Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ги закопал Балотели,и тој нешто паметно да каже.

Казнава е смешки. Англискиот фудбал од судии до федерација тоне,годинава тоа многу се забележува.
Абе не е твитеров на Балотели, пародија е. Видете убаво, пишува и во about me делот. Многу знае тој што се дешава по другите клубови.

P

PewDiePie

Гостин
Оф леле,јас си помислив нешто паметно конечно пишал.

Како и да е 8 меча се премногу претерале тие од федерација.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
Sega e momentot Carroll da dobie shansa vo prvite 11 i da pokazhe deka e napagjach od prva klasa!
I zapomnete! Nikoj ne e kako FC Liverpool! (najbolji se!)
Значи најсмешни навивачи сте, секоја година ви е годината...и пак на крај, догодина посилни :icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Кој потврди?! Каде потврди?! Од каков доказ потврди?! Ајде те молам кажи ми..
Брат ти работиш во ФА и знаеш дека немало докази и така на зезање го репнале Суарез? Факт е дека казните во Англија се многу поголеми за разлика од другите лиги, тоа најдобро го знаеме ние во изминативе сезони кога Руни, Роналдо, Рио, Видич, Ферги, Сколс, Невил...каде за глупост добивале по суспензија по 3-4 натпревари.

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Докази, освен тврдењето на Евра нема... Нема видео запис, никој од соиграчите ниту од судиите на натпреварот нема слушнато такво нешто (а пази, ситуацијата се случува при изведување на корнер)... А уствари не знам, можда од ФА луѓе биле таму па знаат... И самиот Евра си кажа „Суарез не е расисист“ така да...

Расист жими к.....

H

HoT IcE

Гостин
Само што сакав да пишам за Рио.. :) Или па за САФ што добиваше по 5 утакмици тач лајн бан за зборење против судиите.. не видов АВБ да добие казна, иако неколку пати го направи тоа сезонава.
--- надополнето: 21 декември 2011 во 01:45 ---
И да прашам, се извинил некад Суарез за тоа што го рекол? Пошо вика нешо у стилот: Ама ја не знаев дека тоа е навредливо...
Доби казна(парична) АВБ, само без суспензија. :icon_lol:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Aј сеа фино лепо да ми кажат сите фанови на ливерпул од каде знаат дека ФА нема докази и дека е без докази осуден? Бевте ли на судењето бе?
Или Glory-hunting таблоиди?
Што ФА ке истрча до првата новинарска куќа што ке им дојде на патот и ке го иззрецитираат цел процес?
Ајде бе. ФА си ги држи некои работи надвор од јавноста. Шо убаво им кажаа да си молчат за случајов (се гледа дека сакат да го зачуват од јавноста) и што кур го тереше да зборува тоа копилето невоспитено?
Одзгора на се, ак е неправедно осуден, имаат адвокати, што они не крекаат како вас? Виновен е.
Е сега дали е за 8 меча или не. Тука доаѓа во предвид тоа што ФА се бори со УЕФА заради случајот во Бугарија и дека сакаат да се докажат како големи противници на расизмот тоа да. Но се си е на место.

H

HoT IcE

Гостин
Дали имало докази или не, никој не знае.
Но факт е дека Евра е мало плачко, кое мисли дека е белец и идол му е Мајкл Џексон.
Кога на ова ќе се надоврзе неговата изјава дека му е срам да игра во Лига Европа, тогаш се е јасно :icon_lol:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Докази, освен тврдењето на Евра нема... Нема видео запис, никој од соиграчите ниту од судиите на натпреварот нема слушнато такво нешто (а пази, ситуацијата се случува при изведување на корнер)... А уствари не знам, можда од ФА луѓе биле таму па знаат... И самиот Евра си кажа „Суарез не е расисист“ така да...

Расист жими к.....
Како бе нема? Абе вие слепи сте или се правите? Евра ли изјави дека НЕГРО не бил навредлив збор во Уругвај родената земја на вашето ви фудбалерче? И непосредно после натпреварот Евра изјави дека и судијата го слушнал зборот што ПОСТОЈАНО го изговарал педерот. ФА излезе со соопштение дека Суарез е казнет, а не дека е казнет без докази. Ако доказите не се обелоденети, не значи дека не постојат. Не знам колку неверодостојна може да биде изјава на судија, доколку навистина постоела, а многу е веројатно да постоела.

