Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Тебе и на пријателите твои нискоинтелегентни, сега ви текна да го дискутирате “пропустот“ за голот, после два дена од натпреварот?

Пак уште се осмелувате да напишите „што не јадевте трици за грешкава’.

Грешки едни, што не спомнавте вие бре?!
А ја викам го снема Харлотс... мислев си се откажал од форумов :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тебе и на пријателите твои нискоинтелегентни, сега ви текна да го дискутирате “пропустот“ за голот, после два дена од натпреварот?

А зарем тебе стрикно требаше да те цитираме?
Јас не плачам вие плачите накрај краева резултатот беше 2-1 така да вие изгубивте.Додуша донекаде си во право требаше порано да интервенираме,како што прави овде 80 %....
И што зарем имаше определено време кога да пишиме? Еве сеа ми текнуа на ташлкаков сеа пишав И?
ПС ќе ти бапнам еден лајк не за друго туку за бројката 19 (y)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А ја викам го снема Харлотс... мислев си се откажал од форумов :D
I did.. again :)

А зарем тебе стрикно требаше да те цитираме?
Јас не плачам вие плачите накрај краева резултатот беше 2-1 така да вие изгубивте.Додуша донекаде си во право требаше порано да интервенираме,како што прави овде 80 %....
И што зарем имаше определено време кога да пишиме? Еве сеа ми текнуа на ташлкаков сеа пишав И?
ПС ќе ти бапнам еден лајк не за друго туку за бројката 19 (y)
Тоа што сега сте “интервенирале“ значи нешто

а) Флешскор

б) не бевте свесни дека е “можна“ таква неправда за поништениот гол, се додека не излезе gif.

Инаку, 19ката повеќе му одговара на Даунинг. За друго, ме заболе.
После ова, ставам 58

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Му личи = им личи?

Како тоа на големо фудбалско име му личи да биде кретен?
Ако направи случајно некоја глупост која законот не ја дозволува, ќе му простат на Анри, бидејќи му личело?
Затоа што даваше ефектни голови... со рака?!
И дали тоа ако му личи го оспорува фактот дека е ѓубре од човек?
Абе муце, кажи си дека имаш комплески, па така. Јас па зедов да ти објаснувам. Охххххх маки :tapp::tapp:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Што е важно дали минута по натпреварот или по 2 дена?

Како што знаевте со Челзи први да коментирате за пеналите,зашто не и сега.Нели се работи за Јунајтед?? Ох ваит ај гет ит :cautious:

не бевте свесни дека е “можна“ таква неправда за поништениот гол, се додека не излезе gif. Ние не ја гледавме утакмицата,чекавме гифови за голови и шанси (y)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
не бевте свесни дека е “можна“ таква неправда за поништениот гол, се додека не излезе gif. Ние не ја гледавме утакмицата,чекавме гифови за голови и шанси (y)
Најверојатно сценарио.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најверојатно сценарио.
Немаш што да кажеш и се осудуваш да зборуваш во туѓо лице.. демек не сме ја гледале...
Знајш, ретко во нашиот фан клуб на Кајгана има плачипички по овие судиски грешки , па камоли да рипаат одма на тастатура.
Се прави фаулот одма шпринтот до компјутер и да напишеш -.-'.
Ииии јас ќе си кажам за мене, ја гледав утакмицата и што? Требаше да пишам наеднаш демек фаул онде немаше ова она , што ќе се замарам со вас, кога ништо нема да се промени?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Требаше да пишам наеднаш демек фаул онде немаше ова она , што ќе се замарам со вас, кога ништо нема да се промени?
И затоа одлучивте да роните солзи за “неправдата“ по два дена. Бидејќи тоа ќе промени нешто.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
И затоа одлучивте да роните солзи за “неправдата“ по два дена. Бидејќи тоа ќе промени нешто.
Кој тоа рони солзи?Само напоменав,оштетен Јунајтед= штама.Нешто во корист на Јунајтед од фанови на Болтон до Шити лаат ав ав.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Кој тоа рони солзи?Само напоменав,оштетен Јунајтед= штама.Нешто во корист на Јунајтед од фанови на Болтон до Шити лаат ав ав.
Оштетен е Јунајтед, а со него и целото човештво е оштетено.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не дека ќе промени нешто,туку сите рипаат кога има фаули за Манчестер Јунајтед сите рипаат, а сега се е штама .. Јбг ... ти не си во тек со настаниве овде изглеа, онака мистериозно исчезнуваш па после се враќаш се посилен и посилен :icon_lol:
И не ронам солзи,ниту пак се акам од земја од радост.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не дека ќе промени нешто,туку сите рипаат кога има фаули за Манчестер Јунајтед сите рипаат, а сега се е штама .. Јбг ... ти не си во тек со настаниве овде изглеа, онака мистериозно исчезнуваш па после се враќаш се посилен и посилен :icon_lol:
И не ронам солзи,ниту пак се акам од земја од радост.
Па нели тие „што рипаа“ беа кретени и искомплексирани. Според вас, кои “не рипате“.
А според вас, што се тие што „рипаат“ по два дена?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па нели тие „што рипаа“ беа кретени и искомплексирани. Според вас, кои “не рипате“.
А според вас, што се тие што „рипаат“ по два дена?
Па ти го определи временскиот период на тоа рипање, ти кажи си, доволно се изначитав глупости од тебе , па и сеа определи некој низок удар (збор односно навреда).
И да искомплексирани се ,ЈБГ тоа е реалноста нема што да лажам..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom