Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Јас колку што знам после "големата тројка" Арсенал, Јунајтед и Ливерпул, најмногу навивачи имале Тотенхем па Њукасл, Челзи итн. Значи не се колку нив ама па и не се некој селски клуб, гледано од тој аспект.;)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Неможам да се замарам да ги цитирам сите идиотски постови на љубоморните (значи не се однесува на сите) фанови на Арсенал па ке им оставам еден линк:
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

Да се знае само кој е кој во Лондон во последниве 10 години (2002-2012)..
Во последниве 6(или 8 незнам точно) години еднаш победивте со 2 разлика vs Челзи и напнавте максимално ,а заборавате на резултативе 1-4,0-3,3-0,2-0 во последниве 2 години..
И за крај еве зошто LONDON IS BLUE - ГАЛЕРИЈА

П.С Првиот навивач на Арсенал кој ке ме цитира е искомплексиран :LOL::LOL:
--- надополнето: 21 мај 2012 во 23:01 ---
Дрогба изјавил дека го изигра последниот натпревар во дресот на Челзи !!
Неговиот последен допир со топката ни донесе титула во ЛШ..ЛЕГЕНДА !!

ВО СЕВЕРЕН ЛОНДОН ДЕНОВ Е ПРОГЛАСЕН ЗА ПРАЗНИК ,А СЕ ОЧЕКУВА НА 30ТИ ЈУНИ ДА ИМА И ПОВЕКЕ МАНИФЕСТАЦИИ ЗА ДА СЕ ОДБЕЛЕЖИ ЗАМИНУВАЊЕТО НА ДРОГБА ОД ЧЕЛЗИ..ОСОБЕНА РАДОСТ Е ЗАБЕЛЕЖАНА КАЈ ФАНОВИТЕ НА АРСЕНАЛ :cool::cool:

F

fantomX

Гостин
Прва работа, Лондон е шарен.

Друга работа, јас сум грд, глуп, гаден, неписмен, имам вошки само шо не крадам и не разбирам шо е антифудбал - затоа молам некој спротивен на мене да ми објасни шо е антифудбал. Тие шо го користат тој термин ако знаат да го објаснат, ја фан на Ливерпул да станам. :eek:

П.С. : Ќе забораев, шо сте засскале толку за плаво и црвено, гледајте поинаку, сите сме ЗА во една работа - кубени кокошки! :cool:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кој е како навивачите на Челзи....тројна круна си освоија сезонава :icon_lol:
Хаха јако :LOL::LOL: Да ти кажам,кога даде гол Агуеро како Челзи да освоил се чувствував..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Друга работа, јас сум грд, глуп, гаден, неписмен, имам вошки само шо не крадам и не разбирам шо е антифудбал - затоа молам некој спротивен на мене да ми објасни шо е антифудбал. Тие шо го користат тој термин ако знаат да го објаснат, ја фан на Ливерпул да станам. :eek:

П.С. : Ќе забораев, шо сте засскале толку за плаво и црвено, гледајте поинаку, сите сме ЗА во една работа - кубени кокошки! :cool:
Може јас да пробам?

Било што, што ќе резултира со кочење на тик так бонбоните е антифудбал.

F

fantomX

Гостин
Било што, што ќе резултира со кочење на тик так бонбоните е антифудбал.
Тешко на тие со такво ограничено размислување. Многу тешко ќе им биди во животот, смешни ми се, ама искрено ги жалам.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
ММЕ кој прв ја почна оваа расправија Челзи/Арсенал:cool:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666

Нема веќе кокошки .

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932

Искрено ова со кокошкиве испадна малку педерска работа, али шта се тиче мене кој ги ебе и така ги мразам од секогаш!

S

Stivie G

Гостин
ММЕ кој прв ја почна оваа расправија Челзи/Арсенал:cool:
Јас ѓи потикнав:sneaky:. Доста беа кавги помеѓу фановите на Ливерпул и Манчестер, нека се карат и тие малку, не само да гледат од страна:D.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Harry Redknapp ‏@HarryR_THFC wrote:
I can blady confurm we are da forth club interested in Hazard, a trifik playa he is. Bit like our Scotty but more fackin attackin. Laverly!

:D :D

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846

Не сакам да станеш фан на Ливерпул затоа не ти кажувам :P

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Не баш сите. Еве јас како фан на Арсенал немам ништо против Тотенхем (чудно нели?!). Јбг не живеам во Лондон и го немам почуствувано ривалството. А Тотенхем само последниве 2-3 години нешто пробува да замрси сметки, недоволно за да почне да ми гази по нерви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom