Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Btw сме сакале у кабинетот со трофеите да го сликаме, али немало место пошто знаете како е кај нас, препуна е собата, едвај ќе се гледа он а и сликата лошо ќе испадне од блицот што ќе се одбие низ сите трофеи. Башка не дај боже да падне еден, сите други по него ќе ги бутне и ќе го згмечат човекот.

Се се, али само од таа опасност не мора воопшто да се плаши. Тие трофеи кизне каде се, по некои музеи, археолошки копалишта :pos:

Сериозно прашање:Кај ќе играаат Хески,Овен,Харгривс и Бартон сезонава?

Бартон во Олимпик Марсеј, осталите пропалици ни бог не знај.

Ќе се пензионира Харгривс, исто и Овен ако не му дадат пара ко шо сака. Другиве у затвор :D

Бартон во Олимпик Марсеј, осталите пропалици ни бог не знај.
Имаше нешто дека од Марсеј го одбиле Бартон.
Хески едно време тренираше со Виган а Овен и Харгривс во Стоук мислам

Страшна посекотеница, ама и Руни влезе лошо во дуелот
Get well soon Rooney.
Како и да влегол во дуел, страшно е за глетка ова, камоли пак за самиот Вејн, најверојатно ќе паузира сега цел месец, ајде му посакувам побрзо закрепнување, ова е страшно...

Сериозно прашање:Кај ќе играаат Хески,Овен,Харгривс и Бартон сезонава?
Хески - Или Виган или некој у некој од Чемпионшип
Овен - Ќе цепа дрва кај дедо му у шупа
Харгривс - Ќе иде надвор од Англија
Бартон - Ако Марсеј имаат сериозен интерес да го донесат во своите редови, очекувам таму да иде.

Ова е мое мислење.

Е не сум слушнал за одбивање, знам последно за таму го спремаја, ама со таква будала се бива.

Колку бизарна повреда на Руни, за памет.

Повредава на Руни е една од побизарните.Сепак добро за него што најверојатно 1 до 2 натпревари само ќе пропушти (неофицијално)
Ако се сеќавате на муабетот за кармата и судбината што го викав пред некоја страна. Ова сите што го пцуеја РВП му се одби на Руни :D
Е не сум слушнал за одбивање, знам последно за таму го спремаја, ама со таква будала се бива.
Како не си слушнал за одбивање ? :D Па на пример некој играч ако бара голема плата нормално тимот нема да се сложи :)

Колку бизарна повреда на Руни, за памет.
Абе ништо не му е. Нели го видовте дека од кога го згазна кретенот, овој одма стана. Е од кога виде дека крв му течи се уплаши :pos:

Абе ништо не му е. Нели го видовте дека од кога го згазна кретенот, овој одма стана. Е од кога виде дека крв му течи се уплаши :pos:

Нишо не му е?
5 конци да ти зашијат 2 недели ќе треба да мируваш, а камо ли толкава дупка.

Нишо не му е?
5 конци да ти зашијат 2 недели ќе треба да мируваш, а камо ли толкава дупка.
Јас мислам дека е обична исекотина која за 1-2 дена ќе се претвори во струп, така да без проблем после ќе може да игра. Гарантирам дека за наредниов меч ќе биде на клупа. :)
Доколку беше сериозно, немаше одма да стане од терен. Исто како да си ја дупниш главата, па од кога ќе почне крв да ти тече ќе те фати паника :)
Оптимист сум за повредава.

Јас мислам дека е обична исекотина која за 1-2 дена ќе се претвори во струп, така да без проблем после ќе може да игра. Гарантирам дека за наредниов меч ќе биде на клупа. :)
Доколку беше сериозно, немаше одма да стане од терен. Исто како да си ја дупниш главата, па од кога ќе почне крв да ти тече ќе те фати паника :)
Оптимист сум за повредава.

Врска нема, така со крамп да ти помине при слободен пад добиваш исекотина која треба да се шие. А крампот не е игличка па мал рез да ти направи.
Доколку не беше сериозно он на нозе ќе напуштеше терен а не на носилка.

Среќа нема лигаменти таму, барем на такво место се деси осекотината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom