Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
На крајот изгледа мора да признаме дека победник сепак се станува со многу пари (нафташки и мафијашки).

Жал ми е фанови на Арсенал, колку и да е благороден и симпатичен нашиот идеал, да си признаеме дека не може да донесе врвни резултати.
Може ако имаш играчи со МАДИНА, тука не се парите клучни. Арсенал нема.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Епа кој е крив кога се ставате на нивото на просечна англиска екипа во Премиер лигата во поглед на платите. Не е до толку затепан Арсенал во финансии колку што управата гледа да направи 'профит' на крај на сезона. Само изгледа од тој профит се задоволни само газдите, а навивачите стануваат погневни од ден на ден. Порано многу го симпатизирав Арсенал, ама последниве неколку години (5 поточно) го изгубија секој кредит кај мене во поглед на сериозноста како екипа пред се во освојувањето на титули и задржување на главните играчи.
За болдот:
Има многу екипи во кои подобрите играчи земаат поголеми плати од другите. И колку што знам си остануваат таму. Ете на пример Руни го спореди со Валенсија. И двајцата се класи играчи, Руни зема многу повеќе, а Валенсија не се буни во однос на тоа, значи разумен играч што знае дека ќе му понудат поголема плата ако се труди повеќе. Значи заработи си го лебот па после гледај за повеќе. Е сега кој му е крив на Венгер што купува продадени души.
Ај ок. Не мислам пак да се објаснувам за нешто што е објаснето претходниве страни. Факт е дека Арсенал има направено неколку грешки во минатото, ама и тие грешки лесно е да се оправдаат.
Па овој Фантомот откога освои Челзи почна да збори за мадината. Не знам кај беше кога истиот тој тим со истите играчи заврши на 6то место во Премиер. Или Арсенал немале мадина, а сезонава направија 11 пресврти до победа за од последно место да дојдат до 3то. Дел од тие пресврти се против Челзи со мадината, Њукасл, Тотенхем, Ливерпул. Арсенал немале мадина кога имаа добар резултат во гости кај Барса, па Бусака даде црвен за РВП. Челзи исто така немале кога не им свирнаа неколку пенали против Барса. Или не бе, Челзи сега имале за Меси и Робен да ги утнат пеналите. Челзи имале за да дадат 2 нерегуларни гола против Виган. Челзи имале за да им се тресе стативата или пречката во секоја втора утакмица. Треба многу повеќе работи да се поклопат отколку само мадина да се има. Сево ова е само по доаѓањето на РДМ. Колку што го оправи комплетно тимот, толку им донесе и среќа со самото доаѓање.

Иначе сега откога не влегоа ЛШ ќе гледаме пропаѓање на Тотенхем а? :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кога сме кај среќата, запалете му свеќа на киксерот-голман од Вест Бром зошто да не беше тој вие ке игравте Европа Лига следната сезона :ROFLMAO::ROFLMAO:
И да,LONDON IS BLUE :cool::cool:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Кога сме кај среќата, запалете му свеќа на киксерот-голман од Вест Бром зошто да не беше тој вие ке игравте Европа Лига следната сезона :ROFLMAO::ROFLMAO:

:eek::pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мисли си дека е киксер.
Масони сме ние, од повисоките ложи, не сме на највисоката, таму големиот гз на Фергусон е зациментиран.
Пред 4 години во клучен натпревар за 4-то место пола тим на Тотенхем доби тровање од храна неколку часа пред утакмица, сезонава мистериозно се повреди првиот голман на ВБА и ‘киксеров‘ си го одработи своето.

Коинциденција? Јас мислам дека немам панталони моментално.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Охххх леле, а до пред 6 месеци, шо велеше. Аххх беее, и факултетот не ви носи мозок, по дефолт. Како менвате, мислења, то чудо нешто. Мрш

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Па мали се уште играчите на Арсенал почекај малце да пораснат :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Сликава е од кај што тргна автобусот.
Еве ја прославата:

Ахм , океј ... други прослави и од кај што почнуваат има неверојатна гужва(прослава) ...

Chelsea win the Champions League 2012: 70k
Liverpool win the Champions League 2005: 750k ...

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.899
Поени од реакции
6.746
Ахм , океј ... други прослави и од кај што почнуваат има неверојатна гужва(прослава) ...

Да али Ливерпул има само две екипи, Ливерпул и Евертон у прва лига а Лондон ги има Челзи, Арсенал, Тотенхем, Фулам и КПР.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359

Незнам од кај се избаци информацијава али тотален БС е..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Колега, нека има и 10 души, тимот освои лига на шампиони.

Знаеш што би дал да сум на местото на фановите на Челзи денеска?

Ти текнува на вечерта и утрото кога се деси Истанбул? :)

Јбг, не знам какво е чувството кога тимот ќе ти ја освои лигата, ама кога станува збор за фудбал и за тимот што го сакаш, она што го доживеав во 2005 беше најепското нешто, чувство што никад не сум го доживеал освен тогаш. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Да али Ливерпул има само две екипи, Ливерпул и Евертон у прва лига а Лондон ги има Челзи, Арсенал, Тотенхем, Фулам и КПР.
А Лондон знаеш колку жители има повеќе во споредба со Ливерпул?:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

I don't have medals in my home from my man utd years... No medals, no jerseys, nothing ... That keep me in some way like prisoner of past. Is fantastic memory, but i prefer to look forward, to have new ambitions, new passions.. new moments, new goals.. To feel free and to think about tommorow.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom