Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како шо гледаш сите застанаа па никој не ни проба да блокира нити пак Реина проба да ја фати.
Грешиш, убаво се гледа дека Реина го даде максимумот за да ја одбрани оваа топка, но како што гледаш не успеа, па одкако влезе топката во гол, Даут свирна фаул кој беше направен 5-6 секунди пред тоа. Дали тоа масоните им го свртеа грбот на Ман Ју?:confused:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Грешиш, убаво се гледа дека Реина го даде максимумот за да ја одбрани оваа топка, но како што гледаш не успеа, па одкако влезе топката во гол, Даут свирна фаул кој беше направен 5-6 секунди пред тоа. Дали тоа масоните им го свртеа грбот на Ман Ју?:confused:
А да.....сега видов. Јебига рано сум станат не знам како не видов. А се си мислев дека нашиве застанаа ....види мајката

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сеа ќе си имате конверзации меѓу себе, ама ви го кладовме да ви стој догодина ;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А да.....сега видов. Јебига рано сум станат не знам како не видов. А се си мислев дека нашиве застанаа ....види мајката
Разбрав дека е можно и асоцијацијата на судии во Англија да бара покачување од Ман Ју...па ова демек..."еве што ќе ви се случува ако не не' плаќате повеќе"...

Breaking News: Предлогот на големо се разгледува во канцелариите на Олд Трафорд, спремни се на секоја цена!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Шо кладовте бе клале тие....шо имате вие па да клајте? П**** ??? И не туку мудрувај туку стави се на фб. Имаме мал муабет јас и ти. Ова приватно да го решиме
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 17:09 ---
Разбрав дека е можно и асоцијацијата на судии во Англија да бара покачување од Ман Ју...па ова демек..."еве што ќе ви се случува ако не не' плаќате повеќе"...

Breaking News: Предлогот на големо се разгледува во канцелариите на Олд Трафорд, спремни се на секоја цена!!!
:pos: :pos::pos: Така така така
Него да те прашам јас тебе...ова "peja" ти е всушност пеја или пеџа?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеа ќе си имате конверзации меѓу себе, ама ви го кладовме да ви стој догодина ;)
Точно, нити сме доволно интелегентни, крајно сме искомплексирани и не образовани да правиме муабет со вас, фанови на актуелниот шампион....не само ние Скаузерите, сите тука...

Така да, зошто нас не не' бива, еве зборете си и вие само меѓу себе а ние обични смртници ќе отвараме дискусии за второ место и подоле:coffee:
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 17:12 ---
:pos: :pos::pos: Така така така
Него да те прашам јас тебе...ова "peja" ти е всушност пеја или пеџа?
Ептен приватно прашање, на фејсбук ќе ти го дадам одговорот, не сакам идентитет да ми биде разоткриен :)

Се шалам..и едно и друго значи..повеќе вториот...ради презимето, нели :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
На Анри, Тоти, Раул, Гигс и слични големи фудбалски имиња, му ЛИЧИ да го напрат то, како Анри против О Нил, иако не гледам шо беше то толку страшно. Кога тоа би го направил Суарез, Игуаин, Керол и компанија не го личи. Зошто !? Едноставно ќе го паметат по тоа. Анри и другите имат дадено многу за фудбалот и многу постигнато, за да бидат запаметени по некој потег, кој само тука се озборува, и нигде на друго место.

Ама да, ако не можиме да бидиме како него, тоа е најдобриот избор. Да се зборува против него.
Му личи = им личи?

Како тоа на големо фудбалско име му личи да биде кретен?
Ако направи случајно некоја глупост која законот не ја дозволува, ќе му простат на Анри, бидејќи му личело?
Затоа што даваше ефектни голови... со рака?!
И дали тоа ако му личи го оспорува фактот дека е ѓубре од човек?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Истово сакав и јас да го прашам :pos:
И да гол ке беше тоа на Руни (y):sneaky:
Тебе и на пријателите твои нискоинтелегентни, сега ви текна да го дискутирате “пропустот“ за голот, после два дена од натпреварот?

Пак уште се осмелувате да напишите „што не јадевте трици за грешкава’.

Грешки едни, што не спомнавте вие бре?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom