Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Хазард официјално во Манчестер Ј. А до пред пола ден ни сам не знаеше кај сака да иде :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Зедоја сила сините, ептен зедоја. Ама ако, и јас би направил така. Само едно не е во ред. До пред 6 месеци плукаја по се живо и диво, а сега истото тоа го величат. Барем не ги го газам зборот јас. Мене тоа ми е поважно од многу титули. Бидејќи, титулите нема да ти помогнат, надвор, во животот, кога ќе треба да знајш како се движиш. Венгер и уште 500 меча да не освој ништо, нема да плукам по него. А, кога „бродот“ ќе почне да оди надолу, газот си го тргаат сите.
Генерализираш. Не плукаа сите.
Еве на пример ти ако не си плукал во Венгер јас знам многу што плукаа по Венгер на почеток на сезона и епските 8-2

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Еве на пример ти ако не си плукал во Венгер јас знам многу што плукаа по Венгер на почеток на сезона и епските 8-2
А гледаш некој од тие плукачи дали го величи сега Венгер ?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ги испомеша сликиве и од Интер и од Реал :facepalm:

Are this the same guys?

Секоја чест за победава, но со една победа не се освојуваат титули, така да гледајте малку во сопствениот двор зошто немате титула од 2003 или која и да беше, а не да се депримирате што Челси е Европски Шампион!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Извини, Да. Не плукаја сите, али голем дел.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.788
Поени од реакции
11.355
Не сум по јадењето гомна и провоцирањето освен кога си го имаме на ти го дај ми го со некој член ко mans кој патем ме разочара шо си го смени аватарот :)
Ди Матео подобар стратег од Венгер,Фергусон и Мурињо.
До вчера немаше со што да се праат паметни,секунда после освојувањето на ЛШ почнаа реметот кон Арсенал.Ќе го употребам најупотрбуваниот збор на овој форум,но очигледно е дека сепак имате некој комплекс од Арсенал.
Се е океј и да се провоцира и се,но кога е тоа само ради реда...Тоа си го имам со неколку членови,фанови и на Гејчестер :) и на Лузерпул :)
Но ве гледам дека сте многу сериозни во овие провокации дека конечно и вие сте во некој мал дел од фудбалот подобри од Арсенал...
Тоа ви е исто кога пример на mans за прв пат му црвцнало сперма од чопчето(мада мислам дека има пиче) и си мисли дека стана маж,најголем motherfucker etc etc. :)
И за крај едно провокаторско прашање:
КОЈ Е НАЈТРОФЕЕН КЛУБ ВО ЛОНДОН ? :)
Мора да те зачешало гзето чим ти текнало на мене и моето црвпче...
А за цврпчето (или по твое љубоморно пиче како умееш да го викаш) прашај ја мајка ти колкаво ми е :icon_lol: додека пак за се останато барај ме од 8 до 2 секој работен ден, за да те излечиме од недостатоците, пардон комплексите.

H

HoT IcE

Гостин
Фановиве на Арсенал сеуште не се свесни за некои работи. Уште па вика, пред 6 месеци сме плукале по сите. Да ве потсетам што ви се дешаваше во фан клубот на почеток на сезоната? Само Македонец и уште некој го бранеше Венгер, сите други го плукаја и праќаа по бурек, и пола тим на Арсенал.
И не ви замерувам, тоа е нормално во секој тим, и одредени фанови на Јунајтед плукаа по Фергусон сезони уназад, тоа е најнормално, но кога тоа фанови на Арсенал ќе го користат да ги омаловажат фановите на Челзи, е јадно, трагично и патетично, и ептен глупо. Се знае моментално кој е крал на ЕВРОПА, а не пак во Лондон, така да suck it.

За да се каже дека Матео е подобар од Фергусон, Мурињо и Венгер, е глупо и сеуште рано. Човеков покажа огромна фудбалска интелигенција и снаодливост. Прочитав дека наследил склопен тим од некој на форумов. Тоа се чисти глупости, он наследи скоро распаднат тим во кој никој нејќеше со прст да мрдне после неспособноста и ароганцијата на Боаш која допрва сега излегува на виделина од изјавите на играчите. Овој човек Челзи го препороди и натокми перфектна формација и тактика за она што Челзи го има на располагање од играчки кадар и нивни капацитети. А тоа што за 3 месеца освои 2 титули само го потврдува неговиот квалитет.
Мене Ди Матео ми влеже под кожа, моментално ми е пред Мурињо затоа што покажува љубов кон клуб и посветеност како ниеден тренер. Заедно со Мурињо се најдобрите тренери што ги имам видено. И се надевам дека ќе добие договор да покаже следната сезона колку е навистина квалитетен, битно е да добие доверба од Абрамович и договор на една година, тоа ќе биде најдобра солуција за Челзи, па и да се избламира нема да ми биде криво, ќе знам дека добил доверба.
Поздрав, и бидете малце повеќе спортмени !
00221917dead1122704104.jpg

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Секоја чест за победава, но со една победа не се освојуваат титули, така да гледајте малку во сопствениот двор зошто немате титула од 2003 или која и да беше, а не да се депримирате што Челси е Европски Шампион!
Нема врска тоа дека некој го мрази Челси, јас во средата навивав за нив!

Но кога борбата за Лондон ја ставиме на кантар, Арсенал во меѓусебните лондонски дуели на сите екипи е најуспешен! И како тоа Лондон бил син?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хазард официјално во Манчестер Ј. А до пред пола ден ни сам не знаеше кај сака да иде :tapp:
Зошто мислиш дека сега па знае? Не доаѓа во Man Utd.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Нема врска тоа дека некој го мрази Челси, јас во средата навивав за нив!

Но кога борбата за Лондон ја ставиме на кантар, Арсенал во меѓусебните лондонски дуели на сите екипи е најуспешен! И како тоа Лондон бил син?
Добро бе, кажав пред некој пост само да се откачите со тоа дека е Лондон црвен и тамо шта ти ја знам анти фубдал Челси и други карактеристични муабети за фановите на Арсенал и Барселона!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom