Добро бе не плачи одма .Овие Ливерпулциве сигурно денеска прославиле ... олцна Фулам и тие пред нив се
Јас не знам што се радувате фанови сте на Ливерпул,а сепак се радувате на титула на Сити?
Или за инает овде за нас форумџииве фанови за Манчестер Јунајтед?
Дајте барам кажете ако може да си одберам 1-2 тима и јас да се заебавам овде со вас,ќе си играме ко децана во забавиште..
Може да бирам тим?Добро бе не плачи одма .
Да тепаа КПР одбран ќе ти бешеМоже да бирам тим?
Бирај де . Само гледи да не преминеш од црвената во сината боја на Манчестер .Може да бирам тим?
Ама гледам дека повеќето од вас од црвена преминале во сина боја.Бирај де . Само гледи да не преминеш од црвената во сината боја на Манчестер .
Сега се кажа, ама ајде.Ама гледам дека повеќето од вас од црвена преминале во сина боја.
Е ако де.. никој не ве брани во тоа
Иначе LIKE ти стиснав зошто имаше 19 лајкови, сега имаш 20 BEL19VE > CHAMP20NS
Освојвте вие Премиер Лига?Сега се кажа, ама ајде.
Туку сега се потсетив на еден твој легендендарен цитат пред некое време .
Најтрофеен клуб у Англија е Јунајтед па ти ако сакаш тресни се од земјатаНекој друг нека го направи тоа, доста беше од мене . А за најтрофеен 23>22 .
Абе зш да се трескам, нема потреба 23>22.Најтрофеен клуб у Англија е Јунајтед па ти ако сакаш тресни се од земјата
За у Европа потрофејни сте, ама и тва ќе помине, оти ноого ного време нема да играате у ЛШ
И не ме цитири, оти ќе се вртаме у круг со маабетто, осеќам.
Некој е нервозен. Еве ти панда.И како може бе мизеријата наречена Ливерпул да игра добро само против Јунајтед, и ајде Челзи оваа година?
Па дајте поарно губете ги тие натпревари, концентрирајте се на другите, ебате грдиот тим ебате ...
Ова 23>22 форава стварно ја мислите?Абе зш да се трескам, нема потреба 23>22.
И за инат те цитирам .