И престанете да плачете веќе, бидете среќни ако не добие уште некој натпревар бонус за прстот негов, во газ да си го стави, да му ебам мрсното копиле!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кенкање за 8 меча забрана од кои 3 ќе поминат во куповите.... а заради навивачите на Ливерпул кои колку што знам ја предизвикаа Хејзел катастрофата цела Премиер Лига имаше забрана од 5 години со излез во Европа, не само Ливерпул. Што требаше тогаш да направи Евертон кој со самиот излез во Европа ќе направеше клупска историја?

Не знам што сакате да докажете со тоа дека не е расист ако се сликал со црнци. Сигурна сум дека 90% од вас тука имаат другари Албанци а кога муабетат без нивно присуство се обраќаат на припадниците од таа заедница со Ш зборот. Am I right? За расизам во Англија се лежи и во затвор, не само на црнците, туку и на белците во Англија им смета расизмот.
И не знам што ве чуди ова кога знаете во Англија какви казни се трпат, убаво ви кажа зиак92, погледнете за што добивале казна од 3 меча играчи на Манчестер па видете дали 8 меча казна за расизам е малку.

Може на нас тука што сме навикнати на секакви вреѓања и пеења по стадиони ни е несекојдневно ова, ама на нив не им е. Затоа и на трибините на стадионите во Англија пишува со фонт 100ка Mind your language.

И да расчистиме за крај - случката со вработениот на стадионот - двајца тренери на Манчестер го слушнале тоа, не Евра.
Случката со Финан - глув фан прочитал од усните на Финан дека расистички го навредува - Евра истапи од тоа и рече дека не чул ништо.

Не знам зошто секирации кога нели на клупа имате 35 милионски напаѓач, еве му шанса.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
И што кур што имал другари црнци, се имал со црнци, некаде прочитав дека дедо му бил нешто црнец или што, нема веза. Нечист играч е, го навредува Евра за да му предизвика нервоза да му изнуди картон, што како да не е таков лигло, плачко, нечесен? Не, никако бе. Ццц.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Дај олабавете малце....
Казна како казна 8 натпревари што се многу , многу се .....ама учен си е Суарез на такви отсуства ќе се врати посилен , голема загуба е , но што е тука е, што се гнаси ФА гнаси се , но нема потреба за мешање на Хејзел и на други ствари ....
Ливерпул во теков на овие две недели има право на жалба па може и да се смали казната .
Сега може да речам и дека појќе ќе се залагаат играчите ќе добие шанса Карол плус се враќа и Стиви така да нема место за паника ! :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Aј сеа фино лепо да ми кажат сите фанови на ливерпул од каде знаат дека ФА нема докази и дека е без докази осуден? Бевте ли на судењето бе?
Или Glory-hunting таблоиди?
Што ФА ке истрча до првата новинарска куќа што ке им дојде на патот и ке го иззрецитираат цел процес?
Ајде бе. ФА си ги држи некои работи надвор од јавноста. Шо убаво им кажаа да си молчат за случајов (се гледа дека сакат да го зачуват од јавноста) и што кур го тереше да зборува тоа копилето невоспитено?
Одзгора на се, ак е неправедно осуден, имаат адвокати, што они не крекаат како вас? Виновен е.
Е сега дали е за 8 меча или не. Тука доаѓа во предвид тоа што ФА се бори со УЕФА заради случајот во Бугарија и дека сакаат да се докажат како големи противници на расизмот тоа да. Но се си е на место.
Ај сега ти мене фино лепо кажи ми од кај знаеш дека имаат....?! Беше на судењето...?!
Многу јасно дека нема ништо да кажат од ФА...ако има нешто матно...реков АКО....нема да излезат сигурно и ќе кажат...абе ај, решивме од ракав да му дадеме 8 натпревари....!! Според тоа како го навредуваш, не си ништо повоспитан од дечкото за кој што општиме, очигледно, така да барем ти за тоа не можеш да му замериш...!!! Адвокати против ФА.....чекај бе пријател...ова ти е прва сезона да пратиш ПЛ...не би рекол....!!

П.С. Дедо му на Суарез е црнец....за тие што не сте знаепе...!!!
--- надополнето: 21 декември 2011 во 13:03 ---
Како бе нема? Абе вие слепи сте или се правите? Евра ли изјави дека НЕГРО не бил навредлив збор во Уругвај родената земја на вашето ви фудбалерче? И непосредно после натпреварот Евра изјави дека и судијата го слушнал зборот што ПОСТОЈАНО го изговарал педерот. ФА излезе со соопштение дека Суарез е казнет, а не дека е казнет без докази. Ако доказите не се обелоденети, не значи дека не постојат. Не знам колку неверодостојна може да биде изјава на судија, доколку навистина постоела, а многу е веројатно да постоела.

И престанете да плачете веќе, бидете среќни ако не добие уште некој натпревар бонус за прстот негов, во газ да си го стави, да му ебам мрсното копиле!
Не бладај.....ниеден соиграч на Евра не бил на судењето да потврди...нити Судијата слушнал нешто....ОФИЦИЈАЛНО!!!! од кај тоа дека повеќе пати го навредувал....станува збор за корнер ситуацијата, двајцата кога беа повикани од страна на судијата...и после кога Суарез го погали за глава...а Евра беше видно на*урчен.....!!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Не бладај.....ниеден соиграч на Евра не бил на судењето да потврди...нити Судијата слушнал нешто....ОФИЦИЈАЛНО!!!! од кај тоа дека повеќе пати го навредувал....станува збор за корнер ситуацијата, двајцата кога беа повикани од страна на судијата...и после кога Суарез го погали за глава...а Евра беше видно на*урчен.....!!!
Ти бладаш пријателе, не јас. Евра тогаш изјави дека Суарез повеќе пати го навредувал со тој збор, а дека тоа го слушнал и судијата. Ти па од кај знаеш дека судијата не слушнал и дека ништо не пишувало во извештајот? Што не му дадат казна на Тери, онака без врска ко што вие мислите дека сега му дадоа на Суарез? Дали ти стварно веруваш дека Суарез е невин, и покрај тоа што самиот изјавил дека го нарекувал Евра НЕГРО? Со оглед на тоа што е голем плачко, глумец, расист и се друго, а знае и да покажува среден прст на сред утакмица, казнава од 8 утакмици е сосема соодветна за него. Не дека ќе направи голема разлика на табелата, и со него и без него Ливерпул нема да биде во први 4, така да мене ништо не ми значи неговата суспензија, но среќен сум што правдата е задоволена.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ти бладаш пријателе, не јас. Евра тогаш изјави дека Суарез повеќе пати го навредувал со тој збор, а дека тоа го слушнал и судијата. Ти па од кај знаеш дека судијата не слушнал и дека ништо не пишувало во извештајот? Што не му дадат казна на Тери, онака без врска ко што вие мислите дека сега му дадоа на Суарез? Дали ти стварно веруваш дека Суарез е невин, и покрај тоа што самиот изјавил дека го нарекувал Евра НЕГРО? Со оглед на тоа што е голем плачко, глумец, расист и се друго, а знае и да покажува среден прст на сред утакмица, казнава од 8 утакмици е сосема соодветна за него. Не дека ќе направи голема разлика на табелата, и со него и без него Ливерпул нема да биде во први 4, така да мене ништо не ми значи неговата суспензија, но среќен сум што правдата е задоволена.
Пак ќе кажам...ти бладаш...Евра кажа дека он му дал до знаење на судијата..и за време на натпреварот...а му нагласил и после последниот свиреж.....не дека судијата го слушнал....читај како што е...не како што сакаш да биде...!!! И...за последен пат.....не кажа дека го нарекол негрито...туку, го нарекол како што постојано го нарекувале неговите соиграчи.....тоа е единствена изјава на Суарез во медиумите.....што е грешка, требаше да си ќути....факт...!!! Е сеа, тоа што медиумите знаат да ја извртат приказната....треба на сите да им биде јасно...!!!
А, да.....Дали си озбилен дека нема доказ против Тери...?! Немој да бидеш смешен...па на Јутјуб има клип....а што станува збор за ФА....ако веќе толку и веруваш на федерацијата...!!!

Во прилог ти ја давам единствената изјава на Суарез во врска со инцидентов..

Suarez is bemused, saying: 'I called him something his team-mates call him and even they were surprised by his reaction.'
--- надополнето: 21 декември 2011 во 13:38 ---
Еве ти за Тери, ова го најдов...се друго е тргнато од нет...http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2011/10/video-anton-ferdinand-has-accused-terry.html
Јас читам fucking black cunt....не сум специјалист за читање од уста...ама на тоа ми личи....може грешам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom