Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не ни го допре овој паѓа како покосен и реина добива црвен картон ебате судиите:facepalm:
Нема врска, беше црвен тоа, намерата се суди во ваков случај скоро секогаш кога некој праи headbutt добива црвен, што мајка Реина бараше со глава да му иде така не е битно колкав е контактот.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
He saves what he wants, he saves what he wants, Jose Enrique, he saves what he wants. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И така е во лоша форма Реина во последно време, требаше и порано Дони деби да добие отколку на крајот на сезоната (следното коло).

Пардју или Роџерс за менаџери на годината.

:Andy Carrol walked straight into the tunnel n went into the wrong changeroom :D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
:facepalm: Кои дупки се не ми се верува еј... овој ли беше човекот што ќе го пензионира Фергусон? :pos:
Секоја чест за навивачите на Њукасл, многу повеќе ги почитувам сега кога му ја пееа racist bastard на дабарот! :D

Член од
22 март 2012
Мислења
68
Поени од реакции
57
Сисе 10 години длабок офсајд ...
Перч ( така се викаше ако не се лажам ) одличен глумец ,а Кени очигледно заборавил многу работи од фудбалот едноставно го до уништи во овој период Ливерпул ,а посебно со неговата трансфер политика .

до крај неколку пoрази на Њукасл , а ние да си останеме непоразени и да одиме во Европа Лига ! :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Е, ај остајте ги Ливерпул.
Има време до мај, ќе видиме кој последен ќе се смее.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Колку ми е криво што освоија КК...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ливерпул ги прави Њукасл да изгледаат како Барселона, уште 2.90 им дале коефициент на Њукасл :icon_lol:
на 24fudbal.com.mk во тикетот имаа 1 за њукасл, кладионичари аман боже :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Какви идиоти се оние од Дејли Фејл. Ги сликале Јунајтед на тренинг како се смеат и пишале моментот кога го дознаа резултатот од Сити - Сандерленд, а вчера кога се играше натпреварот на голф беа во Шкотска :notworthy: :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom