Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
и за вас е пуста желба да имате 5 трофеи во ЛШ, жалам, 2014 најрано можете да го достигнете тоа :pos:
И премиер лига мислевте дека сте недостижни, правевте мајтап со Кантона ама ви се врати! Исто и со ЛШ ќе е тоа. Вие не ни можете да се пласирате таму :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Сами сме си криви, ама ние игравме барем во ЛШ, а сега и Лига Европа!
За вас тоа годинава е пуста желба така да fuck off!

GGMU !
Само една слика ....
pantheon_exhibits_evidence_of_early_scouse_graffit-liverpool_fc_photos-igfpo-2273501.jpg

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

London 2-0 Manchester

Шала на страна, се извинувам за провокацииве на оние навивачи на Манчестер кој го заслужуваат тоа ама 80% од вашите навивачи пред утакмица веќе се гледаа во 1/8 финале и калкулираа со тоа кој ќе им се падне, дури мислеа и дека први ќе завршат. Во вашата група на ФБ еден дечко имаше пишано нешто у стил "после вчерашното коло протвниците на манчестер ќе се бираат меѓу ... . .. " у стил демек веќе сте квалификувани.

Е токму поради кога се вратив дома и кога видов резултатот ја имав оваа фаца

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Леле душички напатени овие од Ливерпул ,немаат видено шо е турнир или поточно кажано борба на Титаните :icon_lol:
Па овде си лечат фрустрациите.... надевајќи се некој ко мене вака ќе им обрне трошка време...
Загреота :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....

Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува :icon_lol: Океј и фановите нивни само слики да ставаат :icon_lol:

А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него :icon_lol:

Michael Owen: How does it feel to win the Premier League? :D

Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Sega otkoga otpadnaa od LS i Siti i Junajted ke bide interesno_Od edna strana nema do tolku da se zamaraat pa podobro ke igraat vo EPL a od druga strana vo 4 dena 2 meca ke igraat

S

Stivie G

Гостин
Не можеме, навика ни станаа сликите, од сега јас ќе се обидувам да не постирам доколку околностите го дозволат тоа.
Според некои претпоставки Видич 6 месеци ќе отсуствувал

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Vo sledno kolo Junajted da se padnese so Siti ke gubese so 8-0 ako ne i poveke.Bez Cikarito,Berbatov,Vidic najverojatno i Runi stvarno neznam kako moze Junajted da napravat nesto.Sva sreka poslab protivnik imaat.Ama Utd. poslednive 2-3 god imaat prosecen tim i pak pravat uspesi

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Овие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....

Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува :icon_lol: Океј и фановите нивни само слики да ставаат :icon_lol:

А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него :icon_lol:

:D
Michael Owen: How does it feel to win the Premier League?

Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.
Поздрав од Базел, родното место на Роџер Федерер.

Уз пат ..

Фантастична песна..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само ми се потврдува теоријата. :cool:
Поздрав од Базел, родното место на Роџер Федерер.

Уз пат ..

Фантастична песна..
Барем нашите три се без да убиеме никого, how's that? :vozbud:

:tapp:

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78

А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.082

Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..
Не бе баце, обратно е. Само прати ја темава, не е тешко да приметиш. Поточно врати се страна две назад. Лека ноќ и до тебе :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom