треба толкава помош од судии јасно им е дека манчестер иде доле, а кога ке се доле јас ке им покажам какви глорихантери се. Сусо, шелви и Стерлинг им одржаа лекција како се игра фудбал.
Сите гледаа сите имаат очи, жива брука. Ова не смее да се преќути, ова е скандал од најголеми размери, ова треба јавно да се каже а Хелзи треба доживотно да е зсимнат од листа на судии.
Никој не вика од наша страна дека беше пенал тоа над Валенсија, никој не оспорува дека бевте во тој случај ограбени. Стартот на Шелви во најмала рака беше за жолт и во такви ситуации може да се додели и црвен имајќи во предвид дека пред то имаше и дуел со Гигс а откако топката на сликава како што гледаш беше во нозете на Еванс вашиов оди со отворен ѓон со една нога. Еве ќе во прилог и видео како Роналдо додека беше кај нас има добиено црвен заради старт со отворен ѓон притоа без да влезе и во контакт со противнички играч.
.
Ливерпул играше фудбал, имаше посед на топка...никој не го оспорува тоа. Сепак ова е дерби и ептен претпазливо мора да се пристапи. Нашата цел на цел меч беше да ве напаѓаме во контра напади ако добро примеќаше, а тоа дека Ливерпул одржале лекција во фудбал можете само виде да го кажувате зошто ако беше толку надмоќен Ливерпул сигурно немаше да дојдете до погодок при лошо исфрлање на топка во казнениот простор.

Од друга страна исто прочитав (не знам дали беше од тебе) дека имало пенал за вас и дека стартовите на Еванс и РВП биле за црвен. Не знам искрено за која ситуација имаше пенал пошто не приметив некој таков спорен момент освен тоа кога Суарез се фрли ласта без никој да го допре, а единствено РВП ако влезе така во поостар дуел, ама на топка, не со отворен ѓон.

Како и да е, не викам дека заслуживме да победиме...заслуживте барем 1 поен, но сетете се на дуелот пред 2 сезони на Енфилд кога не тепавте 3-1 и на каков начин и никој од вас не покажа доблест да кажи дека тогаш судијата бил на ваша страна и нешто слично. Ние барем сме реални, никој од нас не се инаети дека пеналот беше непостоечки и дека бевте ограбени во тој момент.

Се гледаме на ОТ!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Честита победа до фановите на Јунатед, нема да речам заслужена оти сите видовме оти не беше, ама јбг фудбал е игра во која треба да се користат шансите, а не да се креираат а да не се реалзираат, кога би имало правило во фудбалот на секоја петта шанса да се важи по еден гол, Ливерпул лани ќе имаше 100 гола а и годинава истото продолжува што воопшто не ме радува.....
За натпреварот, дерби ко дерби со оштри стартови, тензија, за црвениот од Шелви по мое мислење беше заслужен, оти ако го потфатеше Еванс подобро можеше да дојде и до кршење на нога (не дај боже), ама пеналот над Валенсија беше срамота, Ливерпул ги имаше шансите, водеше со 1-0 ама сепак загуби....сепак јас уште сум оптимист и се надевам во пресвртница на сезонава ама ќе видиме, времето ќе покажи

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Честита победа до фановите на Јунатед, нема да речам заслужена оти сите видовме оти не беше, ама јбг фудбал е игра во која треба да се користат шансите, а не да се креираат а да не се реалзираат, кога би имало правило во фудбалот на секоја петта шанса да се важи по еден гол, Ливерпул лани ќе имаше 100 гола а и годинава истото продолжува што воопшто не ме радува.....
За натпреварот, дерби ко дерби со оштри стартови, тензија, за црвениот од Шелви по мое мислење беше заслужен, оти ако го потфатеше Еванс подобро можеше да дојде и до кршење на нога (не дај боже), ама пеналот над Валенсија беше срамота, Ливерпул ги имаше шансите, водеше со 1-0 ама сепак загуби....сепак јас уште сум оптимист и се надевам во пресвртница на сезонава ама ќе видиме, времето ќе покажи
Да знаеш оти 90% од фановите на Манчестер се сложуваат со твоето мислење.. И фала за честитките, единствен навивач на Ливерпул до сега што честита и не спомна никакви ФА, авиони, Минхен, рак и не знам што друго во постот..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да знаеш оти 90% од фановите на Манчестер се сложуваат со твоето мислење.. И фала за честитките, единствен навивач на Ливерпул до сега што честита и не спомна никакви ФА, авиони, Минхен, рак и не знам што друго во постот..
Јас не сум израснат да им честитам на луѓето нешто што не го заслужиле.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да не се лажиме го мразам Јунајтед, ама срамота е да не честиташ....грешките судиски секогаш ќе ги има, еве денеска беа против нас, којзнае можи одма на наредната утакмица ќе има судиска грешка која ќе биде во наша полза....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom