Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Брат, боље избришија сликава, зошто ако до сега не си знаел, во наредниве неколку саати ќе дознаеш колку си ти уствари искомплексиран.... :)
хахах, како тоа јас искомплексиран а јас да незнам:P
како и да е јас само пренесувам факти , некому му се допаѓаат некому не, но тоа не значи дека не се вистинити.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хахах, како тоа јас искомплексиран а јас да незнам:P
како и да е јас само пренесувам факти , некому му се допаѓаат некому не, но тоа не значи дека не се вистинити.
Хахаха...е ајде де, ние фановите на Ливерпул да не речам секој ден, ама секој втор сме подсетувани дека сме искомплексирани...прво ниту ние не знаевме, ама кога "не убедија" во такво нешто решија секој втор-трет ден да не подсетуваат :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
http://www.youtube.com/watch?v=S2BSm4YZT-E Не знам за Вас, ама се наежив од видеово. Wow !
Ја па по насловот очекував нешто друго да излезе. Нешто као голот од слободен удар против Челзи кога не свирна арбитарот, или голот со рака против Реп. Ирска, или нешто ажурирано, дрскоста против О'Нил. Но, не, нема такви елементи во клипов, штета.
Кога веќе кажуваат дека не се сменил во маестралноста на фудбалот, требало и за неговите карактеристики ко личност.

(y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Што лупаш коа веза немаш?

Кантона доби парична казна од клубот за тој кунг фу кик и доби 8 месечна суспензија. Кај тоа дека Фергусон рекол дека не му сметало ова?

Furthermore, the club fined and suspended Cantona for the remaining four months of the season (and as a result lost their League title race to Blackburn Rovers)
Фергусон ќе прогледал низ прсти на вакво понашање а немало да му прогледа низ прсти на Руни што заглавил ноќта пред 2 месеца и 2 утакмици ни на клупа го немаше. (y)

Кај рекол и дека го оправдува тоа од Кин што го направи?

Рио заглавил во гужва за тестот и веднаш после тоа отишол во болницата за да го направи тестот и не му дозволиле. Еден играч на Сити исто така испуштил тест за допинг и бил казнет само парично. Рио цела сезона? :pos:И да не се буни Фергусон? Па вакво нешто вас да ви направат ќе викате немаме среќа, не е фер, Венгер го мрзат дека е французин, дека не купува англичани не знам шо...

За глупостите на Руни кои беа предизвикани од неговите афери Фергусон рече дека сам си е крив и да му служи на чест.

И како и да е, споредуваш расизам со што кажал Фергусон за приватен живот на фудбалери? :pos: :pos: :pos:

Иди во Англија и на рандом човек на улица кажи му расистички виц да видиш што ќе те снајде. Али битно слика да се стави (y)

Не туку се бламирај без везе. Ај тој што се потрудил сликава да ја стави неписмен, ама барем ти да си ги проверел податоциве.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Што лупаш коа веза немаш?

Кантона доби парична казна од клубот за тој кунг фу кик и доби 8 месечна суспензија. Кај тоа дека Фергусон рекол дека не му сметало ова?

Фергусон ќе прогледал низ прсти на вакво понашање а немало да му прогледа низ прсти на Руни што заглавил ноќта пред 2 месеца и 2 утакмици ни на клупа го немаше. (y)

Кај рекол и дека го оправдува тоа од Кин што го направи?

Рио заглавил во гужва за тестот и веднаш после тоа отишол во болницата за да го направи тестот и не му дозволиле. Еден играч на Сити исто така испуштил тест за допинг и бил казнет само парично. Рио цела сезона? :pos:И да не се буни Фергусон? Па вакво нешто вас да ви направат ќе викате немаме среќа, не е фер, Венгер го мрзат дека е французин, дека не купува англичани не знам шо...

За глупостите на Руни кои беа предизвикани од неговите афери Фергусон рече дека сам си е крив и да му служи на чест.

И како и да е, споредуваш расизам со што кажал Фергусон за приватен живот на фудбалери? :pos: :pos: :pos:

Иди во Англија и на рандом човек на улица кажи му расистички виц да видиш што ќе те снајде. Али битно слика да се стави (y)

Не туку се бламирај без везе. Ај тој што се потрудил сликава да ја стави неписмен, ама барем ти да си ги проверел податоциве.
Пошто си толку голем сезнајко зошто не доврши да ми "објасниш" и за Кин и Гигс.
Секоја приказна има две страни, и далеку дека оправдувам расизам и слично, туку човекот што нашол да зборува за морал прво мора да си го види сопствениот двор.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ја па по насловот очекував нешто друго да излезе. Нешто као голот од слободен удар против Челзи кога не свирна арбитарот, или голот со рака против Реп. Ирска, или нешто ажурирано, дрскоста против О'Нил. Но, не, нема такви елементи во клипов, штета.
Кога веќе кажуваат дека не се сменил во маестралноста на фудбалот, требало и за неговите карактеристики ко личност.

(y)
На Анри, Тоти, Раул, Гигс и слични големи фудбалски имиња, му ЛИЧИ да го напрат то, како Анри против О Нил, иако не гледам шо беше то толку страшно. Кога тоа би го направил Суарез, Игуаин, Керол и компанија не го личи. Зошто !? Едноставно ќе го паметат по тоа. Анри и другите имат дадено многу за фудбалот и многу постигнато, за да бидат запаметени по некој потег, кој само тука се озборува, и нигде на друго место.

Ама да, ако не можиме да бидиме како него, тоа е најдобриот избор. Да се зборува против него.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пошто си толку голем сезнајко зошто не доврши да ми "објасниш" и за Кин и Гигс.
Секоја приказна има две страни, и далеку дека оправдувам расизам и слично, туку човекот што нашол да зборува за морал прво мора да си го види сопствениот двор.
Па не ти објаснувам за Гигс и Руни пошо мислев дека можеш лесно да ја сфатиш разликата измеѓу приватен живот и нешто што се случува на терен. Што има врска Фергусон со тоа што прават фудбалерите у слободно време? Исто така не морам да ти објаснувам за Кин затоа што знаеш во какви односи се Фергусон и Кин и знаеш дека набрзо после тоа Кин одлета од Манчестер. Или па сигурно не знаеш чим бараш објаснување.

Да си гледал у сопствен двор, па ај ако не никој менаџер да не коментира нишо, у тишина ќе живееме, ко шах да е ова. Јас ти реплицирав пошо ти се истакна дека Фергусон ги бранел сите овие постапки што ги наброја и јас те демантирав. И мене ми е чудно може како Венгер да бара да има правило да не се позајмуваат постари фудбалери од 21 год. измеѓу тимовите а Денилсон му е даден на позајмица. Али ок е, секој си има право на свое мислење.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Него не плачете и не јадете трици кога ке биде оштетен Јунајтед ;)

Фаул??o_O

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Него не плачете и не јадете трици кога ке биде оштетен Јунајтед ;)

Фаул??o_O
Многу ќе им дојдеше 3 комада, вака нека се надеваат дека ќе не стигнат :icon_lol: средината не им ја видовме, загреота. Крилата нигде, едино секоја чест за енрике и џонсон, барем се бореа дечките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom