Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
'Liverpool striker Andy Carroll should study Michael Owen DVDs to cover for Luis Suarez' - Glenn Roeder

Богами и така е. Овен беше напаѓачиште и нормално он, фаулер и остала компанија се срамат од овие говедава кои последниве години играат за ливерпул, ко керол нгог мгог и остали...малце туторијали не ќе им дојдат лошо. Ми текнува какви напаѓачишта играа за ливерпул, па не е ни чудно што сега се со слаба реализација, освен дабарот кој е класа играч.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.741
Поени од реакции
12.060
Opta finishing % 2011/2012

1. Manchester United 20,89
2. Manchester City 20,87
3. Blackburn 16,13
4. Arsenal 15,94
5. Norwich 15,79
6. Tottenham 14,68
7. Bolton 14,76
8. Chelsea 14,17
9. Newcastle 13,97
10. Stoke 13,04
11. Aston Villa 12,67
12. Sunderland 11,89
13. Swansea 11,43
14. West Brom 11,24
15. Wolves 10,22
16. Fulham 9,95
17. Everton 9,89
18. QPR 9,83
19. Wigan 8,38
20. Liverpool 8,20

Досега..
Досега.......ај можи и до 1 ќе дојдиме до крај на сезона :sick:
--- надополнето: 29 декември 2011 во 14:57 ---
'Liverpool striker Andy Carroll should study Michael Owen DVDs to cover for Luis Suarez' - Glenn Roeder

Богами и така е. Овен беше напаѓачиште и нормално он, фаулер и остала компанија се срамат од овие говедава кои последниве години играат за ливерпул, ко керол нгог мгог и остали...малце туторијали не ќе им дојдат лошо. Ми текнува какви напаѓачишта играа за ливерпул, па не е ни чудно што сега се со слаба реализација, освен дабарот кој е класа играч.
Керол е поопасен од Суарез во поглед на шутот јас да ти кажам. Само што вториов можи сам да си создава шанси и е многу непредвидлив. Арно ама шутот му е :eek: Една в трибини, едно во корнер знаменцето, една во аут итн. А Керол не можи сам да си создава шанси ама кога ќе дојди во шанса или од линија ја вадат, или статива е или пак покрај гол за некој сантим. Му треба уште малку време и ќе му тргни

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Колку е тоа малку време, пола сезона замина...

Со Шамак иста мајка ги родила!

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Керол е поопасен од Суарез во поглед на шутот јас да ти кажам. Само што вториов можи сам да си создава шанси и е многу непредвидлив. Арно ама шутот му е :eek: Една в трибини, едно во корнер знаменцето, една во аут итн. А Керол не можи сам да си создава шанси ама кога ќе дојди во шанса или од линија ја вадат, или статива е или пак покрај гол за некој сантим. Му треба уште малку време и ќе му тргни
Ама кога ќе дојде во шанса се може да се деси само гол нема да даде :D..Добри се и двајцата само нека продолжат така :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.741
Поени од реакции
12.060
Ако си го видам тилот!
Ќе ти дам огледало за тоа (y)
--- надополнето: 29 декември 2011 во 15:40 ---
Ама кога ќе дојде во шанса се може да се деси само гол нема да даде :D..Добри се и двајцата само нека продолжат така :D
Надевај се
--- надополнето: 29 декември 2011 во 15:40 ---
Колку е тоа малку време, пола сезона замина...

Со Шамак иста мајка ги родила!
Шо дека замина кога не добива шанса. Му требаат неколку утакмици по ред

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Прво, Овен треба да се срами поради тоа што е моментално.
Второ, Фаулер тешко дека се срами од овие “говедава“ кои сега играат во Луверпул, зашо ваков напад Ливерпул немал долго време пред и после Фаулер и Овен.
Фаулер не се срами од Хески? Едно време и измена му беше..
Керол е класа напаѓач. Какви што се многумина на кои „не им оди“. Керол не е ни прв ни последен од таа плејада шо зарибале. Од различни причини. ВО Менју имате многу такви говеда...
Така да, поштувам пажња, ама глеј си твоите говеда. Како што знаете од ваш табор да кажете.

А што се однесува до Глен Редер... да имаше тој три грама мозок, не ќе ги посрамотеше сите клубови кај што бил тренер до сега, ниту пак, ќе успееше да го спореди Керол со Овен (?!?!?!?!?!)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јасно ко ден, развиј го и земи си го назад.
Ова управава на Челзи ептен глупа еј. Толку пари има Абрамовиќ, толку подобри играчи има од Ромеу, плус ја знаат Барса каква е и они со сет памет направиле ваков дил.

Иначе, објективност да се немало кај навивачиве на Ливерпул..Кај Агер, па Хендерсон и Шелви, па Даунинг, па Суарез, па Џерард, сеа и Керол го направија класа шпиц...Шамак втори дел. Рака на срце, Бербатов што е четврта опција во јунајтед е боље од овие двајца..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Прво, Овен треба да се срами поради тоа што е моментално.
Второ, Фаулер тешко дека се срами од овие “говедава“ кои сега играат во Луверпул, зашо ваков напад Ливерпул немал долго време пред и после Фаулер и Овен.
Фаулер не се срами од Хески? Едно време и измена му беше..
Керол е класа напаѓач. Какви што се многумина на кои „не им оди“. Керол не е ни прв ни последен од таа плејада шо зарибале. Од различни причини. ВО Менју имате многу такви говеда...
Така да, поштувам пажња, ама глеј си твоите говеда. Како што знаете од ваш табор да кажете.

А што се однесува до Глен Редер... да имаше тој три грама мозок, не ќе ги посрамотеше сите клубови кај што бил тренер до сега, ниту пак, ќе успееше да го спореди Керол со Овен (?!?!?!?!?!)
Како се добива таа „класа“ на напаѓач !? После една полусезона во просечен тим од средината на табелата (Њукасал) !? Или „класа“ е по астрономската сума на трансфер !? Не ме заебавај, жити се. И Џеферс е класа напаѓач тогаш. Се покажа предходно направи милионски трансфер во Арсенал.

Класа бил. За класа треба да се докажиш и покажиш. Е тогаш се стекунва зборот класа.

Г

Гучи

Гостин
Ова управава на Челзи ептен глупа еј. Толку пари има Абрамовиќ, толку подобри играчи има од Ромеу, плус ја знаат Барса каква е и они со сет памет направиле ваков дил.

Иначе, објективност да се немало кај навивачиве на Ливерпул..Кај Агер, па Хендерсон и Шелви, па Даунинг, па Суарез, па Џерард, сеа и Керол го направија класа шпиц...Шамак втори дел. Рака на срце, Бербатов што е четврта опција во јунајтед е боље од овие двајца..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Можеби глупо беше што генерализирав, ама ако си ја следел темава ќе си знаел дека Агер беше едно време правен најдобар стопер во Премиер, Хендерсон и Шелви за најголеми таленти во Англија, Суарез за најдобар шпиц и најдобар играч во премиер, Џерард за најдобар играч во премиер во изминати 20 години, а сега и Керол дека е класа шпиц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom