Доставил, Челзи за Зенит е Реал Али се плаши од предизвикот, а и парата му е слатка.Пиче е ако ни еден „голем“ клуб не доставил понуда за него ? А и пиче не оди на - 20 да игра.
Можеби си гледал португалско,ама се си мислам дека ретко.Штом слушна дека Челзи се интересира за Хулк си погледал 5-6 утакмици...Доставил, Челзи за Зенит е Реал Али се плаши од предизвикот, а и парата му е слатка.
Хулк бирал помеѓу Зенит и Челзи ? Мислам дека не, Порто ја одбиле понудата на Челзи и останал само Зенит.Доставил, Челзи за Зенит е Реал Али се плаши од предизвикот, а и парата му е слатка.
Пратев и претходно. Нема везе. Не само во мојот тим, ме боли за него. Јас искрено не го сакав скоро ич зошто беше скап, и повеќе бев за Мосес.Можеби си гледал португалско,ама се си мислам дека ретко.Штом слушна дека Челзи се интересира за Хулк си погледал 5-6 утакмици...
Португалсково ти е нешто слично на шпанското за титулата се борат две екипи Бенфика и Порто (Барселона и Реал Мадрид), јас ги фаворизирам Бенфика,но во досегашниве дуели (2-3 години) се поуспешни Порто затоа што имаат играч кој што ја прави разликата на теренот,а тоа е Хулк.
Мислев со заминувањето на нивниот тренер имаше многу јака сезона (Вилас Боаш),а исто така и на извондредниот Фалкао си реков тука им е крајот,но се излажав!
Така да ако не дошол во твојот тим не значи дека е пи*е.Лично мое мислење е дека Челзи можеби испратила понисока понуда заразлика од Зенит којшто ги исполнил барањата на Порто,па и играчот можеби ја добил посакуваната сума на пари (плата).
Придавката пи*е за него мислам дека е несоодветна.
Другар, 50 милиони вредат само Меси и Роналдо, точка. Челзи највеќе нудеше 35, не сакаа. Паметна одлука и што не го зедоа.Хулк бирал помеѓу Зенит и Челзи ? Мислам дека не, Порто ја одбиле понудата на Челзи и останал само Зенит.
Сите фудбалери се преплатени, сите. Земаат милиони за шо, али то е веќе друга тема. Значе не било до играчот оти не пошол во Челзи, туку до клубот. А колку е паметна ќе видиме.Пратев и претходно. Нема везе. Не само во мојот тим, ме боли за него. Јас искрено не го сакав скоро ич зошто беше скап, и повеќе бев за Мосес.
Пиче е што глумеше лудило демек сакал во ПЛ, сакал во Челзи и за помали пари, а на крај отиде во Зенит, каде што ќе стагнира со неговата кариера.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 01:56 ---
Другар, 50 милиони вредат само Меси и Роналдо, точка. Челзи највеќе нудеше 35, не сакаа. Паметна одлука и што не го зедоа.
значи неможеш да рачунаш само од 92 втора година ...Лигата се игра доста подолго и не значи дека само пошо го сменила името дека и друго е сменето...не е фер према Ливерпул , манчестер па и арсенал... иначе не е дека Челзи бил никој и ништо али ипак до пред да ги земе амбрамович бил за класа позади Манчестер , Ливерпул и другиве појаки европски екипи.... Али еве ги сеа се Европски шампиони и почнуваат да си пишуваат своја историја што не е за потценување...Прегледај го приврзокот 48515
Еве слика за топ 5 тимови во ПЛ и нивните пласмани откако се оформила. Така да муабетите дека Челзи бил никој и ништо и незабеллив тим се приказни за мали деца, може да видеме дека и пред Абрамович Челзи имал доста добри пласмани и резултати.