Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.081
П.С Тој погоре да не освоил случајно ЛШ ?? Тоа уште долго ќе го сонува а Стиви има шанси за ПЛ барем во наредниве 3 сезони.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Манчестер се дрва, ама ливерпул ни тоа не се.
Еј човек,ти си ѕвер.
Од сега понатаму,нема да те цитирам доколку јадеш гомна за Арсенал.Преголем ѕвер си за да се караме :) :) :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка
Знаеш кон кого беше наменет постот и од смајлињата ќе видиш дека не сум озбилна. Но за жал колега ти со јузерот ваљда е озбилен :/

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.081
Навивачите боље, не играчите.
Абе сите. Овој пат од нас да е да не се жалат после на несреќи
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:07 AM ---
Знаеш кон кого беше наменет постот и од смајлињата ќе видиш дека не сум озбилна. Но за жал колега ти со јузерот ваљда е озбилен :/
Јас на пример сум озбилен. Би било фино да освоиме титула и да претепаме по некој навивач :coffee:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..
Не, кога ќе изгубиме, први се навивачите на лузерпул да јадат гомна така да ситуацијата е обратна!
Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка
Може само да :drk:, за друго не ве бива
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:29 AM ---
П.С Тој погоре да не освоил случајно ЛШ ?? Тоа уште долго ќе го сонува а Стиви има шанси за ПЛ барем во наредниве 3 сезони.
:icon_lol::vozbud::pos:(y):X3:
:ROFLMAO::LOL::гомце:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Овие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....

Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува :icon_lol: Океј и фановите нивни само слики да ставаат :icon_lol:

А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него :icon_lol:

Michael Owen: How does it feel to win the Premier League? :D

Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.
Знаеш како да погодиш со сликава....а мислам дека и јас сум заслужил добар рејтинг....не сум гад од фан...иако ве мразам ко тим :)

П.С. не можам да кажам дека жалам што испаднавте....напротив, мило ми е.....сепак...искрено се надевам дека наредна година ќе се вратите појаки...а и ние со вас, после едногодишен пост :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Еј човек,ти си ѕвер.
Од сега понатаму,нема да те цитирам доколку јадеш гомна за Арсенал.Преголем ѕвер си за да се караме :) :) :)
Ништо лично и ако се реметиме, ипак е форум, да се дружиме :icon_mrgr:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мислам дека стварно треба да има теми за натпревари како Јунајтед-Сити,Арсенал-Тотенхем и Ливерпул-Евертон..Знам дека немаат фанови(или имаат многу малку) Сити,Евертон и Тотенхем ама пак има многу работи да се кажат и дискутираат кога се работи за вакви градски дербија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom