Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ај бе не заебавајте, не се ни обиде да ја тргне ногата, туку ја подигна уште повисоко таа левата, за да го закачи поубаво, да му ебам гнасното копиле да му ебам!
Сега фали уште да му го поништат картонов, а? Епа .!.
А Суарез ќе си го јаде, ако имаат малку памет овие од ФА...
ФА (Фергусон федерација ) го казни со два натпревари не играње ... слободно можеш да го дркаш сеа на ФА (не се секирај ти ) .

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ќе го дркав да му дадеа 10, вака 2 се сосема заслужени.
А и не дека ова игра некаква улога за мојот тим, не игра Манчестер со Ливерпул наредниве натпревари, а Ливерпул е далеку од место во ЛШ, па да се чувствувам загрозено ако игра Суарез... важно правдата е задоволена.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ќе го дркав да му дадеа 10, вака 2 се сосема заслужени.
А и не дека ова игра некаква улога за мојот тим, не игра Манчестер со Ливерпул наредниве натпревари, а Ливерпул е далеку од место во ЛШ, па да се чувствувам загрозено ако игра Суарез... важно правдата е задоволена.
Правдата е задоволена затоа што Суарез си го доби своето а сите грешки на сметка на Ливерпул си останаа тоа, грешки!?

Ми се смачи од таква правда деновиве.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Леле ќе си пукам во колено од овие ретардиве , дај барем тро поинтересни муабети прајте бе , Дудлачи едни Федерација Фергусон omG
За ништо минатата сезона ги казнуваја играчиве наши и сл ... па ФЕРГУСОН Федерација , туку то е ко не разбираш ништо тресиш глупости на квадрат.
Туку јас уопште шо се замарам со вошки :cool:
Лека ноќ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ФА (Фергусон федерација ) го казни со два натпревари не играње ... слободно можеш да го дркаш сеа на ФА (не се секирај ти ) .
Да беше на Фергусон федерацијата немаше Сколс и Руни да паузираат три меча поради црвен картон заработен и тоа на пријателски натпревар, или па Роналдо да паузира зошто покажал среден прст и тоа во Лига на Шампиони (значи зборуваме за мечеви на кои ФА не треба да се меша) и најново од лани - Руни со извиците на камера да паузира 3 меча од кој еден беше полуфинале во купот.

Не се правете наудрени, очекувано беше да си паузира Суарез некој меч од ФА, но ако ви е полесно вината да што и да се деси со ваш клуб или играчи да му ја препишувате на Фергусон, whatever you want. Само да не испадне и дека Фергусон го натера Кени да го купи Керол.

BTW кај видовте 2 меча казна?

G

Gray Foxx

Гостин
I dislike Liverpool, I think Suarez is a fantastic footballer but a total pest. Yet some of the things he has been vilified for I think are a bit harsh. Namely his handball at the World Cup. He did the only thing he could have done to save his team; he took his punishment and sacrificed a World Cup Semi Final.

Now it's giving Fulham fans the finger. I always find this amusing; grown men spend 90 minutes hurling abuse at someone and then when that someone reacts they essentially go running to teacher. Man up. If you're going to dish it out, you've gotta be able to take it. He gave them the finger - they deserved the finger. An arseholey action received an arseholey reaction - the world is in order. Actio et reactio, Newton sleeps soundly.

But the children, the children - you scream. The match was over, tv coverage stopped so it was a private matter between the fans who had been abusing Suarez and Suarez himself. If there were children among the fans, well i'm sure they heard a hell of a lot worse coming from their own terraces than a sneaky finger gesture.

Storm in a teacup.
Одличен текст со кој апсолутно се сложувам. Посебно болдираното.
Често простата навивачка маса заборава дека и фудбалерите се само луѓе, па оди ти играј пред 30 000 публика која ти свири а ти длабоко во себе знаеш дека тоа е поради нешто апсурдно (во случајов на Суарез жртвата што ја направи со Гана за неговиот тим да оди понатаму) или во некои потешки пациенташки случаеви: љубомора.
Јас тотално оправдувам кога некој фудбалер бурно ке реагира кон публиката, посебно таа спротивната, клошарската...
Имаше еден период после светското 2006 скоро цела сезона сите го свиреа Роналдо, а вој најдобро им одговори со одлични перформанси. Истото треба да го направи и Суарез, пошо очигледно е дека хејт кампања има против него.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Правдата е задоволена затоа што Суарез си го доби своето а сите грешки на сметка на Ливерпул си останаа тоа, грешки!?

Ми се смачи од таква правда деновиве.
Да. И Њукасл минатата недела доби незаслужен пенал, па ме виде мене да плачам по темава и да се жалам на судии? Ти барем треба да знаеш дека главниот проблем на Ливерпул не се судиите. А казната од 2 натпревари на Суарез е сосема заслужена, како што беше заслужена онаа од 3 натпревари на Руни лани.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Да. И Њукасл минатата недела доби незаслужен пенал, па ме виде мене да плачам по темава и да се жалам на судии? Ти барем треба да знаеш дека главниот проблем на Ливерпул не се судиите. А казната од 2 натпревари на Суарез е сосема заслужена, како што беше заслужена онаа од 3 натпревари на Руни лани.
А ме виде мене да го коментирам пеналот на Њукасл!? Јас ти контрирав на тоа дека правдатата е задоволена, затоа што сметам дека не е (да бидеме реални, ретко кога е). Разбирливо е дека на сите што не го сакаат Ливерпул им е тотално кул како заврши целата утакмица, ама тоа нема врска со задоволување на правдата.

Сега за Ливерпул следи друг тест, против КПР, без клучни играчи како Лукас и Суарез (ако навистина е казнет) не знам што би можеле да очекуваме. Капитенот ни е потребен повеќе од било кога.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Да беше на Фергусон федерацијата немаше Сколс и Руни да паузираат три меча поради црвен картон заработен и тоа на пријателски натпревар, или па Роналдо да паузира зошто покажал среден прст и тоа во Лига на Шампиони (значи зборуваме за мечеви на кои ФА не треба да се меша) и најново од лани - Руни со извиците на камера да паузира 3 меча од кој еден беше полуфинале во купот.

Не се правете наудрени, очекувано беше да си паузира Суарез некој меч од ФА, но ако ви е полесно вината да што и да се деси со ваш клуб или играчи да му ја препишувате на Фергусон, whatever you want. Само да не испадне и дека Фергусон го натера Кени да го купи Керол.

BTW кај видовте 2 меча казна?
Некни кога изгубија Ливерпул, еден нивни фан на ФБ беше напишал да не биле судиите за Манчестер, Ливерпул ќе победиле.
Абе патетика :pos:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Кој ќе ви биде сега вас крив ??? Геjшас Јунајтед 1/8 ? нешо непознато а ? ;* ... ај да не речете дека провоцирам али научите да играте :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кој ќе ви биде сега вас крив ??? Геjшас Јунајтед 1/8 ? нешо непознато а ? ;* ... ај да не речете дека провоцирам али научите да играте :)
Сами сме си криви, ама ние игравме барем во ЛШ, а сега и Лига Европа!
За вас тоа годинава е пуста желба така да fuck off!

GGMU!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
Манчестер се дрва, ама ливерпул ни тоа не се.

S

Stivie G

Гостин
Сами сме си криви, ама ние игравме барем во ЛШ, а сега и Лига Европа!
За вас тоа годинава е пуста желба така да fuck off!

GGMU!
и за вас е пуста желба да имате 5 трофеи во ЛШ, жалам, 2014 најрано можете да го достигнете тоа :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom