S
Stivie G
Гостин
На фановите на Арсенал сите им се виновни(и Ливерпул и Јунајтед и Челзи). Ајде почнете да бојкотирате .
Леле, валидно е ова бе ? Можно е ? Не, јас мислам дека не е можно.Таман работа со Арсенал да се споредуваш
Вечно они се оштетените, вечно судиите за противниците судат, вечно имаат најмногу повреди. А кога ќе има сезона во која речиси исто повреди имаат и се на минус 20 на табела и со 50 гола у мрежа ти викаат дека се конкурентни за титула.
А муабетот за Хитлер. Некој преозбилно го сфаќаат фудбалот дефинитивно.
Ние сме мажишта, за разлика од Вас. Вие ја бојкотирате темата, јас никогаш. Е то е разликата. Мрсулчиња мали.На фановите на Арсенал сите им се виновни(и Ливерпул и Јунајтед и Челзи). Ајде почнете да бојкотирате .
Немаме. Но штом сакаш да одиме од крајност во крајност океј. И ние немаме потреба да се мериме со тим кој е под нас. За ЛШ ќе ми зборуваш кога ќе успеете да ја освоите.Па нема. Ние имаме. И тоа без пораз. Друго ?
Како во полоша, извини ? Табелата ја биде лани. Ај, можи ќе се падниме во четврт финале во ЛШ, па можеби ќе не победите и ќе ни докажите дека сме подобри.
Сеедно. Розев си во душата.
. Мажишта биле...............Ние сме мажишта, за разлика од Вас. Вие ја бојкотирате темата, јас никогаш. Е то е разликата. Мрсулчиња мали.
После ќе се вадите со Лига Куп, исто како со Манчестер, знајме ние.Немаме. Но штом сакаш да одиме од крајност во крајност океј. И ние немаме потреба да се мериме со тим кој е под нас. За ЛШ ќе ми зборуваш кога ќе успеете да ја освоите.
--- надополнето: 26 јули 2012 во 04:08 ---
. Мажишта биле...............
Абе Лига Куп или ми е гајле. Ливерпул е 5 класи над Арсенал.После ќе се вадите со Лига Куп, исто како со Манчестер, знајме ние.
Еми тие шо си одат од сред дискусија, шо се ? Пички. Ние останавме и после поразите од 8-2 и после вашиот на Емирати... За голема разлика од Вас. Прашање на време е коа пак ќе си одите.
Коментаров + постот на Факе= WIN !После ќе се вадите со Лига Куп, исто како со Манчестер, знајме ние.
Еми тие шо си одат од сред дискусија, шо се ? Пички. Ние останавме и после поразите од 8-2 и после вашиот на Емирати... За голема разлика од Вас. Прашање на време е коа пак ќе си одите.
Можи и 8.5 класи. Зависи шо пченка е. Зрното е важно за откуп.Абе Лига Куп или ми е гајле. Ливерпул е 5 класи над Арсенал.
Претходната тема почнавме да ја бојкотираме кога го освоивме Карлинг Купот. Не гледам на сред дисксија некој да се откажа.
Не бе, па ти. Море, брат досадно ми е. Во 4 сатот. Ете Ве гледам Вас, со МЛС, ама ми излезе Анри, и малце да се позаебавам. Шо е најјако, овие мислат дека водам дискусија. А со деца, „маштејнца“ не се срка. Ама да ги крениме малце. Ако си одат пак, не е интересно.Коментаров + постот на Факе= WIN !
Стварно ме насмеа ова без навреда
Ааааааааааааааааааааааа мажиште !!! ))Ова ми изгледаше ко муабет за кој некој 100% на крај на сезона ќе фаќа сеир и ќе вика "еве коа зборевте вие вака, ние така викавме". Проблемот со сите тука е што поставувате огромни предвидувања пред сезона. Ние ваму ќе завршиме, ние таму. Никој не може да знае што ќе се случи следната сезона, без разлика на засилувањата, кој какви играчи има, кој менаџер колку време ги водел, кој какви фанови имал... Џабе зборите сите кога сезоната е непредвидлива и секој клуб е способен да направи изненадување, без разлика дали тоа ќе биде позитивно или негативно, дали некој ќе биде 4 места погоре од тоа што сите мислат, или 4 места подоле. Колку и да тврди некој нешто, тешко дека ќе биде 100% точен. Секад ќе се случи нешто непланирано, затоа полека, секој нека си ја трча неговата трка и на крај што испадне-испадне.
Хихихихихихи. Најсмешното нешто шо го имам прочитано во мојот живот. Јако ме заеба .Можи и 8.5 класи. Зависи шо пченка е. Зрното е важно за откуп.