Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
dragonsky те молам ако сакаш пиши го и овде тоа шо го имаш пишано во вашиот фан клуб за тој смешниот клуб кој се смета за владетел на Лондон:pipi:....
Незнам за Лондон, ама во Ливерпул ве утепаа и на терен и на трибини. :свиркам:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Лузерпулци, дај барем денеска оладите, тргнете се од форумот и смирете се. Секој друг ден иначе први сте да држите предавања за вашата славна историја и голем клуб, ама денес не, денес повеќе коментари не се потребни.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Овј ли Брендон викаше демек нејќе у Челси да е тренер као нејќе да си гу упропасти кариеру, а гледам у Ливерпул му цвета кариера :)

S

Stivie G

Гостин
Еве го постот од dragonsky. Болдираниот дел е 100% вистина :pipi:.
Ај овдека да ви пишам.
Дај не одговарајте на провокации. Не мора на секој коментар против Челзи да се одговара. Само во круг ќе се вртиме за глупости. И што ако некој пишал против Челзи?Што ќе смените вие ако му вратите? Ќе го убедите да почне да навива за Челзи?
Ова е форум и секој си има свои мислења.Не мора да значи дека е точно мислењето на некој ама битно за него е точно.
И ако некој верува во нешто ќе најде начин да се убеди дека сето тоа е точно.
На пример јас ако сакам да верувам дека Вардар е подобар од Сити ќе најдам начин да верувам во тоа.
Вардар лани порано ја освоија лигата. И башка не им требаше шеик. И башка помалку голови примија. И башка БАТЕ има изиграно со Милан што има изиграно нерешено со Барса што има изгубено од Рубин што има изгубено од БАТЕ.А Вардар даде 2 гола на гости против БАТЕ и не изгубија дома.
Значи Вардар > Сити.

И еве сега некој навивач на Сити ова да го прочита и да ми врати што ќе биде ? Ништо.Јас ќе му вратам дека Вардар има повеќе титули од Сити.Дека Англиската лига е полна со странци за разлика од Македонската.

Не сум во право? Во право сум.

Истото важи и за навивачиве на Арсенал.
Они уште веруваат дека се на врвот. Дека Челзи освојува титули заради Роман. Мене не ми е јасно заради кого ги освоил титулите Арсенал? Анри,Бергкамп,Љунберг? Тие за тегла ајвар дошле во Арсенал?
Тие си мислат дека се во право,вие мислите дека сте во право и ништо на крај.
Најреални ми се навивачиве на Ливерпул. Тие барем си знаат дека ова е 2012 а не 1970 и дека времињата се менуваат.Ја гледаат реално ситуацијата. Овие од Арсенал станаа тоа што беа овие од Ливерпул до пред 6-7 год. Следна е нивната сезона. Ама ај што побргу сфатат какви се работите тоа подобро.
И овие од Јунајтед знаат некој пат чудно да гледаат на работите ама тие уште се при врвот па не се замараат и сфаќаат дека Сити им се конкуренти.
Да беа во ситуација на Арсенал ни по 10 год. немаше Сити да ги сметаат за конкуренти.

Значи bottom line не мора да се расправате за све и сешто пошто тоа не води никаде.

П.С. Поздрав до навивачите на Арсенал што го читаат ова :) :pipi: :X3:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Ова да не ти е некоја тактика д го одвлечеш вниманието?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Арсенал,единствен тим во ПЛ кој нема примено гол ! ;)
Суцк,хејтерс! :)

За Жиру,@Ернесто ЧЕ Гевара почекај,како што пишав и во мојод фанклуб така и тука,човекот е преискомплексиран од РВП и тоа како да го замени.Му треба време,се ќе дојде на свое место.
И,како може Жиру и Торес да се исти.Пресудете на крајот од сезоната,ако има 2 гола даено ко Торес,или ич?И плус,Торес 50 мил,Жиру 10. :pos:

Ливерпул,кај сте бе? Не сте за со нас,ајде таму играјте дерби со Норвич ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И Арсенал и Ливерпул се живи мизерии моментално,(Ливерпул подолг период...),таа е реалноста.
Жива мизерија е 3 утакмици да не примиш гол, и тоа 2 од тие утакмици да се тешки гостувања.
Тешка мизерија. :tapp:

H

HoT IcE

Гостин
Втор гол пак по грешка на Реина, аман бе, му го дудла ли на Брендон овај па не го вади од прв тим или нешто друго е во прашање?
Џерард најголема кочница во играта на Ливерпул, не го бива, ниту против Сити, ниту денес покажа некаков фубалски квалитет, а Џо Ален секоја чест како игра, едно од најдобрите засилувања за Ливерпул во последните години.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Жива мизерија е 3 утакмици да не примиш гол, и тоа 2 од тие утакмици да се тешки гостувања.
Тешка мизерија. :tapp:
Џокси ти ако си правиш филмови дека твојата екипа е нај нај,тоа си е твој проблем,јас го зборам тоа што го гледам,а гледам една бедна екипа,најмалку 3 сезони.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Џокси ти ако си правиш филмови дека твојата екипа е нај нај,тоа си е твој проблем,јас го зборам тоа што го гледам,а гледам една бедна екипа,најмалку 3 сезони.
www.flashscore.com ти е почетна страна, нели?

S

Stivie G

Гостин
Ливерпул,кај сте бе? Не сте за со нас,ајде таму играјте дерби со Норвич ;)
Кој вика дека е дерби ова? Ова не може да биде дерби кога вие како тим немате освоено ЛШ...Дерби може да се каже дека играме со Јунајтед и секако она градското со Евертон :свиркам:. И Челзи де.....

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Втор гол пак по грешка на Реина, аман бе, му го дудла ли на Брендон овај па не го вади од прв тим или нешто друго е во прашање?
Џерард најголема кочница во играта на Ливерпул, не го бива, ниту против Сити, ниту денес покажа некаков фубалски квалитет, а Џо Ален секоја чест како игра, едно од најдобрите засилувања за Ливерпул во последните години.
Нешто друго е во прашање - немаме втор голман.

Барем овој Роџерс кога им краде играчи на Свонси да го земеше и Ворм и одма во прв тим.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Иначе Подли го немаше првите 20тина минути и си реков кој флоп ќе е али најубаво ме демантира момаков.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom