Навивачите боље, не играчите.Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка
Еј човек,ти си ѕвер.Манчестер се дрва, ама ливерпул ни тоа не се.
Знаеш кон кого беше наменет постот и од смајлињата ќе видиш дека не сум озбилна. Но за жал колега ти со јузерот ваљда е озбилен :/Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка
Абе сите. Овој пат од нас да е да не се жалат после на несреќиНавивачите боље, не играчите.
Јас на пример сум озбилен. Би било фино да освоиме титула и да претепаме по некој навивачЗнаеш кон кого беше наменет постот и од смајлињата ќе видиш дека не сум озбилна. Но за жал колега ти со јузерот ваљда е озбилен :/
Не, кога ќе изгубиме, први се навивачите на лузерпул да јадат гомна така да ситуацијата е обратна!А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..
Може само да , за друго не ве биваДобро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка
П.С Тој погоре да не освоил случајно ЛШ ?? Тоа уште долго ќе го сонува а Стиви има шанси за ПЛ барем во наредниве 3 сезони.
Знаеш како да погодиш со сликава....а мислам дека и јас сум заслужил добар рејтинг....не сум гад од фан...иако ве мразам ко тимОвие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....
Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува Океј и фановите нивни само слики да ставаат
А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него
Michael Owen: How does it feel to win the Premier League?
Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.
Ништо лично и ако се реметиме, ипак е форум, да се дружимеЕј човек,ти си ѕвер.
Од сега понатаму,нема да те цитирам доколку јадеш гомна за Арсенал.Преголем ѕвер си за да се караме
Сеуште тоа не заслужува посебна тема барем според мене.ke pravi nekoj tema za Celzi-Siti?
А зошто да не заслужува посебна тема?Сеуште тоа не заслужува посебна тема барем според мене.