Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.863
Што се чудиш и ти па?? Нели ги гледаш дека веќе го сменија тимот, повеќе се за Сити, отколку за Челзи.. Не дај боже да загуби Челзи од Баерн во финале, оти остана без навивачи... Која мизерија се не ми се верува.. :facepalm: Челзи 6-то место, тие се радуваат на крајот од сезоната оти Сити е Шампион, da faq??? :eek:

G

Gray Foxx

Гостин
Tulum. CIty zede titulce koe si go racunavte, od to poarno niso nema.
Пеер дај бе одеби. Само уше толку ми набиваш апатија спрема фанови на Манчестер. Колеги мои, луѓе шо навиваат за клубот што го обожавам. А се толку ретардирани.

S

Stivie G

Гостин
Пример чист...
По твоја логика ако Норич или рандом некој друг тим има освоено повеќе купови и 2-3 титули во ПЛ и во вкупен збир од тоа има повеќе трофеи од Јунајтед тоа ќе го прави најтрофеен англиски тим или најтрофеен ќе биде оној кој има најмногу во ПЛ??
Брат џабе се објаснуваме еден со друг никако нема да дојдеме до заеднички јазик, ти за најважни ги сметаш тие 19 јас тие 5. За мене најтрофеен е Ливерпул за тебе е Манчестер, плус и ти дадов линк да видиш, затоа уживај (y).

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Брат џабе се објаснуваме еден со друг никако нема да дојдеме до заеднички јазик, ти за најважни ги сметаш тие 19 јас тие 5. За мене најтрофеен е Ливерпул за тебе е Манчестер, плус и ти дадов линк да видиш, затоа уживај (y).
Можеме да дојдеме до заеднички јазик, само треба да гледаме реално на работите. Јунајтед е најтрофеен англиски клуб во рамките на англиското првенство, Ливерпул е најтрофеен англиски клуб во рамките на европските натпреварувања. Тоа е границата. Нешто што треба ние да го прифатиме, а и вие :)

[

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Брат џабе се објаснуваме еден со друг никако нема да дојдеме до заеднички јазик, ти за најважни ги сметаш тие 19 јас тие 5. За мене најтрофеен е Ливерпул за тебе е Манчестер, плус и ти дадов линк да видиш, затоа уживај .
Кој најтрофеен бе гревче едно? Знаеш математика или не знаеш?
Најтрофеен клуб во АНГЛИЈА е Манчестер Јунајтед. Значи во АНГЛИЈА.
Што има да собираш 5 + 18? Само овие ли се трофеи? Ами ако ги собираме СИТЕ трофеи пак идеме до заклучок дека ливерпул е многу назад во однос на Јунајтед. Сварно многу сте ми смешни. Си ги собирате титулите кои на вас ви одговараат. Па и како нема да ги собирате кога само во ЛШ сте понапред од Јунајтед. Али убаво од ваша страна, тоа е психичка појава за да се избега од реалноста (n)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што се чудиш и ти па?? Нели ги гледаш дека веќе го сменија тимот, повеќе се за Сити, отколку за Челзи.. Не дај боже да загуби Челзи од Баерн во финале, оти остана без навивачи... Која мизерија се не ми се верува.. :facepalm: Челзи 6-то место, тие се радуваат на крајот од сезоната оти Сити е Шампион, da faq??? :eek:

S

Stivie G

Гостин
Кој најтрофеен бе гревче едно? Знаеш математика или не знаеш?
Најтрофеен клуб во АНГЛИЈА е Манчестер Јунајтед. Значи во АНГЛИЈА.
Што има да собираш 5 + 18? Само овие ли се трофеи? Ами ако ги собираме СИТЕ трофеи пак идеме до заклучок дека ливерпул е многу назад во однос на Јунајтед. Сварно многу сте ми смешни. Си ги собирате титулите кои на вас ви одговараат. Па и како нема да ги собирате кога само во ЛШ сте понапред од Јунајтед. Али убаво од ваша страна, тоа е психичка појава за да се избега од реалноста (n)
Дечкоууууууу смири се, престани да пишуваш глупости, ќе доживееш нервен слом. Досега имаше комлекси од Ливерпул ама отсега и од Сити:icon_mrgr:.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Дечкоууууууу смири се, престани да пишуваш глупости, ќе доживееш нервен слом. Досега имаше комлекси од Ливерпул ама отсега и од Сити:icon_mrgr:.
ц ц ц :tapp:
Само нешто да се реплицира, а што глупост ќе се тресне не е битно :facepalm:
BTW зборот комплек сам по себе ме асоцира на навивачи, поготово на ливерпул. Исто така нема потреба да се нервирам. СИТЕ го знаеме фактот кој е бр.1 клуб во Англија. А искомплексираните "навивачи" на ливерпул копаат и копаат само некои трофеи за тоа да дојдат први, но никако не им иде. А тие наводниците се намерно стаени бидејки во оваа реченица ви ја честитам освоената титула со вашиот нов клуб.
Како рекле. Ако не можеш да ги победиш, придружи им се :pos:

Manchester is Red, Liverpool is (light)blue, when you get up from sleep, your dreams cant be true. :свиркам:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Hazard on where he is going in the summer "To Manchester, I've already said.The decision will be made soon."

Колку сакам во Сити да отиде и да се уништи, да не мрдне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom