Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Најјако е шо Фергусон има само една титула појке од Мето во ЛШ hihihih
Vistina e najjako zosto dojde vo gotov tim, si go sklopi i si osvoi.
Fergi 5-6 godini samo pravese tim za posle da ima uspesi!
--- надополнето: 21 мај 2012 во 16:52 ---
p.s. I da, sega muabetot e deka Mateo e podobar strateg od Ferguson ili najblisku se na isto ramniste :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Vistina e najjako zosto dojde vo gotov tim, si go sklopi i si osvoi.
Fergi 5-6 godini samo pravese tim za posle da ima uspesi!
--- надополнето: 21 мај 2012 во 16:52 ---
p.s. I da, sega muabetot e deka Mateo e podobar strateg od Ferguson ili najblisku se na isto ramniste :icon_lol:
Каде kaDe e podobar Meto...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Не сум по јадењето гомна и провоцирањето освен кога си го имаме на ти го дај ми го со некој член ко mans кој патем ме разочара шо си го смени аватарот :)

Ди Матео подобар стратег од Венгер,Фергусон и Мурињо.
До вчера немаше со што да се праат паметни,секунда после освојувањето на ЛШ почнаа реметот кон Арсенал.Ќе го употребам најупотрбуваниот збор на овој форум,но очигледно е дека сепак имате некој комплекс од Арсенал.
Се е океј и да се провоцира и се,но кога е тоа само ради реда...Тоа си го имам со неколку членови,фанови и на Гејчестер :) и на Лузерпул :)
Но ве гледам дека сте многу сериозни во овие провокации дека конечно и вие сте во некој мал дел од фудбалот подобри од Арсенал...
Тоа ви е исто кога пример на mans за прв пат му црвцнало сперма од чопчето(мада мислам дека има пиче) и си мисли дека стана маж,најголем motherfucker etc etc. :)

И за крај едно провокаторско прашање:

КОЈ Е НАЈТРОФЕЕН КЛУБ ВО ЛОНДОН ? :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Mora da si jade gomna :icon_lol:
Ako prodolzi ke dojde Chelzi ne samo pouspesen od Junajted, tuku i od site ekipi zaedno :icon_lol:
Јеби га, мора некој и тоа да го работи. Ама барем посочува на некои работи, што како на фан на Јунајтед ми се тешки за прифаќање. :icon_mrgr:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јеби га, мора некој и тоа да го работи. Ама барем посочува на некои работи, што како на фан на Јунајтед ми се тешки за прифаќање. :icon_mrgr:
Кажи му, кажи му дека е до перцепцијата. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Зедоја сила сините, ептен зедоја. Ама ако, и јас би направил така. Само едно не е во ред. До пред 6 месеци плукаја по се живо и диво, а сега истото тоа го величат. Барем не ги го газам зборот јас. Мене тоа ми е поважно од многу титули. Бидејќи, титулите нема да ти помогнат, надвор, во животот, кога ќе треба да знајш како се движиш. Венгер и уште 500 меча да не освој ништо, нема да плукам по него. А, кога „бродот“ ќе почне да оди надолу, газот си го тргаат сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom