Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И држи муабетот остај ти... Додека КПР, Свонси и остали ве торпедираа вас (и Тотенхем 1-0 и Ливерпул 2-0) се вадевте на нив ;)
Човече, тебе колку комплекси ти има набиено Арсенал не си ни сам свесен. Од 200 мислења, во 100 сигурно ги имаш спомнато Арсенал. Гледам за Челзи навиваш, додека ние ве торпедиравме 5:3 и додека не пројдовте половина на втората утакмица и се браневте ко пизди, вие на кој се вадевте? Ние ќе се боревме за испаѓање а? Ајде цицај сега 6то место и како што рекоа, наредна сезона куп Радивое Корач.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Манчестер победувал зошто му требале нему бодовите а не заради што Арсенал заостанувал. Арсенал победи со сити зошто му беа потребни бодови за да остане трето место, а бенефит од тоа извлече и Манчестер.

Не ти држи муабетот дека некоја екипа играла за да добие некој друг придобивки!
Абе тоа точно, не спориме. Ама од навивачки аспект, скоро секогаш поддржуваш некој клуб за да ти заврши работа пошто твојот не успеал. Еве ти типичен пример, навивачине на Тотенхем сега што мислиш за кој ќе навиваат? За Баерн нормално. Не дека Баерн ќе гледа да победи за Тотенхем да може да игра во ЛШ. Многу нормално, си ги гледаат нивните придобивки, ама и некој друг придобива секогаш од тоа. Така и вие, и скоро секој друг клуб, се надевал на нечива друга победа оваа сезона за да си го задржи или подобри местото...
--- надополнето: 13 мај 2012 во 20:27 ---
Човече, тебе колку комплекси ти има набиено Арсенал не си ни сам свесен. Од 200 мислења, во 100 сигурно ги имаш спомнато Арсенал. Гледам за Челзи навиваш, додека ние ве торпедиравме 5:3 и додека не пројдовте половина на втората утакмица и се браневте ко пизди, вие на кој се вадевте? Ние ќе се боревме за испаѓање а? Ајде цицај сега 6то место и како што рекоа, наредна сезона куп Радивое Корач.
Прегледај мислења... Од 200 дали во 5 се спомнуваат Арсенал ;)
А тоа дека не сме поминале половина на втората е дека ептен во лош момент не начекавте, а и самиот си свесен за тоа :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
The last time Liverpool had fewer than 54 pts total in a season was 1980-81, the final year clubs received 2 points for a win!#KeepKenny

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Јас на пример не се радувам на титулата на Сити, се радувам дека ви го турија на ОВОЈ начин. :icon_lol:

П.С. Ви го ТУРИЈА

П.П.С. Ви го Т У Р И Ј А!
ЈАс па се радувам што и покрај тоа што сити зема титула, цел свет е искомплексиран од јунајтед и се радува на нивниот пораз...Комплекс сине, излечи го веќе еднаш :icon_lol:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Man City appear to have signed every Liverpool fan. Presumably on a free transfer...
Manchester United Fans have been wearing their shirts all day with pride, City fans hid theirs under coats until they won title..

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ЈАс па се радувам што и покрај тоа што сити зема титула, цел свет е искомплексиран од јунајтед и се радува на нивниот пораз...Комплекс сине, излечи го веќе еднаш :icon_lol:
Сварно. Цело време се чудам. Зошто има толку страдни души што го мразат Јунајтед?
Толку ли им боди очи? :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Сварно. Цело време се чудам. Зошто има толку страдни души што го мразат Јунајтед?
Толку ли им боди очи? :D
не се секирај не е до клубот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Прегледај мислења... Од 200 дали во 5 се спомнуваат Арсенал ;)
А тоа дека не сме поминале половина на втората е дека ептен во лош момент не начекавте, а и самиот си свесен за тоа :)
Добро, имаше пишано и пред неколку страни дека си сакал Арсенал да заврши 4то за уште да сме се треселе. ;) А за лоши моменти не ми збори, затоа што Ливерпул, Тотенхем и Свонси што ги наброја се паднаа во двата лоши периоди кои ги имавме, додека вие ја почнавте сезонава со топ средена екипа.

Мене единствено нешто што ми беше важно сезонава беше да завршиме трето место, а Тотенхем да го јадат ради нивното "mind the gap". Го поштувам мислењето на Невил, G Neville: "Arsenal 3rd after the departures of Cesc, Nasry & Clichy & their awful start is remarkable & a tribute to experience of Wenger." и е еден од ретките да го спомне ова, а на почетокот сите сереа како Арсенал ќе испадне.

Од Сити и од Јунајтед сакав Јунајтед да освои затоа што не сакав Насри да крева титула, ама јбг, КПР малку ко да се опуштија на крај, а оваа сезона буквално секој на секого се вадеше, па затоа и беше толку посебна сезонава.

А

Анноун

Гостин
Бартон Дивјакот се извинил за затворското тепање што го удри денес. Само ќе му дадам едно песниче од Верче, да му станат некои работи јасни

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Добро, имаше пишано и пред неколку страни дека си сакал Арсенал да заврши 4то за уште да сме се треселе. ;) А за лоши моменти не ми збори, затоа што Ливерпул, Тотенхем и Свонси што ги наброја се паднаа во двата лоши периоди кои ги имавме, додека вие ја почнавте сезонава со топ средена екипа.
Далеку од тоа Челси дека има топ средена екипа сезонава... Баш напротив, сезонава ја почнавме толку лошо што полошо неможеше да биде. Сепак, добро е што завршивме на 6то место ма да имаше шанси и за 4то да не беше лошиот распоред на крај а и Њукасл да не ни дадеше мат у два потега на домашен терен. Можеби звучи смешно шо знам, ама пласман во финале ЛШ и победа над Барса ги надмина барем моите очекувања оваа сезона.. За Арсенал што сум пишал, кога ќе видиш од аспект на ривалството дали Тотенхем или Арсенал биле 4то место исто ти се фаќа... Ама Тотенхем посимпатични ми се :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
hihihi

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Далеку од тоа Челси дека има топ средена екипа сезонава... Баш напротив, сезонава ја почнавме толку лошо што полошо неможеше да биде. Сепак, добро е што завршивме на 6то место ма да имаше шанси и за 4то да не беше лошиот распоред на крај а и Њукасл да не ни дадеше мат у два потега на домашен терен. Можеби звучи смешно шо знам, ама пласман во финале ЛШ и победа над Барса ги надмина барем моите очекувања оваа сезона.. За Арсенал што сум пишал, кога ќе видиш од аспект на ривалството дали Тотенхем или Арсенал биле 4то место исто ти се фаќа... Ама Тотенхем посимпатични ми се :)
Челси фрли 70 милиони уште минатиот јануари, фрли 60тина милиони и летоска, си дозволи да го даде Бенајун на позајмица затоа што имавте премногу играчи, не си отиде ниту еден играч, а не пак клучен, и ти сакаш да ми кажеш дека не сте ја почнале сезонава спремни? Од една страна ми делуваш ко да се задоволуваш со ептен малку (таман работа за финалето ЛШ кое во никој случај не е малку, ама 6то место е малку), а од друга страна пак ми делуваш дека од ништо не се задоволуваш со тоа што демек ви фалело нешто на почеток на сезона.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Man City appear to have signed every Liverpool fan. Presumably on a free transfer...
Manchester United Fans have been wearing their shirts all day with pride, City fans hid theirs under coats until they won title..
Ок бе од прееска се наптна, прифати пораз и готово :)
Освоија титула позаслужено амин. (y)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Челси фрли 70 милиони уште минатиот јануари, фрли 60тина милиони и летоска, си дозволи да го даде Бенајун на позајмица затоа што имавте премногу играчи, не си отиде ниту еден играч, а не пак клучен, и ти сакаш да ми кажеш дека не сте ја почнале сезонава спремни? Од една страна ми делуваш ко да се задоволуваш со ептен малку (таман работа за финалето ЛШ кое во никој случај не е малку, ама 6то место е малку), а од друга страна пак ми делуваш дека од ништо не се задоволуваш со тоа што демек ви фалело нешто на почеток на сезона.
Баш затоа. Затоа што требаше да си отидат неколку играчи (типичен пример Малуда), а кога веќе се трошат пари да се земе нешто посаглам. Башка и Боаш на кој се клањавме, споредено со РДМ испадна дека и него не го бивало. За парите, со пари се прави тим точно, ама ако знаеш паметно да ги искористиш. Челси на тоа поле и не мисли баш толку... битно да се купува нешто. Еве денес бевме сведоци дека и покрај толку пари овие ќе заебеа работа. А клучни играчи ако бараш во Челси тешко дека ќе најдеш.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Извини брале.... Морав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom