Играше со повреден десен зглоб на реваншот, за првата не ми текнува. И цело време швабите го маваа по тој зглоб намерно, мислам некаде 70та минута дека го извади.Јас колку што се сеќавам Руни играше и на двата дуела со Баерн.. + имавме црвен на реваншот, иначе не сум сигурен дали ќе испадавме..
Точно за втората утакмица. Првата утакмица после шутот на Рибери кој го удри Руни, топката влезе во гол и од тогаш го затера малер за на крај на утакмицата да се случи тоа со зглобот. Од тогаш ич ги нејкам тоа швабите А втората утакмица иако немаше никаков удел за 3те гола, само неговото присуство на теренот им ствараше притисок на Баерн, ама тоа е германска срека т.е. голема глупост на РафаелИграше со повреден десен зглоб на реваншот, за првата не ми текнува. И цело време швабите го маваа по тој зглоб намерно, мислам некаде 70та минута дека го извади.
Го отепавте Манчини !
Не ми биле никогаш омилени германците али после таа утакмица уште толку почнав да не ги сакам Тоа Рафаел што го направи беше едно од најглупите работи што можеа да му текнат во моментот Али повеќе мислам дека грешка му беше на Ферги што после црвениот реши скрос да се затвори .Точно за втората утакмица. Првата утакмица после шутот на Рибери кој го удри Руни, топката влезе во гол и од тогаш го затера малер за на крај на утакмицата да се случи тоа со зглобот. Од тогаш ич ги нејкам тоа швабите А втората утакмица иако немаше никаков удел за 3те гола, само неговото присуство на теренот им ствараше притисок на Баерн, ама тоа е германска срека т.е. голема глупост на Рафаел
Другар они секоја година се прогласуваат за шампиони шо да се праиСамо Ливерпул па Ливерпул .
Може слободно да се преименува во Ливерпул трол сезона 2011/12