Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Па тоа му останува на тоа гадното створење.Имаше за него заинтереситани демек 15 екипи,ама уствари никој не се решава да даде пари.
Па тоа му останува на тоа гадното створење.Имаше за него заинтереситани демек 15 екипи,ама уствари никој не се решава да даде пари.
А ова случајно реина да не го фатеше?Демек чист гол ви беше поништен тука
Како шо гледаш сите застанаа па никој не ни проба да блокира нити пак Реина проба да ја фати.А ова случајно реина да не го фатеше?
Грешиш, убаво се гледа дека Реина го даде максимумот за да ја одбрани оваа топка, но како што гледаш не успеа, па одкако влезе топката во гол, Даут свирна фаул кој беше направен 5-6 секунди пред тоа. Дали тоа масоните им го свртеа грбот на Ман Ју?Како шо гледаш сите застанаа па никој не ни проба да блокира нити пак Реина проба да ја фати.
цел ден ќе ми стои у таб отворен, не можам да се соберам од смеењеТолку од Мик во Вулвс, сега можат слободно да испаднат.
Гол ке беше бе, ете 3-1 за вас. задоволни?А ова случајно реина да не го фатеше?
А да.....сега видов. Јебига рано сум станат не знам како не видов. А се си мислев дека нашиве застанаа ....види мајкатаГрешиш, убаво се гледа дека Реина го даде максимумот за да ја одбрани оваа топка, но како што гледаш не успеа, па одкако влезе топката во гол, Даут свирна фаул кој беше направен 5-6 секунди пред тоа. Дали тоа масоните им го свртеа грбот на Ман Ју?
Разбрав дека е можно и асоцијацијата на судии во Англија да бара покачување од Ман Ју...па ова демек..."еве што ќе ви се случува ако не не' плаќате повеќе"...А да.....сега видов. Јебига рано сум станат не знам како не видов. А се си мислев дека нашиве застанаа ....види мајката
Така така такаРазбрав дека е можно и асоцијацијата на судии во Англија да бара покачување од Ман Ју...па ова демек..."еве што ќе ви се случува ако не не' плаќате повеќе"...
Breaking News: Предлогот на големо се разгледува во канцелариите на Олд Трафорд, спремни се на секоја цена!!!
Точно, нити сме доволно интелегентни, крајно сме искомплексирани и не образовани да правиме муабет со вас, фанови на актуелниот шампион....не само ние Скаузерите, сите тука...Сеа ќе си имате конверзации меѓу себе, ама ви го кладовме да ви стој догодина
Ептен приватно прашање, на фејсбук ќе ти го дадам одговорот, не сакам идентитет да ми биде разоткриенТака така така
Него да те прашам јас тебе...ова "peja" ти е всушност пеја или пеџа?
Ѕвер е Мик, уште Холовеј да се врати во ПЛ.цел ден ќе ми стои у таб отворен, не можам да се соберам од смеење
Му личи = им личи?На Анри, Тоти, Раул, Гигс и слични големи фудбалски имиња, му ЛИЧИ да го напрат то, како Анри против О Нил, иако не гледам шо беше то толку страшно. Кога тоа би го направил Суарез, Игуаин, Керол и компанија не го личи. Зошто !? Едноставно ќе го паметат по тоа. Анри и другите имат дадено многу за фудбалот и многу постигнато, за да бидат запаметени по некој потег, кој само тука се озборува, и нигде на друго место.
Ама да, ако не можиме да бидиме како него, тоа е најдобриот избор. Да се зборува против него.
Истово сакав и јас да го прашамНего да те прашам јас тебе...ова "peja" ти е всушност пеја или пеџа?
Тебе и на пријателите твои нискоинтелегентни, сега ви текна да го дискутирате “пропустот“ за голот, после два дена од натпреварот?Истово сакав и јас да го прашам
И да гол ке беше тоа на Руни