Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
П.С Тој погоре да не освоил случајно ЛШ ?? Тоа уште долго ќе го сонува а Стиви има шанси за ПЛ барем во наредниве 3 сезони.

Манчестер се дрва, ама ливерпул ни тоа не се.

Еј човек,ти си ѕвер.
Од сега понатаму,нема да те цитирам доколку јадеш гомна за Арсенал.Преголем ѕвер си за да се караме :) :) :)

Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка

Знаеш кон кого беше наменет постот и од смајлињата ќе видиш дека не сум озбилна. Но за жал колега ти со јузерот ваљда е озбилен :/

Навивачите боље, не играчите.
Абе сите. Овој пат од нас да е да не се жалат после на несреќи
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:07 AM ---
Знаеш кон кого беше наменет постот и од смајлињата ќе видиш дека не сум озбилна. Но за жал колега ти со јузерот ваљда е озбилен :/
Јас на пример сум озбилен. Би било фино да освоиме титула и да претепаме по некој навивач :coffee:

А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..
Не, кога ќе изгубиме, први се навивачите на лузерпул да јадат гомна така да ситуацијата е обратна!
Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка
Може само да :drk:, за друго не ве бива
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:29 AM ---
П.С Тој погоре да не освоил случајно ЛШ ?? Тоа уште долго ќе го сонува а Стиви има шанси за ПЛ барем во наредниве 3 сезони.
:icon_lol::vozbud::pos:(y):X3:
:ROFLMAO::LOL::гомце:

Овие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....

Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува :icon_lol: Океј и фановите нивни само слики да ставаат :icon_lol:

А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него :icon_lol:

9943965_orig.jpg

Michael Owen: How does it feel to win the Premier League? :D

Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.

Знаеш како да погодиш со сликава....а мислам дека и јас сум заслужил добар рејтинг....не сум гад од фан...иако ве мразам ко тим :)

П.С. не можам да кажам дека жалам што испаднавте....напротив, мило ми е.....сепак...искрено се надевам дека наредна година ќе се вратите појаки...а и ние со вас, после едногодишен пост :)

Еј човек,ти си ѕвер.
Од сега понатаму,нема да те цитирам доколку јадеш гомна за Арсенал.Преголем ѕвер си за да се караме :) :) :)

Ништо лично и ако се реметиме, ипак е форум, да се дружиме :icon_mrgr:

Мислам дека стварно треба да има теми за натпревари како Јунајтед-Сити,Арсенал-Тотенхем и Ливерпул-Евертон..Знам дека немаат фанови(или имаат многу малку) Сити,Евертон и Тотенхем ама пак има многу работи да се кажат и дискутираат кога се работи за вакви градски дербија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom