Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Може би немаше да биде прва постава ама дечкото е златна замена , ем топ 4 англија не му бега ем лига шампиони . Незнам зашто не го сакате , имаше пад на форма плус некоја повреда ,а заборавивте дека има само 23 години и дека допрва ќе покажува колку вреди . А тоа дека арсенал остава слика дека се супер тинекс маркет тоа дефинитивно ... уште флаерчиња по сандачиња да почнат да пуштаат за попусти што имаат во тимот !!! Со таква филозофија прашањето е "кој е следен" !!!
Нека не те лажат годините на Волкот, тој има 6 години првотимско искуство во ПЛ и ЛШ, и нема никаков напредок во неговата игра и се сомневам дека ќе има.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Може би немаше да биде прва постава ама дечкото е златна замена , ем топ 4 англија не му бега ем лига шампиони . Незнам зашто не го сакате , имаше пад на форма плус некоја повреда ,а заборавивте дека има само 23 години и дека допрва ќе покажува колку вреди . А тоа дека арсенал остава слика дека се супер тинекс маркет тоа дефинитивно ... уште флаерчиња по сандачиња да почнат да пуштаат за попусти што имаат во тимот !!! Со таква филозофија прашањето е "кој е следен" !!!
Се сЉагам за последните 2 реченици. За погоре, не верувам. Волкот имаше 4 сезони за да се покаже и докаже дека вреди. Јас не видов напредок ниту кога дојде од Сау. ниту до ден денес.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Се мислам дека Сити ќе го ќарат Волкот...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

#Печурка :ROFLMAO:
--- надополнето: 29 август 2012 во 20:54 ---
Изгледа играч на месецот ќе биде Хазард а менаџер на месецот Лаудруп.
По заслужено здравје.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
:facepalm:
Ај за ВДВ можам да разберам, ама за другиве двајца никако. Што има Паркер да го продава, кога е најдобар деструктивец во тимот и еден од најдобриоте во ПЛ. Ленон е единствено десно крило или ќе му текне на некој дека и Џовани Дос Сантос е во тимот.
Чекам да биде први, да видам на што ќе личи тимот, иако веќе мислам дека знам што планира. Бејл десно крило, Вилиан лево, Адебајор во напад, средина Сандро, Сигурдсон и Дембеле, одбрана се знае.
Јас незнам што не го стави и Дефо на листата заедно со Ленон посебични не постојат во Премиер лигата дефинитивно, ако иде Ленон доага Вилиан и што не е така лошо, ке видиме како ке заврши ке ги биде или не.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Keвин Миралас со 2 гола на дебито за Евертон......против Лејтон во Кепитал Уан Куп... COC :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Хулио Цезар официјално преминал во КПР. Тоа ти е ефективно менување на голман откако претходниот шо си го земал пред месец дена ќе ти прими 5 гола на еден натпревар...

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Еден интересен факт, можеби го знаете, стадионот на Челси - Стамфорд Бриџ, се наоѓа во Фулам. :D
Од Стамфорд Бриџ до Котиџ е околу 20мин пешки.

H

HoT IcE

Гостин
VdV, Lennon & Parker for sale. Што прават овие бе...
Не заебавај, дај извор за ова, неможам да си поверувам на очите.
Стварно не ги сфаќам продажбиве во последен момент, таман сега кога се засилија со Дембеле, како и да е, овој АВБ колку ќе ги упропасти, Dirty Harry ќе изгледа како вистински чудотворец во споредба со него, ги продава најдобрите играчи, о боже, оној Бејл за да го продадат уште кај не го исфорсираја.

Да, Карлинг више не е спонзор. Чекајте за некоја година, може ќе има Бедвајзер Премиер Лиг :D
Како ќе се вика сега? Само League Cup, како на ФИФА?:icon_mrgr:
Познавајќи ги Англичаниве, и што направија од ПЛ, ништо чудно и да се вика Qatar Premier League, генијалци за маркетинг и молзење пари се бе еј, затоа им е и најдобра лигата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не заебавај, дај извор за ова, неможам да си поверувам на очите.
Стварно не ги сфаќам продажбиве во последен момент, таман сега кога се засилија со Дембеле, како и да е, овој АВБ колку ќе ги упропасти, Dirty Harry ќе изгледа како вистински чудотворец во споредба со него, ги продава најдобрите играчи, о боже, оној Бејл за да го продадат уште кај не го исфорсираја.
Па шпекулација демек се спрема егзодус од играчите на Ари,ама ништо чудо да е вистина, премногу стагнираше Ленон а ВдВ самиот сака назад за во Германија, жена му таму имала бизнис.

Него ќе видите сега Дембеле за едно 2-3 години кога ќе го продадат за 40 милиона, одличен играч, го сакав уште прошлата сезона ама не ми се исполни желбата да дојде кај нас.

Инаку и Гранеро во КПР, овие се понашаат ко во самопослуга да се, све собраа што најдоа вишак по тимовиве.

П.С.Capital One Cup е сеа :)

H

HoT IcE

Гостин
Па шпекулација демек се спрема егзодус од играчите на Ари,ама ништо чудо да е вистина, премногу стагнираше Ленон а ВдВ самиот сака назад за во Германија, жена му таму имала бизнис.

Него ќе видите сега Дембеле за едно 2-3 години кога ќе го продадат за 40 милиона, одличен играч, го сакав уште прошлата сезона ама не ми се исполни желбата да дојде кај нас.

Инаку и Гранеро во КПР, овие се понашаат ко во самопослуга да се, све собраа што најдоа вишак по тимовиве.

П.С.Capital One Cup е сеа :)
Ленон стагнираше, али сеуште им е најдобро десно крило што го имаат во моментот, Дос Сантос од која причина не знам, но не стапна на терен, а се мислам може многу да пружи. За ВдВ не ми се верува колку е ЧИК папуча, шо дека жена му имала бизнис, јас да играм во Тотенхем и ПЛ ќе гледам да се докажам и истакнам како предводник на тимот, а не да трчам по жена ми, каков играч еј..
За Дембеле јас имам исклучително високо мислење, уште кога го поврзуваа со Челзи пред да дојде Оскар потајно се надевав да се оствари овој трансфер, одличен играч, адаптиран на ПЛ, добар во дефанзива и доста креативен, ѕвер е.
И на крај за ВдВ:
148446_1692818850325_8003419_n.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама и он нема душа за 90 мин, најзаменуван играч ,во цела пл е, 68 пати е заменет откако дојде, многу е тоа. Ваљда ќе поигра уште година две во Германија и ќе иде во пензија.

H

HoT IcE

Гостин
Ама и он нема душа за 90 мин, најзаменуван играч ,во цела пл е, 68 пати е заменет откако дојде, многу е тоа. Ваљда ќе поигра уште година две во Германија и ќе иде во пензија.
Леј да бе, он 30ка имаше мислам, тотално заборавив дека е постар, а и не сум го знаел фактов дека е најзаменуван. Јас сеуште си мислам дека е оној ВдВ што во Хамбург што ораше.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom