Генерализираш. Не плукаа сите.Зедоја сила сините, ептен зедоја. Ама ако, и јас би направил така. Само едно не е во ред. До пред 6 месеци плукаја по се живо и диво, а сега истото тоа го величат. Барем не ги го газам зборот јас. Мене тоа ми е поважно од многу титули. Бидејќи, титулите нема да ти помогнат, надвор, во животот, кога ќе треба да знајш како се движиш. Венгер и уште 500 меча да не освој ништо, нема да плукам по него. А, кога „бродот“ ќе почне да оди надолу, газот си го тргаат сите.
А гледаш некој од тие плукачи дали го величи сега Венгер ?Генерализираш. Не плукаа сите.
Еве на пример ти ако не си плукал во Венгер јас знам многу што плукаа по Венгер на почеток на сезона и епските 8-2
Секоја чест за победава, но со една победа не се освојуваат титули, така да гледајте малку во сопствениот двор зошто немате титула од 2003 или која и да беше, а не да се депримирате што Челси е Европски Шампион!Ги испомеша сликиве и од Интер и од Реал
Are this the same guys?
Zaebancija e toa, ne se nerviraj...Хазард официјално во Манчестер Ј. А до пред пола ден ни сам не знаеше кај сака да иде
Тука видовZaebancija e toa, ne se nerviraj...
Па во сезона без трофеи за што да го величи?А гледаш некој од тие плукачи дали го величи сега Венгер ?
Извини, Да. Не плукаја сите, али голем дел.Генерализираш. Не плукаа сите.
Еве на пример ти ако не си плукал во Венгер јас знам многу што плукаа по Венгер на почеток на сезона и епските 8-2
Мора да те зачешало гзето чим ти текнало на мене и моето црвпче...Не сум по јадењето гомна и провоцирањето освен кога си го имаме на ти го дај ми го со некој член ко mans кој патем ме разочара шо си го смени аватарот
Ди Матео подобар стратег од Венгер,Фергусон и Мурињо.
До вчера немаше со што да се праат паметни,секунда после освојувањето на ЛШ почнаа реметот кон Арсенал.Ќе го употребам најупотрбуваниот збор на овој форум,но очигледно е дека сепак имате некој комплекс од Арсенал.
Се е океј и да се провоцира и се,но кога е тоа само ради реда...Тоа си го имам со неколку членови,фанови и на Гејчестер и на Лузерпул
Но ве гледам дека сте многу сериозни во овие провокации дека конечно и вие сте во некој мал дел од фудбалот подобри од Арсенал...
Тоа ви е исто кога пример на mans за прв пат му црвцнало сперма од чопчето(мада мислам дека има пиче) и си мисли дека стана маж,најголем motherfucker etc etc.
И за крај едно провокаторско прашање:
КОЈ Е НАЈТРОФЕЕН КЛУБ ВО ЛОНДОН ?
Нема врска тоа дека некој го мрази Челси, јас во средата навивав за нив!Секоја чест за победава, но со една победа не се освојуваат титули, така да гледајте малку во сопствениот двор зошто немате титула од 2003 или која и да беше, а не да се депримирате што Челси е Европски Шампион!
Зошто мислиш дека сега па знае? Не доаѓа во Man Utd.Хазард официјално во Манчестер Ј. А до пред пола ден ни сам не знаеше кај сака да иде
Добро бе, кажав пред некој пост само да се откачите со тоа дека е Лондон црвен и тамо шта ти ја знам анти фубдал Челси и други карактеристични муабети за фановите на Арсенал и Барселона!Нема врска тоа дека некој го мрази Челси, јас во средата навивав за нив!
Но кога борбата за Лондон ја ставиме на кантар, Арсенал во меѓусебните лондонски дуели на сите екипи е најуспешен! И како тоа Лондон бил син?