Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2

~2A

Гостин
Доставил, Челзи за Зенит е Реал :) Али се плаши од предизвикот, а и парата му е слатка.
Можеби си гледал португалско,ама се си мислам дека ретко.Штом слушна дека Челзи се интересира за Хулк си погледал 5-6 утакмици...
Португалсково ти е нешто слично на шпанското за титулата се борат две екипи Бенфика и Порто (Барселона и Реал Мадрид), јас ги фаворизирам Бенфика,но во досегашниве дуели (2-3 години) се поуспешни Порто затоа што имаат играч кој што ја прави разликата на теренот,а тоа е Хулк.
Мислев со заминувањето на нивниот тренер имаше многу јака сезона (Вилас Боаш),а исто така и на извондредниот Фалкао си реков тука им е крајот,но се излажав!
Така да ако не дошол во твојот тим не значи дека е пи*е.Лично мое мислење е дека Челзи можеби испратила понисока понуда заразлика од Зенит којшто ги исполнил барањата на Порто,па и играчот можеби ја добил посакуваната сума на пари (плата).
Придавката пи*е за него мислам дека е несоодветна. ;)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Доставил, Челзи за Зенит е Реал :) Али се плаши од предизвикот, а и парата му е слатка.
Хулк бирал помеѓу Зенит и Челзи ? Мислам дека не, Порто ја одбиле понудата на Челзи и останал само Зенит.

В

Ваздух

Гостин
Можеби си гледал португалско,ама се си мислам дека ретко.Штом слушна дека Челзи се интересира за Хулк си погледал 5-6 утакмици...
Португалсково ти е нешто слично на шпанското за титулата се борат две екипи Бенфика и Порто (Барселона и Реал Мадрид), јас ги фаворизирам Бенфика,но во досегашниве дуели (2-3 години) се поуспешни Порто затоа што имаат играч кој што ја прави разликата на теренот,а тоа е Хулк.
Мислев со заминувањето на нивниот тренер имаше многу јака сезона (Вилас Боаш),а исто така и на извондредниот Фалкао си реков тука им е крајот,но се излажав!
Така да ако не дошол во твојот тим не значи дека е пи*е.Лично мое мислење е дека Челзи можеби испратила понисока понуда заразлика од Зенит којшто ги исполнил барањата на Порто,па и играчот можеби ја добил посакуваната сума на пари (плата).
Придавката пи*е за него мислам дека е несоодветна. ;)
Пратев и претходно. Нема везе. Не само во мојот тим, ме боли за него. Јас искрено не го сакав скоро ич зошто беше скап, и повеќе бев за Мосес.
Пиче е што глумеше лудило демек сакал во ПЛ, сакал во Челзи и за помали пари, а на крај отиде во Зенит, каде што ќе стагнира со неговата кариера.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 01:56 ---
Хулк бирал помеѓу Зенит и Челзи ? Мислам дека не, Порто ја одбиле понудата на Челзи и останал само Зенит.
Другар, 50 милиони вредат само Меси и Роналдо, точка. Челзи највеќе нудеше 35, не сакаа. Паметна одлука и што не го зедоа.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Пратев и претходно. Нема везе. Не само во мојот тим, ме боли за него. Јас искрено не го сакав скоро ич зошто беше скап, и повеќе бев за Мосес.
Пиче е што глумеше лудило демек сакал во ПЛ, сакал во Челзи и за помали пари, а на крај отиде во Зенит, каде што ќе стагнира со неговата кариера.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 01:56 ---

Другар, 50 милиони вредат само Меси и Роналдо, точка. Челзи највеќе нудеше 35, не сакаа. Паметна одлука и што не го зедоа.
Сите фудбалери се преплатени, сите. Земаат милиони за шо, али то е веќе друга тема. Значе не било до играчот оти не пошол во Челзи, туку до клубот. А колку е паметна ќе видиме.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Мое мислење е дека челзи не сакаа да платат 50 милиони,не дека немаат туку чисто од претазливост,еднаш се изгореа со торес,и сеа нормално останал само зенит у игра,и он си заминал таму.Викате се плашел од предизвикот,чисто сумњам,дали по вас и фалкао,лавеци,пасторе се плашеа од предизвик па затоа заминаа у помали клубови?Сватите све е до парете,јбг такво време дојде:).

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Зенит е омилен фудбалски клуб на газдата на Абрамовиќ, па е прилично можно затоа Челзи да не ја изедначил сопствената со нивната понуда. Плус, поддржани од Гаспром можат да му понудат доста висока плата.

H

HoT IcE

Гостин
293093_472961402744081_1786970007_n.jpg
Еве слика за топ 5 тимови во ПЛ и нивните пласмани откако се оформила. Така да муабетите дека Челзи бил никој и ништо и незабеллив тим се приказни за мали деца, може да видеме дека и пред Абрамович Челзи имал доста добри пласмани и резултати.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
За Свонси викаат dresses like Real-plays like Barcelona ама овие бетер и од Барса биле

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Челзи со продажбата на меирелеш квалитетно се сјеба, оставајќи ја средината на дедо лампар, дрвото микел и необрусениот дијамант ромеу. Исто како да го гледам јунајтед од прошла сезона, прејак напад без средина. Ќе биде интересно во секој случај.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Прегледај го приврзокот 48515
Еве слика за топ 5 тимови во ПЛ и нивните пласмани откако се оформила. Така да муабетите дека Челзи бил никој и ништо и незабеллив тим се приказни за мали деца, може да видеме дека и пред Абрамович Челзи имал доста добри пласмани и резултати.
значи неможеш да рачунаш само од 92 втора година ...Лигата се игра доста подолго и не значи дека само пошо го сменила името дека и друго е сменето...не е фер према Ливерпул , манчестер па и арсенал... :) иначе не е дека Челзи бил никој и ништо али ипак до пред да ги земе амбрамович бил за класа позади Манчестер , Ливерпул и другиве појаки европски екипи.... Али еве ги сеа се Европски шампиони и почнуваат да си пишуваат своја историја што не е за потценување...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom