Прегледај мислења... Од 200 дали во 5 се спомнуваат Арсенал

А тоа дека не сме поминале половина на втората е дека ептен во лош момент не начекавте, а и самиот си свесен за тоа
Добро, имаше пишано и пред неколку страни дека си сакал Арсенал да заврши 4то за уште да сме се треселе.

А за лоши моменти не ми збори, затоа што Ливерпул, Тотенхем и Свонси што ги наброја се паднаа во двата лоши периоди кои ги имавме, додека вие ја почнавте сезонава со топ средена екипа.
Мене единствено нешто што ми беше важно сезонава беше да завршиме трето место, а Тотенхем да го јадат ради нивното "mind the gap". Го поштувам мислењето на Невил, G Neville: "Arsenal 3rd after the departures of Cesc, Nasry & Clichy & their awful start is remarkable & a tribute to experience of Wenger." и е еден од ретките да го спомне ова, а на почетокот сите сереа како Арсенал ќе испадне.
Од Сити и од Јунајтед сакав Јунајтед да освои затоа што не сакав Насри да крева титула, ама јбг, КПР малку ко да се опуштија на крај, а оваа сезона буквално секој на секого се вадеше, па затоа и беше толку посебна сезонава.