Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Јас колку што се сеќавам Руни играше и на двата дуела со Баерн.. + имавме црвен на реваншот, иначе не сум сигурен дали ќе испадавме..
Играше со повреден десен зглоб на реваншот, за првата не ми текнува. И цело време швабите го маваа по тој зглоб намерно, мислам некаде 70та минута дека го извади.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Одлична утакмица денес. Ептен добро игра Свонси:cuc:
По крај на сезона, Реднап селектор, Роџерс во Тотенхем.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Играше со повреден десен зглоб на реваншот, за првата не ми текнува. И цело време швабите го маваа по тој зглоб намерно, мислам некаде 70та минута дека го извади.
Точно за втората утакмица. Првата утакмица после шутот на Рибери кој го удри Руни, топката влезе во гол и од тогаш го затера малер за на крај на утакмицата да се случи тоа со зглобот. Од тогаш ич ги нејкам тоа швабите :D А втората утакмица иако немаше никаков удел за 3те гола, само неговото присуство на теренот им ствараше притисок на Баерн, ама тоа е германска срека т.е. голема глупост на Рафаел :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Точно за втората утакмица. Првата утакмица после шутот на Рибери кој го удри Руни, топката влезе во гол и од тогаш го затера малер за на крај на утакмицата да се случи тоа со зглобот. Од тогаш ич ги нејкам тоа швабите :D А втората утакмица иако немаше никаков удел за 3те гола, само неговото присуство на теренот им ствараше притисок на Баерн, ама тоа е германска срека т.е. голема глупост на Рафаел :)
Не ми биле никогаш омилени германците али после таа утакмица уште толку почнав да не ги сакам :) Тоа Рафаел што го направи беше едно од најглупите работи што можеа да му текнат во моментот :) Али повеќе мислам дека грешка му беше на Ферги што после црвениот реши скрос да се затвори .

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
This is Liverpool's worst run of league results for 59 years... still King, Kenny?
:icon_lol:

Член од
22 март 2012
Мислења
68
Поени од реакции
57
Само Ливерпул па Ливерпул .
Може слободно да се преименува во Ливерпул трол сезона 2011/12 :LOL:

Иначе по оваа мизерна состојба на Ливерпул , нема да биде така лесно ,но мора да се искористи ова , победа на Евертон во 1/2 финале ќе биде совршено. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Само Ливерпул па Ливерпул .
Може слободно да се преименува во Ливерпул трол сезона 2011/12 :LOL:
Другар они секоја година се прогласуваат за шампиони шо да се праи :icon_mrgr:
Така да реметот е неизбежен