Толд ју соу мене Тарабт највише ме разочара, арапскиот Меси слабо некако годинава.Да бе, ептен очекував од КПР по трансфериве, ама ништо, не се кадарни за ПЛ.
И мене, а го имав и на фантази. Џабе. Само пеналите шо му беа.Толд ју соу мене Тарабт највише ме разочара, арапскиот Меси слабо некако годинава.
Па каков очекуваш Руни да биде кога цела фамилија му се клошари, криминалци и пропалици.Пирс е дипломиран новинар, и работи како новинар повеќе од 30 години. Како новинар, тој може да напише критика, лош текст, вистина која е несоодветна за човекот кој ја пишува истата. Се сложувам дека и Пирс знае да биде некогаш напнат, но она на Руни не му доликува. Ако Руни сака да стане почитуван од другите, или пак нејќе да стане, нема везе, треба и да се понаша така. Ете на пример, нека земи пример од Гигс, чисто како фудбалер.
Руни е шит, и тоа и ќе остане. За мене. И како човек и како фудбалер. Работата на Пирс е таква, да може да критикува јавни личности. Тој е новинар, и во една демократска држава, како што е Англија е дозволено. Но, тоа е тоа.
Едно е да се зафркаваш за публицитет, друго е да навредуваш друг тим, тоа е просто одвратно, затоа никогаш нема да биде голем играч од типот на Гигс, Сколс, Анри, Виера, Лампард, Џерард, и останати кои се почитувани и од противнички фанови.Пирс и фудбалерите се заебаваат за обостран публицитет, негов во Uk, нивни во USA, мислите стварно нејќат очи да си видат? Па летоска сликани беа заедно во USA, договор е све тоа.
За публицитет све ќе се направи. А и Морган го има вреѓано Манчестер па никоме ништа, сфатете бе дека денес се е за пари. Па и Морган не ги правеше од гомно подолу Венгер и фудбалерите на Арсенал? Коллу шо знам јас фановите на Арсенал во Англија го мразат овој. Како и да е, и слеп знае дека Руни е неписмен силеџија и никогаш нема да е на исто ниво како горенаведениве. Не викаме не, фала Богу.Едно е да се зафркаваш за публицитет, друго е да навредуваш друг тим, тоа е просто одвратно, затоа никогаш нема да биде голем играч од типот на Гигс, Сколс, Анри, Виера, Лампард, Џерард, и останати кои се почитувани и од противнички фанови.
Овој бил е и ќе остане ѓубре, а ако продолжи со коментариве и уште некој епитет може само да добие.
За Морган се што кажа е точно но има една голема разлика, тој не е директен учесник во натпреварувањето и како набљудувач или фан од страна може се да си каже како што го правиме и ние тоа тука, но кога некој кој дирекно учествува во едно натпреварување малку е глупо јавно да го навредуваш противникот, па со него утре треба пак да играш, да се поздравиш пред натпревар со противничките играчи и тн, или пак тоа нема никакво значење за некои играчи. Сепак тоа е за осуда од сите страни , а најпрво треба самите негови подржувачи и на клубот да го осудат а не да го бранат.За публицитет све ќе се направи. А и Морган го има вреѓано Манчестер па никоме ништа, сфатете бе дека денес се е за пари. Па и Морган не ги правеше од гомно подолу Венгер и фудбалерите на Арсенал? Коллу шо знам јас фановите на Арсенал во Англија го мразат овој. Како и да е, и слеп знае дека Руни е неписмен силеџија и никогаш нема да е на исто ниво како горенаведениве. Не викаме не, фала Богу.